Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilty

zrobiły wam sie w ciazy duze rozstepy?

Polecane posty

Gość kilty

kurde bo mi sporo zawlaszcza na dole brzucha.....

Gość mustelka 9
a jaka bylas przec ciaza? raczej szczupla czy przy kosci, ze tak powiem? ja tez mam okropne rozstepy

Gość mi tez na dole brzucha
dosc spore. bylam raczej przy kosci - bo 70 kg przy 172 cm. teraz po 11 msc sa jasne ale blizny widac jak 150.

Gość mialam kiedys
Ja nie mam ani jednego rozstepu na brzuchu poporodzie-za to na biodrach tak. zawsze bylam szczupla.

Mi się zrobiły bardzo duże, głównie na biodrach i w pachwinach, ale ja przytyłam bardzo dużo no i miałam chyba skłonności, jako nastolatka jak mi się figura zmieniła też się delikatnych nabawiłam...

Gość sssssssiiiiiiiiiiiiiiiii
a ja jestem w ciazy w 14 tygoniu i zatsnawiam sie co bedzie u mnie, smaruje sie kremami, ale wiem, ze jak maja byc to beda

ja po pierwszej ciąży mam cały brzuch przeryty dosłownie. niektóre są bardzo szerokie i głębokie. na szczęście tylko brzuch. nie przytyłam dużo, raczej w normie (12 kg), ale brzuszek miałam wielki. zobaczymy co będzie teraz. na razie strasznie widać te brzuszne. mam nadzieję że uda mi się i nie będzie ich na piersiach, biodrach i w innych miejscach.

Gość czytelniczkakafeee
u mnie nie wystapily wogóle :)

tak, zrobily mi sie na brzuchu i na biodrach dosłownie pod koniec ciazy:/ po porodzie te na bidrach grube i paskudne jeszcze sie powiekszyły:( terazjestem 1,5 miesiaca po porodzie i nic się nie zmienia. chciałabym chociaż żeby trochę zjaśniały, byłby wtedy mniej widoczne tak?? okropność, czerwone i fioletowe pręgi:(

tak, zrobily mi sie na brzuchu i na biodrach dosłownie pod koniec ciazy:/ po porodzie te na bidrach grube i paskudne jeszcze sie powiekszyły:( terazjestem 1,5 miesiaca po porodzie i nic się nie zmienia. chciałabym chociaż żeby trochę zjaśniały, byłby wtedy mniej widoczne tak?? okropność, czerwone i fioletowe pręgi:(

jaka byla wasza waga przed ciaza dziewczyny?

aha i chciałam jeszcze dodac ze przytyłam duzo bo ok 18 kg, a brzuch mialam okropnie wielki:( wiec nic dziwnego ze popękałam. mialam małe rozstepy z okresu dojrzewania gdy duzo schudlam ale byly one prawie nieidoczne, poza tym takszczerze to spodziewalam sie tego efektu jak widzialam swoja wage ktora rosła jak szalona:/

moja 68, gdy szłam do porodu 86:/ teraz 1,5 msc po wszystkim waze 74, ale jest dieta i cwiczenia.

kurcze nie ma reguly z tymi rozstepami, mam znajoma chudzinke ponizej 50 kg dosyc wysokaok 170 nie ma jednego rozstepu po 2 ciazach, martwie sie co bedzie u mnie, narazie nie mam brzucha, to nic nie moge powiedziec

Gość tylko recznie i bez wirowania
ważyłam 64 kg przed ciążą przy 173cm, jestem w 34 tc ważę 80 kg, i jeszcze nic mi nie wyskoczyło, bardzo intensywnie się smaruję od 2 miesiąca

mnie niestety sie zrobily i to spore :( mimo smarowania. na szczescie 'tylko" na brzuchu

Na szczęście nowe się nie zrobiły, ale w dolnej części brzucha mam kilka białych rozstępów po 1 ciąży. Za to na jednej piersi mam czerwonawe rozstępy :O Przed ciążą 59 kg, teraz 68 i dwa miesiące do porodu, więc na pewno jeszcze "urosnę"..

Gość kzxjcnkn ck
bo trzeba było tyle nie zrec ! i ciało ciagle kremowac by bło elastyczne

Gość mnc sdnv
smarowanie to za mało , trzeba wcirerac i masować

Masować brzucha czy piersi nie należy... Ja używałam kosmetyków, i to drogich ale bez żadnego rezultatu- no chyba że bez nich byłoby jeszcze gorzej. Najpierw wyszły mi na biodrach, bo viodra się rozszerzają i właśnie w pachwinach i na wewętrznej stronie ud. Na brzuchu 2 tyg. przed porodem, jak opadł, z dnia na dzień dosłownie. Po ciąży wyszło prawie drugie tyle, głównie na piersiach i udach. Ogólnie niefajnie... No ale ja przed ciążą ważyłam 60 kg, a przytyłam 25...

Gość ale teraz można wszystko
usunąć laserem, więc jak będzie jakaś masakra to trzeba oszczędzić trochę kasy i po kłopocie :-)

Gość NON controliks
dziewczyny polecam wam bardzo mocno ten specyfik http://efektima.eu/pharmacare/produkty/balsamy/stretch.html mi się zrobiło kilka koło pępka i zaraz po porodzie, najpierw kilka razy dziennie, potem 2 razy dziennie smarowałam się. Tearz po pół roku prawie ich nie widać!A miałam dwa takie szerokie!

Gość NON controliks
dodam, ze można kupic go w rossmannie, normalna cena ok 34 zł, w promocji 24 zł. Warto czekać na promocję.

Gość gość
Ja jestem budową i wagą średnia ale ani w czasie ciąży ani po ciąży nie zrobiły mi się rozstępy ( nie stosowałam żadnych kremów).

Gość tylko recznie i bez wirowania
a czy to prawda, że one się pojawiają 'znikąd'? z dnia na dzien? jedna znajoma mówiła, że szła do porodu bez rozstępów a po porodzie zauważyła, że spękała na brzuchu...