Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelene88

Niektóre piękne kobiety zachowują się tak jakby

Polecane posty

Gość bubble boy
używasz jedwabiu w płynie ?powinnaś

Gość ewewewe
bo pewnie ona mu sie podoba i ma wzgledem niej jakies zamiary a ty jestes zwykla kolezanką mile czy nie miłe, takie jest zycie. ty nie odwolalabys spotkania z kolega gdyby odezwal sie do ciebie facet za ktorym szalejesz? juz to widze...

zgadzam się z Tobą,jak zobaczyłam tę fote,też m się to w oczy rzuciło...dzięki za rade

Gość Angelene88
Nie odwołałabym, ponieważ liczę się z czasem moich bliskich. Z facetem, który mi się podoba, ustaliłabym inny termin.

Gość ewewewe
no to widocznie ty nie jestes dla niego taka bliska osobą. nie rozumiem woegole o czym jest ten temat? 1.temu facetowi podoba sie twoja kolezanka, ciebie ma gdzies, twoje obrazanie sie pewnie tez wrazenia na nim nie zrobi. 2. co cie interesuje jak ta dziewczyna zachowuje sie wzgledem facetow? to jej sprawa ktora w zaden sposob nie koliduje z twoja osobą 3. tak, faceci lubia spedzac czas z ladnymi kobietami, szczegolnie takimi ktore znaja swoja wartosc i nie wlaza kazdemu do dupy pod pozorami bycia "milutką, szczerą, pomocną, otwartą dla wszystkich"

Gość Angelene88
Ogólnie to czuję się cholernie niedoceniana... Jestem dobrą dziewczyną, wyrozumiałą, lojalną, mam gorące serce, a dla mężczyzn ciągle jestem tylko koleżanką...