Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patusiek

Panie Starające Się O Maluszki Wspierajmy Się : )

Polecane posty

Gość patusiek

Witam wszytskie panie starajace sie o Maleństwo.ŁAczmy sie RAzem bedzie nam raźniej i lepiej.Wspierajmy sie w trudnych chwilach :)

Gość a jak dlugo sie
starasz ? ze piszesz trudne chwile

Gość a jak dlugo sie
starania sa raczej przyjemne a nie trudne:D

daje rade przyzwyczailam sie chodz czasem przychodzi chwila ze czlowiek nie daje juz rady ale mam nadzieje ze wszystko jest na dobrej drodze ku leczeniu a ty mials robione jkaies badania i partner? bo zazwyczaj rok staan to jest minimum

Wiesz jeszcze nic nie robilismy.Bo tak jak mówisz rok to jest minimum.Ale trzeba bedzie . Samo sie nie rozwiaze.A u was na czym polega problem?

my udalismy sie do dobrej kliniki i mamy dobrego gina bo badaniu bakteriologicznym okazalo sie ze maz ma w posiewie paciorkowca a ja mam wrogi sluz i prawdopodobnie to jest przyczyna wrogiego sluzu ale zobaczymy po dalszym leczeniu bo lekarzn ie daje gwarancji ze to jest akurat ot przyczyna i marze o tym zeby WKONCU sie udalo bo czasem juz mam dosc i jest to jakies nie wyobrazalne marzenie jakim jest dla mnie dziecko

Gość nikitika
hejka my z mezem dopiero planujemy sie przygotowywac do ciazy. ja jeszcze mam dwa opakowania plastrow ktore stosuje od 10 lat, pozniej zamierzam zrobic dwu miesieczna przerwe i dzialac:)) ale powiem Wam ze troche mnie to przeraza tyle sie slyszy o problemach z zajsciem lub utrzymaniem ciazy ze troszke sie boje tego wszystkiego. robilyscie jakies badania przed ciaza? jakies specjalne przygotowania? witaminy? niewiem od czego zaczac i czy juz cos robic.

Gość do ciazy sie nie przygotowuje
tylko poprostu sie stara a tutaj sa dziewczyny które sie juz dosc staraja a nie zaczynaja bedzie oc ma byc i tego nie przewidzisz poczytaj sobie wyzej ile laskie sie staraja