Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktora z waaaaaaaaas

Jaki nosicie rozmiar ? 34?

Polecane posty

Gość tak jest--..
iitii tititti Ja tez nosze rozmiar 34 ,ale wbrew pozorom nie mogę nic na siebie kupić. Nie jestem anorektyczką ,nic z tych rzeczy ,mam szczupłą budowe ciała, drobne kości, nigdy nie byłam na żadnej diecie. W sklepach większosc ciuchów jest w dużo wiekszych rozmiarach , na osoby bardziej ''okrągłe'' nikogo nie obrażając Jestem skazana na kupowanie większych ciuchów, zwłaszcza góry , i ich pozniejsze skracanie --------------------- Porada dla WAs 34-ki, w H&M jest dział młodzieżowy i dziecięcy, nie różnią się aż tak od dorosłego, więc nie wiem w czym widzicie problem, chyba tylko w tym, że przez chwilę się na Was ludzie popatrzą, że bierzecie coś z działu dziecięcego, ale potem macie ubrania.

Gość co ty pierdzielisz????
W sieciówkach sa numery dla grubasów to prawda ale idz do sklepw naprawde z górnej polki, tam nie ma nic w zwyklym rozmiarze, wszystkie ciuchy jak na male dziewczynki , na pytanie o wiekszy rozmiar pani robi wielkieeeee oczy i mowi '' Na duzych osobach takie ubrania brzydko by wyglądaly'' :D

Gość tak jest--..
ja się odniosłam do ubrań dla 34-ek, a nie dla 52. Wiem, że z tym jest kłopot, bo moja mama nigdy nie może sobie kupić ładnych rzeczy i musi liczyć na lumpeksy. Czytaj kobieto co jest napisane, anie napadasz, chyba że odniosłaś się do wypowiedzi kogoś innego. Proponuję też nie łączyć środków antykoncepcyjnych z odżywkami do włosów, bo powstaje wtedy mieszanka wybuchowa.

Gość nosze 34-36,w zaleznosci od fi
rmy.Waze 49-50kg przy 162cm wzrostu i mam dwojke dzieci🖐️

Gość sarenka mala
38

Gość bnbnnbnbnnbb
tak jest--.. -- w Polsce ogolnie jest problem u ludzi z czytaniem ze zrozumieniem :O :D

Gość niszę spodnie rozmiar 26.
nie wiem chyba to jakaś inna rozmiarówka.:O

Gość łoj matulu
ja mam górę 34 dól 34 lub 36 zależy od rozmiarówki (chociaż i 32 zdarzyło mi się kupić). I zgadzam się z poprzedniczkami, że ciężko się ubrać w 34. Wszystko wisi na mnie jak na wieszaku a zmniejszać mi się nie chce. Chyba faktycznie spróbuję w młodzieżówce H&M :) Acha, jeszcze jedno - nie wyglądam jak anorektyczka, nie jestem chuda, tu i ówdzie mam nadmiar (szczególnie w pupie i udach),wyglądam normalnie, wysoka też nie jestem - taki tam drobiazg ;) Więc proszę o niewyżywanie się na 34kach, że niby takie chudzielce - to rozmiar jak każdy innny.

ktoś napisał,że przy wzroście 158 i wazde 52 kg... dziewczyna musi mieć szczęscie do zawyzonych rozmiarówek,bo sądząc po wadze i wzrości to już taki pulpet troche

Gość wykynyky
Ja noszę 38/40 przy czy dół to raczej 40 mam szerokie biodra a mój wzrost 176 cm

Gość eee to ja jestem grubaska
40/42 :O

Gość a bo to...
170 cm po tych wakacjach 36/38

Ja przeważnie 38, górę czasami 36, chociaż zalezy. Ostatnimi czasy przytyłam parę kilo wiec przeważnei to jest 38, ale ogolnie biorąc pod uwagę zmiany i wahania wagi to generalnie balansuję między tymi dwoma rozmiarami, w zaleznosci od tego w jakiej jestem formie ;)

Gość ja 34/36
wzrost 157, 47 kg, a i tak uwazam sie za gruba:/ problemów z kupowaniem ciuchów nie mam żadnych, nie wiem skad u was takie problemy:/fakt, spodnie zawsze musze skracac ale z niczym innym nie mam problemow:/

Gość dziewczyna1234567890000
ja nosze rozmiar 34, tylko w biuscie sie nie mieszcze w 34. mam 168cm i 48 kg

Gość siedze w pracy i
ja mam 176cm , 55 kg (najwyzsza waga w moim zyciu) i nosze 36-38 max i nie ejstem chuda, jestem podobno perfect:)

Gość gość
34 przy 173 cm

Gość gość
o