Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostateczny koniec świata

Od kiedy przestałam słuchać metalu jestem inną osobą!

Polecane posty

Przez całe lata słuchałam ciężkiego metalu, takiego ryjacego czachę i wiecznie byłam ponura, miałam depresję, lubowałam się w ciemnych kolorach itd, obwiniałam wszystkich za swoje niepowodzenia itd. ostatnio zaczęła mi się podobał elektronika, ale nie techniawa tylko takie elektroniczne popy, elektroniczny rock itd i wiece co? więcej się uśmiecham, dbam o swój wygląd, zaczęłam się ubierać kobieco, wzrosła moja samoocena i pewność siebie. Patrzę na wszystko z uśmiechem i znikło moje marudzenie. Nie wiem czy to [rzypadek czy muzyka naprawdę ma taki istotny wpływ na człowieka...

Gość antonio flageras
i właśnie dlatego sie onanizujesz

Gość rtu56u
A ja słucham metalu 15 lat i jestem najszczęśliwszym gościem na ziemi, ta muzyka daje mi wszystko.Musiałyście nie kochać metalu na tyle mocno że gadacie takie coś, pewnie w okresie buntu posłuchałyście parę razyz Metallici i koniec :)

Gość Folo MIX
Ale mi koorwa muzyka , hahahahaha Przecież to każdy gupek potrafi walić na oślep w gitarę, drzeć ryja i zarzucać łbem :D

Gość A ja kiedy zaczelam sluchac
metalu stalam sie inna osoba. Wczesniej ubieralam sie na rozowo, sluchalam Dody i bzykalam z facetami na przystankach, teraz ubieram sie elegancko (czern i srebro), zachowuje kulturalnie, dbam o intelekt i ucze sie gotowac

nie będę się wdawać w dyskusję czego konkretnie słuchałam bo czasem lubię też kilka kawałków z tamtej epoki posłuchać. I nie kończyło się tylko na metalice, właściwie nie bardzo mi metalica podchodziła. nie twierdzę, że zerwałam całkiem po prostu zatarłą się granica w muzyce, dawniej to tylko metal i nawet jakmi się coś podobało to nie przyznawałam się. Teraz słucham więcej nurtów, poszerzyłam horyzonty :)

Gość mrok otchłani pipy
Folo MIX, no to czekam zagraj coś, skoro to takie proste, np. Machien Head - Halo, no dawaj dawaj. A i "darcie mordy" wcale nie jest takie proste, sama jestem wokalistką w death-thrashowym zespole i długo trwało zanim się nauczyłam wydawac z siebie takie dźwięki.

haha FOLO MIX akurat się nie zgodzę, bo zarówna gra na gitarze czy owe darcie mordy nie są takie łatwe jak myślisz:)

Gość donna diabelica
mrok otchłani pipy jak się zwie twój zespół? chętnie przesłucham :)

Ja też słuchałam głównie metalu, obecnie słucham bardzo różnej muzyki - od klasycznej po radiowy pop, ale przyznam, że metal (i jego różne odmiany) są nadal obecne w moim życiu. Może to dziwne, ale najlepszy relaks dla mnie to "cięższe brzmienie" podczas prowadzenia auta :P

Gość antonio flageras
szopenowa w twoim wieku to raczej moze jakieś psalmy albo coś w tym stylu

W bzyciu wiekszej bzdury nie przeczytalam :D ja nie zamierzam przestawac sluchac muzyki z glebia na rzecz komercyjnego gowna robionego dla kasy, tyle.

Gość antonio flageras
no jak to w jakim w rebnym chyba nie ?

Gość donna diabelica
Noxelia a ja nie przeczytałam jeszcze wiekszej bzdury :D WSZYSTKO wtym świecie jest robione dla kasy, nawet twoja niszowa, "głęboka" muzyka .

Gość aaaaaaarwena
uwazajcie na szymona wydre! to jest wyslannik szatana! zespol feel tez jest podejzany :O

Gość antonio flageras
powiem ci ,że po wzrokowej ocenie budowy twojej miednicy stierdzam co następuje: wiek ok.28-33 IQ na poziomie 6-klasisty ze szkoły specjalnej figura ok. zdolna do rodzenia ,co do wychowania... badania trwaja

Antonio, niestety muszę cię rozczarować :classic_cool: Nic się nie zgadza (no, prawie nic, bardzo dziękuję za "figura ok" :P)

Gość phhhhh
dobrze zrobiłaś. metal jest dla pojebów co sie nie myją.

Gość antonio flageras
w takim razie proszę o sprostowanie

Gość exdrtvgbhn
raczej dla ćpunów, przegrańców i nosicieli hiva

Gość antonio flageras
będe nalegał

Gość Folo MIX
Hahahaha "Folo MIX, no to czekam zagraj coś, skoro to takie proste, np. Machien Head - Halo, no dawaj dawaj. A i "darcie mordy" wcale nie jest takie proste, sama jestem wokalistką w death-thrashowym zespole i długo trwało zanim się nauczyłam wydawac z siebie takie dźwięki." No pewnie że proste :D Kilka browarów na szybkiego i mogę tak drzeć ryja że wszyscy co to lubią to łby by im się pourywały od zarzucania :D Przecież to nie ma NIC wspólnego z muzyką :D

to że poszerzyłam horyzonty nie oznacza, że będę pluła teraz jadem na metal, uważam dalej, że to fajna muzyka, ale po prostu nie dla mnie, źle na mnie działa. Jeśli ktoś słucha i czerpie z tego radość to niech to robi, cieszy mnie to. Ja odnajduje się w innej stylistyce i tyle:)