Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostateczny koniec świata

Od kiedy przestałam słuchać metalu jestem inną osobą!

Polecane posty

@ Pudel z quadelupy pozostawię to bez komentarza :D @ Asmena Po 1 nie jestem metalem, po 2 nie bronię Noxelii tylko śmieszy mnie to że wszyscy po niej jadą.Każdy kozaczy i się mądrzy bo jest anonimowy, ona przynajmniej swoją twarz pokazuje i ma w dupie Wasze zdanie na jej temat.

Gość B A RR TTT e K@
Co prawda to prawda gdzie nie wejdę na forum kafeterii to temat o Noxelii.Też uważam że ludzie nie mają co robić i się na biednej dziewczynie wyżywają.W internecie jesteśmy anonimowi i możemy pisać co nam się podoba i to w jakimś stopniu sprawia że człowiek czuje się bezkarny i jest panem losu.Większość ludzi którzy piszą te teksty w kierunku tej dziewczyny to pewnie jacyś zakompleksieni gówniarze bo który normalny dojrzały człowiek pisał by komuś kogo nie zna same obelgi i nie przyjemne rzeczy na jego temat ? Tylko i wyłącznie gówniarz albo jakaś zakompleksiona desperatka wylewające swoje żale na forum publicznym.Z drugiej strony Noxelia jest bardzo ładną dziewczyną więc nie zdziwiłbym się gdyby to tutaj dziewczyny anonimowo jej dopiekały bo są zazdrosne i nie tak urodziwe jak Panna Noxelia :)

ja swego czasu też miałam zdjęcie w stopce, a nawet swojego deviantarta. Radzę najpierw poczytać co "panna Noxelia" wypisuje na temat innych ludzi, jak wyzywa chociażby kobiety w ciąży itd a później bronić :) a to, że jest ładna nie ma tu nic do rzeczy :)

womanHater w takim razie przepraszam, za "pana metala" :) nie jechali by po niej gdyby sobie nie zasłużyła. Można wypowiadać swoje zdanie, a jednocześnie zachować szacunek do innych. Zachowanie agresywne i ubliżanie to nie cecha silnych kobiet, ale prymitywnych, tyle ode mnie :) wiele osób ma tu swoje zdjęcia i nikogo nie obrażają, ale swoje zdanie mają. Pozdrawiam 🖐️

Gość Bene_Gesserit--
hej, omega. :) ViviSectia to ja :P

Gość Bene_Gesserit--
A i tak rządzi Bathory... :D Amen.

Gość Mam 36 lat i
No ja w sumie tez nie spotkałam innej kobiety (poza mną) która słuchałaby Death a szkoda. Uważam że dla romantyczek tez coś tam się znajdzie, choc to brzmi niewiarygodnie np cały album Symbolic (mój ulubiony)

Symbolic to chyba najbardziej doceniany i popularny album Death, też bardzo lubię ten album bo muzycznie najbardziej mi podchodzi.Ale na drugim miejscu jest u mnie ostatni album "The Sound Of Perseverance" mocno podchodzi pod Symbolic ale jednak jest zupełnie inny i świeży.

Gość gość
Kasiu coś dla ciebie:)