Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostateczny koniec świata

Od kiedy przestałam słuchać metalu jestem inną osobą!

Polecane posty

Gość ja..
mam 27 lat, doktoryzuje się i słucham metalu. nie ćpam, myje się. cos jeszcze?

Gość antonio flageras
droga moja szopenowa czy mogła byś sprecyzować nieco informacji o sobie ? gdyż żyjąc w niewiedzy jest mi ciężko i mam kłopoty z koncentracją

A ja słucham metalu odkąd się urodziłem, jestem gitarzystą w takiej kapeli, pracuję w studiu nagrań i dla mnie to całe życie.Mam w dupie to co ludzie gadają na temat tej muzyki, dla mnie to całe życie i koniec kropka dziękuję.

Gość Echo.
jak ktos ma olej w głowie to nie bedzie patrzył na to co wypada słuchać, a czego nie. Jak mam ochotę zapodaję metal, jak mi się spodoba elektroniczny kawałek - też słucham. Ludzie sami sobie narzucają ograniczenia, które są chuja warte.

Gość mrok otchłani pipy
Folo MIX, mysle ze raczej fani metalu wysmialiby cie. Powiedz mi , miałes kiedyś w reku gitare? jakie zespoły słyszałeś? nie wiesz NIC na temat tej muzyki a się wypowiadasz w obraźliwym tonie, na zasadzie "nie rozumiem, musze obrażać".

a ja od ponad 10 lat słucham metalu i to tego najostrzejszego i jestem zadowolony. to nie metal zmienia ludzi, tylko często ludzie z problemami biorą się za metal. nie należy mylić skutku z przyczyną

nie zgadzam sie, wiekszosc muzykow niszowej muzy inaczej zarabia na chleb :) i nie plawia sie w luksusie jak ruhanny itp. normalni artysci, z [prawdziwego zdarzenia 🖐️

Gość Echo.
poza tym prawdziwa muzyka elektroniczna ma niewiele wspólnego z wixą i innymi gównami tłoczonymi na dyskotece czy w radiu. Nieraz łączy się metal i elektronikę i powstają świetne utwory. Noxelia, to czego ty słuchasz to komercha w pełnym wydaniu :o taki kindermetal, tyle:o

Gość Echo.
tylko często ludzie z problemami biorą się za metal o, tu masz rację! popieram!

owszem, niektore z moich zespolow sa komercyjne, ale dotykam tez podziemia. tylko, ze trzeba sie lepiej przyjrzec zamiast od razu szukac zaczepki 🖐️

Gość Echo.
Polska to w ogole zacofany kraj poz wzgledem artystycznym BZDURA ale nie będę się z tobą wykłócać bo nie ma sensu 🖐️

Gość Popatrzcie na Chylinska
Kiedys grala jakies depresyjne gowno, a teraz? inna babka :)

kochalam chylinska, kochclam jej teksty. teraz jest komercyjnym smieciem jakich wiele, az sie rzygac chce :) a nergal zawsze byl pajacem 🖐️

Gość antonio flageras
pieniążki moja droga pieniążki

niestety niektorzy sie sprzedaja jak dzivki, ja tam wole nie miec kultury :) jak jest zbyt kulturalnie to i nudno, kurva! :D

dla mnie to ona kompletny cyrk odwalila, a durny plebs to lykna :D teraz ja babcie kochaja, a nie wiedza, jak sie puszczala, chlala i szczala. ech, taki ten swiat popiertolony 🖐️

Gość donna diabelica
Noxelia ciebie albert też chciał chociaż się puszczałaś, pozwalałaś się lać po mordzie i wysyłałas innym nagie zdjęcia.

Gość
kiedys w liceum kolezanka zabila mnie tekstem- ja kiedys tez nosilam glany, sluchalam nirvany i metalu, ale ZMADRZALAM :)

Autorko, a ile miałaś lat, kiedy słuchałaś metalu? Bo ta odmiana wygląda mi na typowy szczęśliwie zakończony okres pokwitania.

Metalowe granie to ciężki chleb i jeśli zespół metalowy chce zarabiać i utrzymać się z tego to musi się sprzedać chcąc nie chcąc, możecie sobie gadać że to komercja ale ja komercję postrzegam i odbieram zupełnie inaczej.Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile kosztuje produkcja oraz nagranie znanego zespołu w Skandynawii dajmy na to Dimmu Borgir.To są ceny w setkach tysięcy euro, nie licząc kosztów utrzymania sprzętu, pracowników technicznych i tak dalej.Dla większości ludzi w Polsce muzyka metalowe kojarzy się z darciem ryja i napierdalaniem w instrumenty gdzie popadnie.Dla mnie taka muzyka to prawdziwa sztuka, nie zdajecie sobie sprawy ile trzeba mieć samo zaparcia żeby pięciu odmiennych charakterem ludzi tworzyło muzykę przez 20 lat i jeszcze z tego żyło.W tv puszczą jakąś lalkę za którą zaśpiewał w studio syntezator, zacznie kręcić dupą i mam hit ! Całe wakacje wszyscy to puszczają w domach na grillu i imprezach bo sąsiad to ma to ja też.Trzeba się otworzyć na muzykę, ja też nie słucham tylko metalu bo słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho a później do serca ale metal to moje życie i tak już zostanie.Wszystkim anty polecam otworzyć bardziej uszy bo dam sobie głowę uciąć że nie jeden kawałek sprawił by że od razu zdanie byście zmienili.

Gość dsfdfdfdf
" Noxelia ciebie albert też chciał chociaż się puszczałaś, pozwalałaś się lać po mordzie i wysyłałas innym nagie zdjęcia." Serio? :D Ale obciach Zastanawiam się jak ten cały albert musi wyglądać, skoro jest z takim paszczurem jak ona :D

Gość donna diabelica
moja droga ja jeszcze mam screeny twoich wypowiedzi, w których obrażasz innych, mogę je wysłać w każdej chwili do twojego lubego.