Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śp. ten ostatni niedziel

Towarzystwo Wzajemnej Adoracji - Reaktywacja!

Polecane posty

niedziel, słucham tej córki grabarza jak głupia. to jest po prostu piękne !

Gość aaaaaaaaaaaaah
co wy gadacie??????????niedziel umarł???????nie on by tego nie zrobil!!

powiedzmy Kultura, ze z tej drogi juz zeszłam, ale oczywiscie, zeby było trudniej to spotykam go prawie codziennie i wraz z kazdym jego pojawieniem sie na horyznocie, pojawiają sie takze dobijające wyrzuty sumienia. oczywiscie prawdy mu nie powiedzialam, ale nie czuje sie z tym dobrze.

oo bede dzisiaj sluchac, niedziel. mialam dodany do zakładek ten temat, w którym podawałes linki, ale w akcie desperacji, aby moj facet nie znalazł mnie na kafe, szybko wykasowalm wszystko :P

nie ma co Kulturo gadac o czasie leczącym rany, sama sobie je zadałam, wiec nie bede szukac ukojenia. niech teraz boli. mam za swoje.

Gość aaaaaaaaaaaaah
vodka a ty jak zwykle tylko o sobie,zalisz sie i zalisz ja ise nie dziwie ze ci ludzie maja depreche po czytaniu ciebie

szkoda tylko, ze jak się nie żalę to nikt tego nie widzi, a już jakiś czas tego nie robię. w tej chwili odpowiadam na pytania Kultury, inaczej w ogóle bym tego tematu nie zaczynała i nie widzę tutaj niczego co mogłoby kogoś wprowadzić w stan depresji. pff. fakty jakie są takie są, to wszystko :)

no wlasnie, niedziel ma racje, zazwyczaj taki był schemat, ewentualnie ktoś zamieniał się ze mną miejscem i tak szło po każdym :D

to przez Ciebie niedziel. wolałam przestac się uzalac, niz zebys Ty odszedł z kafe. widzisz jak się poświęcam dla dobra kafeterianów ?

Taa Nox rzadko :D tylko całymi nocami, dopóki spać nie pojdę. Rzadziej się udzielam po prostu, bo wszyscy zniknęliście. Jestem codziennie.

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie bo to jest tak ktos napisze ''vodka co u ciebie'' a vodka pięc stron - caly referat,moj byly to ,obecny sramto:D lubię was wszystkich ale czytac to ja akurat wolalam reszte :)

"dziś jestem w nastroju nieprzysiadalnym ja nie mam ochoty, ja to pierdolę" :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaaah
noc moze dla ciebie dobrze bo ty nikogo nie lubisz ale ja sie przyzwyczailam do waszego skladu

ale wiesz, ze ja tutaj piszę to na co mam ochotę. w życiu realnym tez jestem taka wygadana, potrafię jak najęta nawijać, albo w ogóle się nie odzywac przez kilka godzin. rzecz jasna nie na takie tematy jak tutaj, ale jednak coś z reala tutaj wniosłam.

Nox, jak to do cholery mnie nie widzialas ? Przeciez jako jedna z pierwszych wypowiedzialam sie w temacie, ktory zalozyla ta cala beatka jakas tam. pozniej na biezaco obserwowalam waszą kłótnię :O ale odzywalam sie nie wiele, to fakt.

Kultura, a powiedz co u Ciebie słychac ? bo jakos sie nie specjalnie rozgadałas. Nox, tylko chałupy nie rozwalcie :classic_cool: Kurde, chyba sama sobie sprawy nie zdawałam, ze az tak mi sie poprzestawiało :P Dzisiaj mogę powiedziec szczerze, ze to kafeteria wpłynęła tak na moj nastrój, bo zapowiadało się groźnie :classic_cool: