Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śp. ten ostatni niedziel

Towarzystwo Wzajemnej Adoracji - Reaktywacja!

Polecane posty

gdzies Ty sie niedziel nitki tam dopatrzył ? ciekawe co szukales tak zawzięcie na ramieniu Nox..

a co to juz cieszyc się nie mozna ? wiem, ze w moim przypadku to trochę dziwne, ale jednak realne.

Mesntruacja, a co chcesz mnie w dupkę polizać? Niedziel, i mówiłam Ci na kafe nie ma TWA tylko KWA (Kółka Wzajemnej Adoracji). Trzeba być patriotycznym i wiernym słusznej władzy. No bo co mam mówić, nic nowego i ciekawego vodka. W przyszłym tygodniu studia i tyle, zapieprz się zacznie Bana dostałam dziś na kafe:O

Kultura, a jakie to studia ? Nox ucichła chwilowo, bo pewnie nitki szuka :D Men, nie obrazaj blowwww, ja ją kocham ❤️ wyobraz sobie, ze vodce tez geba sie moze cieszyc. dzisiaj wszystko dziala odwrotnie, bardziej przygnebiona bylam w realu, za to na kafe mam teraz humor wyjebisty wrecz. a tak w ogole to myslales, ze przez caly ten czas, gdy pisalam na kafe na mojej twarzy nie pojawil sie grymas usmiechu ? otoz nie :classic_cool:

Vodka no dobra nie będę . Przecież wiem , że robisz sobie jaja z niedziela i masz ubaw po pachy z tego dałna . Jak chyba większość . Kultura jeżeli ze 2 metry masz to jeszcze ujdzie. Inaczej to ty kobieton jakiś jesteś i ode mnie z dala się trzymaj kulturalnie proszę. Martva a ty jaki aniołek dziś .

Kultura, wiec skad ta zniesmaczona mina ? oj nie Men, z niedziela ja się nie śmiałam nigdy.

i grunt to pozytywne nastawienie, które jak widzę Ty masz. dasz radę Kulturko.

Men, ja nigdy z nikogo się tutaj nie śmiałam, na prawdę. Jesli już to do kogoś :classic_cool: