Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śp. ten ostatni niedziel

Towarzystwo Wzajemnej Adoracji - Reaktywacja!

Polecane posty

Kultura, Ty tez rzadko ostatnio w tych stronach bywasz. Zagladaj czesciej. powiedzcie mi jeszcze tylko jedno, doradźcie.. Co mam zrobic z jego koszulką ? :O

Kiedys widzialam zdjecie Kultury, twarz miala szczupla, reszte nie wiem. Ale przeciez to nie waga jest najwazniejsza :)

niedzielku, zapodaj jakis fajny utwór jeszcze, uwielbiam te Twoje linki.

Hahahahahahaha pojechales... Jesli musisz wiedziec, to zawsze wybieram facetow dominujacych. Chyba masz braki chlopie :P

Noxa, moje prawdziwe zdjęcia na kafe NIGDY się nie pojawiło :) Menstruacja, no co Ty gadasz? Serio? A wiesz vodka, coś rzadziej zaglądałam tak wieczorem...teraz mnie ponurość ogarnia to i częściej jestem

Kultura, wiec wchodisz na kafe, kiedy odczuwasz przygnębienie ? wiesz, ze tutaj mozna sie dobic jeszcze bardziej. Men, ale po co mam sie tarzac w tej koszulce ? Ja pytam poważnie, nie wiem czy mu odesłać czy co zrobić. aa.. pośpie sobie w niej jeszcze :D :O

Gość aaaaaaaaaaaaah
o Boze przyszedł ten niedorobiony pedałek , ty gimbusie lekcje zrobione???????moze ty jestes nowa twarzą ''danielka'' pizdusiu?>???

dziekuje niedziel :) Men, no nie wiem czy on by sobie zyczyl, abym w takim stanie odesłała mu tą koszulke :D

Gość aaaaaaaaaaaaah
ten caly menstruacja to jest jakiś pedałek przeciez zalatuje az tu weźcie z nim nie piszcie bo to chyba chory czlowiek jakis jest,co on wypisuje to sie w glowie nie miesci

Gość aaaaaaaaaaaaah
dobrze robisz,idz spac , gimbus rano o 6

Gość aaaaaaaaaaaaah
o boze,boze co za przychlast gdize to tacy ludzie sie rodza

ja tez chyba juz ide, bo za malo sypiam, czego efekty sa coraz bardziej widoczne. wypilam dzisiaj cztery kawy i to nie byle jakie. i nic. Kulturko, Nox, pomarańczko i niedzielu życzę Wam dobrej nocy