Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nickiminaj

CO DRUGA NASTOLATKA W CIĄŻY

Polecane posty

Obecnie można spotkać pełno nastolatek w ciąży z których większość cechuje się wulgarnym słownictwiem,papierosem w ustach i brakiem wykształcenia

Gość SWEFDEWFDER
przyznam ze te gpwniarstwo pali fajki na potege i to w zaawansowanej ciazy. bedzie pokolenie przyglupow i chorych dzieciakow

nawet znam taką jedną , ma 20 lat, nie zdwała matury i zabrała mi chłopaka, powodzenia jeje życzę z tym draniem:P inne 2 które mi podpadły też są w ciąży,to chyba jakaś klątwa:P

Gość Rabiosaaa
to jest chore... dzieci rodza dzieci ale z drugiej strony wstyd sie przyznac, ale ja w wieku 19lat jestem jeszcze dziewica;p i dla porownania z 15letnimi JUZ matkami... jestem jakas zacofana!;P

Gość lu ne
cóż, jaki dom i wychowanie takie owoce:(

Gość Sama nie wiem...
Nie jesteś zacofana, tylko się szanujesz i to jest najważniejsze :-) Pozdrawiam.

Gość _dziewic
Rabiosaaa, pewnie jesteś brzydka jak noc listopadowa :(

Gość Rabiosaaa
nie jestem brzydka, po prostu musze miec dlugi staz w byciu z chlopakiem, a takiego nie odbylam, bo poki co wole byc singielką ;)..

Gość Rabiosaaa
dokladnie.. szacunek do wlasnej osoby najwazniejszy.. a nie chcec bycia doroslym, jak w przypadku tych dziewczyn i przykre konsekwencje..

Gość Rabiosaaa
jeszcze gdyby te dziewczyny mialy srodki do zycia, zeby te dzieci utrzymac.. jakies perspektywy.. ale jak nie maja nic, to jaka one krzywde wyrzadza swoim dzieciom..;/

no coz, zawsze tak bylo, ze patologia mnozyla sie na potege. Gdyby bylo inaczej, nie byloby tak jak jest w kraju (nie chce mi sie rozwijac tej wypowiedzi, ale kazdy wie)

Gość poznanianka Anka
patologia jestw modzie chca zabłysnac , chca byc trendy akiedy gumka zawodzi jest skutek uboczny - ciąża - biedne te dzieci kiedy ich rodzicami sa dzieci pytanie : gdzie sa rodzice tych nastolatek ? nie widza gdzie przebywa ich córka ? o ktorej wraca ? gdzie rozmowy ? gdzie szacunek do siebie ? no tak .. to juz tylko szmaty :P

Ja byłam świadkiem jak para gówniarzy bawiła się kto z nich pchnie dalej wózek z dzieckiem na chodniku bo ani on ani ona niemieli ochoty prowadzić wózka z własnym dzieckiem