Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kreeska

Jakie to chore - nauczyciele nic nie robia i jeszcze im zle

Polecane posty

Go艣膰 Kreeska

Nic im sie nie chce - sa zle przygotowani do lekcji, nie doksztalcaja sie i caly czas robia laske, ze w ogole przychodza do pracy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 goytddtxcgfbnjkl
amen...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hghg
a ty robisz g艂ebokie gard艂o z polykiem ? Co potrafisz ?

Udost臋pnij ten post

Zazdro艣cisz, te偶 by艣 tak chcia艂a? No to sip na studia i zobaczysz jak to jest fajnie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w rozmiarze 40 to juz nie sa
nauczyciele i ich zwolennicy maja taki debilny argument: zostan nauczycielem, to tez bedziesz sie opierdalac za forse. Nie przychodzi Wam do lbow, 偶e nie ka偶dy to lubi? Ludzie maja r贸偶ne pasje i zawody w kt贸rych sie realizuj膮 i wynagrodzenia powinny byc adekwatne do nich. Musze byc nauczycielem, 偶eby m贸c m贸wic, ze panuje tu niesprawiedliwosc? Gwoli scislosci, mam znajoma nauczycielk臋 - w gimnazjum, dosc duzym. Ona sie wcale nie kryje z tym, 偶e ma kupe czasu wolnego. Ostatnio nawet jej tak plan u艂o偶yli, 偶e ma woln膮 艣rod臋 (pracuje chyba 18h tygodniowo). Czasem posiweci czas po lekcjach ale to naprawde niewiele, ta rzekoma praca na wakacjach jakos jej nie przeszkadza leniuchowac wiecej, niz ktos, kto bierze nawet calutki urlop. Ma bardzo dobrze, nie przem臋cza sie i te nieco ponad 1000zl za taka prace to naprawde sporo, ona tez tak uwa偶a. Ja np. mam inna prace, w innym systemie, generalnie pracuje 2 razy wiecej ni偶 nauczyciel albo i jeszcze wiecej, mam swoje adekwatne zarobiki i jest ok. Nie sapie, by dostac wiecej, tak, jak nauczyciele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez uwazam ze praca
nauczyciele jest latwa, ale jakos im tego nie zazdroszcze. ja bym sie do tego nie nadalwa, dla mnie to jest bardzo nudna praca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poznanianka Anka
kazdemu nauczycielowi naplu艂abym w twarz - do tej pory nie spotka艂m normalnego nauczyciela kt贸ry nie m贸wi艂by jak strasznie ciezko pracuje za marne grosze .. ku藕wa w 艂eb walnac

Udost臋pnij ten post

taka ju偶 natura silnie zwi膮zkowych zawod贸w. zawsze im 藕le i ma艂o. Zosta艅 nauczycielem i zobacz jak to jest? A kto wam k..wa kaza艂 by膰 nauczycielem? Nie podoba si臋 to zmie艅cie zaw贸d a nie ci膮gle protesty i wyci膮ganie kasy z kieszeni podatnika!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w rozmiarze 40 to juz nie sa
i kto z nas pamieta sensownych nauczycieli ze szk贸l? ja mam 24 lata, wiec nie tak dawno chodzi艂am do szko艂y i np. w liceum mia艂am 2 (slownie: dwoje) sensownych nauczycieli, oboje starej daty, tacy z powo艂aniem. Pozostali robili albo nudny monolog, albo pracowali na odwal sie, odwalajac fuszere, byleby tylko zlecia艂y godziny. Jako nastolatka sie cieszylam ,ze nauczyciel robi艂 lekcje, na kt贸rej ukatnia艂 sie gdzies, a my siedzielismy w klasie i moglismy gadac itp. Ale czy za to mieli p艂acone?

Udost臋pnij ten post

szkolnictwo powinno si臋 sprywatyzowa膰. nauczyciele by mieli normalne rynkowe p艂ace a nie jakie艣 ministerialne wytyczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poznanianka Anka
od czterech lat nie mia艂m podwyzki , a te gnojce co chwile nieroby zasrane :P

Udost臋pnij ten post