Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtrhtrh

co poradzic kolezance w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość gtrhtrh

dzis spotkam sie z moja znajoma...tzn taka kolezanka ktora znam od niedawna. Nie mamy jakis bliskich kontaktow. Chciala pogadac bo jest w dolku, powiedzcie co jej mam poradzic w takiej sytuacji, bo ja sama niewiem. Jest z chlopakiem juz od jakiegos czasu, kochaja sie, widze to...ale jednak tamten spotyka sie wciaz ze swoja byla i oklamuje ta ze nie ma z byla zadnych kontaktow. Ta nie raz przylapala go na klamstwie, jak cos ukrywal...rozmawila z nim, juz nie raz robila mu awanture o to...ale zawsze sie godzili, ta cierpliwie czeka az ten zakonczy calkowicie z tamta. On obiecuje ale nadal jest to samo...wczoraj chcial ja wyrzucic z domu, dzis sie pogodzili...uwazam ze takie cos nie powinno miec wogole miejsca, ale nie chce jej radzic zeby go zostawila bo wiem ze tego nie zrobi...wiem ze go kocha, niewiem moze to jakies uzleznienie od niego, przyzwyczajenie...no niewiem....co mam jej poradzic///?

Gość najlepiej tylko wysłuchać
a nie radzić. Bo oni się pogodzą a ty będziesz ta "zła". Zresztą każdy ma to, na co się godzi. Skoro koleżanka jeszcze nie posłała go na drzewo, to widać dobrze jej z tym co jest

Gość LoOOoSeR
Niedziewicze kurwiszcze

Gość dddf
a dlaczego on ja chciał wyrzucic z domu?

Gość powiemtak
myślę, że o ile sytuacja by jej pozwoliła mogłaby pogadać z tą byłą i zapytać o co chodzi i ew. poprosić lub po prostu zażądać aby to ona wykazała nieco empatii. Może byc tez tak, że on ciągle do tamtej coś czuje i wystarczy że tamta da hasło i on popłynie. Jak ten topik się rozwinie w miarę mądrze to powiedz jej aby poczytała co inni tu piszą naten temat

Gość gtrhtrh
ona rozmawiala juz z ta jej byla, ale tamta jest uparta i ciagle zalatuje do niego. Z tego co wiem ona tylko powie slowo i tamtej do niej leci, broni sie przed tym ale nie umie bo chyba ciagle cos do tamtej czuje,,tak mi przedstawila sytuacje....i dwa dni temu tez byla sytuacja ze sie z nia spotkal a ta oklamal...

Gość facet dyma dwie na raz dobrze
mu :) rozmawiać z byłą? nie a co ona jest w tym winna. Facet ma wybrać, skoro nie potrafi to niech ta Twoja koleżanka go oleje. Po co jej kłamczuch i oszust? i