Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bederia111

jazdy mojego chłopaka

Polecane posty

Gość bederia111

Wiem, że nie powinnam tego publikować w internecie, bo to prywatna korespondencja, ale potrzebuję żeby ktoś ocenił obiektywnie to co sie teraz dzieje. Jestem w rozsypsce:( chodzi o to ,że wczoraj jeździliśmy po mieście z chłopakiem zeby coś zjeść. przejezdzaliśmy koło jednej knajpki i zobaczyliśmy tam kilku chłopaków, zdawało mi się że był tam mój były,ale nie wiem czy rzeczywiście bo za krótko się przyjrzałam. powiedziałam chłopakowi żeby jechał dalej . On się spytał czy znam ich, ja mu powiem że nie wiem bo się nie przyjrzałam dokładnie a po kilku min powiedziałam że zdawało mi sie ze to mógłby byc on, ale nie jestem pewna. I zaczeło się - zarzuty że się go wstydzę itd. Próbowałam tłumaczyć, że to nie ze względu na niego nie chciałam tam iśc, ze się go nie wstydzę, ale to na nic. Cały wieczór chodził struty, próbowałam go przytulać głaskać, mówiłam do niego , próbowałam udać ze nic się nie stało. Zostałam u niego na noc. Rano nawet nie chciał odwzajemnić mojego buziaka, jak się spytałam czy się dzis spotkamy po pracy odpowiedział "jak chcesz". Wkurzyłam się bo ja przeciez nic złego nie zrobiłam-powiedziałąm ze wychodze do pracy, chcę przerwy zeby i ja i on sobie mogł wszystko przemyslec i wyszłam. I zaczeło się smsowanie, wyzywanie z jego strony . Jak przedstawiam mu co mi się nie podoba to nie uzywam wulgaryzmów a on mi pisze tak: "Męża, śmieszna jesteś, nie dorosłaś do tego. Męża? Po co, po to by go w huja robić, okłamywać, wstydzić, ja się na to nie piszę. Nie dość , że po za siedzeniem na necie całymi godzinami nie potrafisz zrobić nic, masz 2 lewe ręce i jesteś leniem śmierdzącym, na dodatek sama nie okazujesz czułości, nie starasz się w związku i nie potrafisz pokazać, że ci zależy, na co mi ktoś taki? A prawda boli najbardziej. Bujaj się bo zjebana jesteś, kumasz. Mam nadzieję że już cię nigdy nie spotkam. Ciągle odczuwać, że jest się gorszym, nie chcianym, że trzeba się mnie wstydzić. NIE CHCĘ TAKIEJ DZIEWCZYNY stać mnie na lepszą NA PRAWDZIWĄ DZIEWCZYNĘ która naprawdę będzie mnie chciała a nie takie byle co jarzysz? Nara I fajnie wypierdalaj. Zrozumiem? Tu nie ma co rozumieć zjebana jesteś i tyle. A siebie tylko nie rozumiem i żałuję że zawsze brałem cie wszędzie i ze zostawałaś JEBAĆ TAKIE DUPY NIE MA SENSU ŚCIERWEM SOBIE GŁOWY ZAWRACAĆ Nara głupia dupo Mam pytanie, odpowiesz? DLACZEGO JESTEŚ TAKA ZJEBANA? Nie chcę cie zapamiętaj to sobie żebyś przypadkiem nie przyjeżdżała albo za tydzień czy tam dwa nie wydzwaniała. Nie widzę tego , nas w przyszłości , nie czuję że to mógł by być udany związek. Nie z tobą nie z kimś takim. Spróbuj z rafałkiem" Nie wiem, ale wydaje mi się ze nawet jak człowiek jest zły to powinien się hamowac." Co o tym sądzicie?

Gość hm.....///
odpuść sobie tego chlopasa, przecież po pisowni widać, że to jakiś cham i prostak ze wsi. I jego niby stać na lepszą dziewczynę? hahaha wysoko się ceni. Sam cham i prostak a chciałby księżniczki, dobre. DZiwny masz gust, nie rozumiem. Poszukaj kogoś z kulturą a nie takiego oszołoma.

Wyszlo szydlo z worka - daj sobie spokoj. Zapomnij o gosciu, to burak jak sie patrzy i na dodatek z zaburzeniami psychicznymi. Jak sobie wyobrazasz przyszlosc, gdy cos pojdzie nie tak, dziecko zachoruje, zwolnia go z pracy, bedziesz miala stluczke na miescie? Bedziesz sie bala ze znow wyskoczy z jakims zj*banym tekstem albo gorzej - lapkami pomacha. A przy okazji okrasi to komplementem typu "sp*aj glupia d*po". Jesli ktos raz pokazal takie zachowanie to znaczy ze to w nim jest i czeka na okazje zeby wyplynac. Pamietaj - czlowiek normalny, rozsadny jak ma jakies watpliwosci to nie przemilcza i rzuca fochem ale je przedyskutuje. Z czlowiekiem normalnym jest zdrowa komunikacja, bez obawy ze powiesz czy zrobisz cos nie tak i wyjdzie z niego bydle albo sie obrazi. Czlowiek zaburzony wlasnie tak sie zachowuje jak Twoj chlopak. Chcesz miec psychola za meza?

Gość kakakie
O matko ale cham. Ja by mu na żadnego smsa nie odpowiedziała, ale wieśniak, chyba się nie zastanawiasz czy do takigo wrócić albo błagać o powrót??? Zignoruj i lepiej sama zmień numer tel. bo to on może do ciebie jeszcze wypisywać bzdury....

Ja też bym gościa od razu olała i nie odpisywała na jego obraźliwe esemesy:O Zjebany koleś:O Odpisując mu ejszcze go nakręcasz, a jak zlejesz go ciepłym moczem, to wtedy bedziesz wygrana;) I napewno w życiu nie wróciłabym i nie potrafiła być z takim człowiekiem, ciesz sie, że się stało jak stało, on ma coś z głową:O

A może on ma rację, autorka traktowała go jakby się go wstydziła, a to była ta kropla, która przelała czarę gorzyczy i chłopak musiał wylać z siebie frustrację, która zbierała się od lat?

nie podobają mi się te wyzwiskaitp.. ale nie wiem jaka ty byłaś w związku, co mu wtedy pislalas czasem jak się facet wkurzy albo cos w sobie długo duzi to w końcu wychodzi to z niego z podwójna siła i być może wcale nie chciał ci sprawic krzywdy tymi tekstami może po prostu nie potrafi się pochamowac nie pisz, nie dzwon może wscieklizna mu przejdzie i się z tego wytłumaczy jeśli Ty w dalszym ciagu widzisz ten związek a jeśli wkurzyl cie niemiłosiernie ;) olej go

Gość PrettyLittleLiarx
Ja bym mu za te wyzwiska w morde dala no ale coz hmm widac ze cie nie chce w dodatku obraza cie wiec odpusc sobie bo nie jest ciebie wart. Zrobil afere z niczego mysle ze czekal na jakis powod do klotni ...

Gość sdsgfsdgfas
Na pewno byly jakies sytuacje ze sie go wstydzila albo cos. Poczul sie gorszy. Oczywiscie ze nie powinien w ten sposob pisac ale na pewno ona tez nie jest swieta i nie chodzilo tylko o ta sytuacje. Bez powodu by tak nie pisal.

Gość PrettyLittleLiarx
Jak mozna wstydzic sie swojego chlopaka ?! Ciekawe jak by ona czula sie gdyby to on jej nigdzie nie zabieral boo sie jej wstydzi ... Ja pierdole co zaa ludzie

A po co miała stawać oko w oko z byłym chłopakiem ,przy swoim obecnym chłopaku??? Ja też bym tak postąpiła,nie chciała bym aby moj chlopak z bylym chlopakiem sie spotkal w moim towarzystwie,moze by by jakies texty szly,albo łapy poszły w tango,to nie znaczy ze ona się go wstydzi :):)

Gość sdsgfsdgfas
Dlatego wlasnie pisze ze ewidentnie to nie byla jedyna taka sytuacja i musial wczesniej to odczuc.

Gość PrettyLittleLiarx
"Na pewno byly jakies sytuacje ze sie go wstydzila albo cos" z tad moje pytaniee " jak mozna wstydzic sie wlasnego faceta ?! " Pojutrze ide na 18 mojej siostry i tam moj facet napewno spotka sie z moim bylym bo moja glupia siostra zaprosila mojego bylego na jej impreze no ii spotkanie to bedzie nieuniknione i nie wiem co bedziee ;//

Gość bederia111
PrettyLittleLiarx ale chodzi o to że ja się go nie wstydzę, ani trochę. I to nie byl powód dlaczego nie chciałam tam wejść. Nie rozumiem dlaczego tak pomyslal. I te zrzuty sa bezpodstawne, i próbowałam go przekonać, że tak nie jest , ale to nie przemowisz...wiesz jak bolą bezpodstawne zarzuty?

Gość PrettyLittleLiarx
Takze tez jak napisalam wczesniej to moze czekal na powod do klotnii ... Sama nie wiem ... i tak wiem jak bola bezpodstawne zarzuty

Gość bederia111
zabierałam go do moich znajomych, poznał moja dalszą rodzine, miałam z nim zdj z wakacji na nk i facebooku. nie wstydziłam się...

Gość PrettyLittleLiarx
Rozumiem Cie ... Uh nie martw sie bedzie dobrze ... moze przemysli swoje zachowanie moze nie ale za takie wyzwiska nie ma usprawiedliwienia ...

Gość bederia111
w kazdym razie mam nadzieje ze jednak to jakos bedzie

Gość razaadobrzee
A ja obstawiam, że płacisz za coś co robiła któraś jego była. U mnie tak było z moim rzekomym materializmem. Wiem jak bolą bezpodstawne zarzuty. I też byłam taka durna jak Ty i dawałam się nieraz tak mieszać z błotem.