Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_ROLADKA_SŁODKA_

NARZECZONY KTÓREGO NIE KOCHAM CO ROBIĆ??? PROSZĘ OPORADĘ

Polecane posty

Gość tekla-kla
nie kochasz go, nie pociąga cię, nie możesz mu ufać,ranił cię. Masz dopiero 21 lat a mówisz że najlepsze za tobą??? Przyjęłaś oświadczyny bo co? Bo głupio w restauracji odmówić? Chcesz małżeństwa jak zabawy? Na próbę? Dziewczyno, ja mam radę - walnij się mocno w łeb i pomyśl, co robisz ;/

spotkałam sie z nim wczoraj. powiedzialam mu ze juz nic do niego nie czuje, oddalam mu pierscionek ale on nie potrafi sie z tym pogodzic. tomek mial sie wczoraj odezwac, nie odezwal sie, wiec zastanawiam sie czy warto wogole poswiecac dla niego czas!!!! a wiecie co jest najlepsze ze teraz kiedy rano sie obudzilam żałuje swojej decyzji!!! nie wiem czemu tak jest. tamten tomek mnie olał a ja od rana siedze i rycze bo sama nie wiem juz czego chce!!

No to nie za ciekawie. A czy nie jest przypadkiem tak, że ten Tomuś Cię oczarował po prostu a dopiero po tym oczarowaniu stwierdziłaś, że nie kochasz (teraz już byłego) narzeczonego ? Czasami tak jest, że los na naszej drodze stawia kogoś, przez kogo mamy wątpliwości, wtedy trzeba się porządnie zastanowić aby nie żałować. Tomuś Cię wyrolował, więc pewnie żałujesz tej wczorajszej decyzji. Ale nie tędy droga:)