Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfssffds

Czy drobna dziewczyna może być KOBIECA?

Polecane posty

Jejku, mnie raczej wielkie kobiety wydają się mało kobiece. Pewnie, że jest. Filigramowa kobiecość! To jest to!

Gość nie cierpię
karakanów wysoka dziewczyna ma prezencję a takie chude male z krótkimi nóżkami o zgrozo takie suchoty mają szybko zmarszczki

Gość lamka 2
ja nie grzeszac skromnoscia uwazam sama, ze jestem niesamowicie kobieca mimo swojego wieku. Mam idealna sylwetke i uwazam, ze to jest wlasnie dzieki temu, ze mam drobne kosci.

Duża i mała - obie mogą wyglądać niekobieco, jeśli o siebie nie dbają. Faktem jest jednak, że są faceci którzy maluchami wręcz się brzydzą...

Gość lamka 2
nie mam krotkich nozek, wrecz przeciwnie, mam dlugie idealne nogi. Nie mylcie pojec, drobna to jednoczesnie jest smukla, a niska sama w sobie, nie oznacza, ze jest odrazu drobna.

ejjże bo sie tu pogryziecie zaraz o to która jest fajniejsza :D dajcie spokój dziewczynki... i tak was wszystkie lubię :P czy wysoka czy niska... o ile nie jest typowo anorektyczną dechą ani nie jest "rozległa" na tyle, że jak się klepnie w piątek a trzęsie się do niedzieli, to może być i jest kobieca! :) każda na swój sposób ;)

Gość tylko nie mówcie
że te niskie czy male mają wzięcie to najgorszy wybór mam kurdupla bratową a wredne to to że aż przykro

kultura - eee anorektyczna decha innej anorektycznej desce nierówna :D nie bierdz sobie tego do serca, ja miałem na mysli na prawdę SKRAJNE przypadki ;)

Gość fdsfssffds
O, topic się rozrkęcił :) Powiem Wam, że nie mam jakoś bardzo dziecięcej figury. Mam wcięcie w talii i dość szerokie biodra (tyłek), ale wiadomo, jak zasłonię to bluzą itd to wyglądam jak nastolatka (lat mam 20 :) ) Muszę trochę uzupełnić garderobę, no i może częściej chodzić w szpilkach, bo póki co zasuwam w trampkach itd ;)

"mam kurdupla bratową a wredne to to że aż przykro" czy kurdupel czy 3-drzwiowa szafa z pawlaczem... przeciętna szara myszka czy fotomodelka... wierz mi, każda potrafi być wredna ;) Ty masz jedynie skrzywiony obraz tych "kurdupli" ;)

Niedowaga potrafi być piękna, takie małe... nawet małe piersi i brak tyłka można wybaczyć dla takiego małego, tyciego... tititi. Ach....

Brovar - no to jest to co pisałem na początku... taka kruszynka pocieszna ;) kultura - a fakt, zapomniałem że tak jak ja go nie posiadasz ;)

jakie pedofilskie?! :D miałem na myśli kobiece gabaryty jedynie a nie wiek :P

Pedofila nie podnieca brak dowodu osobistego tylko szkolny mundurek ;) Nie liczy się wiek, tylko wygląd! I ciasność pochwy, ale tu też wiele można wybaczyć... choć przychodzi mi do głowy kolejna zaleta drobnych!

szkolne mundurki akurat mnie nie podniecają więc odpada :P jaka to zaleta? zapewne praktyczność - nie zajmują duzo miejsca w łóżku i nie trzeba dużego wysiłku żeby ją podnieść ;)

Gość fdsfssffds
A wiecie co, w mojej rodzinie wszystkie kobiety mają naprawdę duże piersi. Ja natomiast mam takie do ręki, proporcjonalne do sylwetki... 65d (małe no :) )

Gość lamka 2
wspolczesne mlode kobiety nawet jak maja szerokie biodra, to maja plaskie dupy, co innego takjie drobne :D, wszystko na swoim miejscu.

fdsfssffds - takie do ręki najfajniejsze właśnie ;) choć niektórzy mają duże ręce :D kultura - ale to nie reguła akurat :D niektóre mają wyjątkowo wydajną przemianę materii, można się zdziwić :P

Gość drobna az za bardzo
Wg mnie moze byc kobieca, ale jesli to podkresla, czyli jakas twarzowa fryzura a nie wlosy w nijakim kolorze w kucyk, odpowiednie ubrania (nie mowie o szpilkach i kostiumach bo wg mnie to takim kobietom nie pasuje, ew jeansy i krotki zakiet) a nie jeansy i bluza z kapturem. No i kobiecosc zalezy od tego czy kobieta jest pewna siebie, swiadoma swojej atrakcyjnosci itd. To sie ma albo nie ma. Wazne sa biodra, biust, pupa. Jak sie tego nie ma (ja jestem chuda i bioder nie mam) to trzeba dobierac ubrania takie zeby dodawaly tu i tam/

Kultura Owszem, szanse są ale wiesz... wiążesz się z taką kobietą, snujecie wspólne plany, przedstawiasz ją rodzinie aż tu nagle wpada ci jej dowód do ręki... i wychodzi że jest starą 24-letnią babą! ;) Ale wyglądać o 5 lat młodziej to dobrze rokuje na przyszłość.