Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfssffds

Czy drobna dziewczyna może być KOBIECA?

Polecane posty

taaa co jesczee... może to że nie musi klęczeć przy facecie do blow job to też ich zaleta? :D

Gość lamka 2
Brovar skad Ty masz te wiesci o krwi?? ja waze 48 w porywach 50 i jestem honorowym dawca krwi i szpiku zreszta tez.

Szkoda tylko, że plankton bywa dyskryminowany. Są chudsze od większości kobiet, za co spotyka je nienawiść puszystych... podsłuchałem kiedyś jak dwie tony rozmawiały o jakimś "wieszaku". Pełne pogardy i jadu... Kobiety nie powinny rosnąć powyżej 170 cm. No, może niektóre powinny dla urozmaicenia, ale nie powinny mieć dzieci.

lamka 2 odmówili kiedyś mojej koleżance bo ma 49 kg. Może nie wyglądasz na 48, hehe?

Może, jak ważysz blisko granicy to nie poznają. Ja nie mogę oddawać bo widać po mnie. Mnie momentami wkurwia po prostu pogarda dla kogoś z powodu wyglądu. Do grubej nikt nie podejdzie i nie powie "Łooo jezu, ale Ty masz nogi, jak balerony normalnie" a "kurcze blade, przytyj bo na Ciebie nie da się patrzeć" vel "masz nogi jak patyczki" to jest ok. Ludzie są różni i tyle

No bo grubi są wrażliwsi z reguły, wydaje mi się że mniej osób je podrywa i to stąd... może zaboleć. A taka chudziutka ma szanse na zainteresowanie takich jak ja ;) Wielu facetów lubi kobiece kształty, ale nie ma na myśli tu nadwagi.

kultura - no wiesz bo to zacofane poglądy jeszcze ze średniowiecza ;) wtedy tak było, że im grubsza była kobieta tym lepsze wzięcie miała, uchodziła za atrakcyjniejszą :D całe szczęście w dzisiejszych czasach faceci też mają oczy i nie lubią jak im jakiś baleron przysłania widok sobą gdy nieopodal przechadza się zgrabna nimfa ;) więc też nie ma się co dziwić tym wielkim kobietom, że są zakompleksione i takie rzecz wygadują :D

Gość lamka 2
moze tak haha

Gość tylko nie mowcie ze
tylko nie mowcie że to ile ta bratowa ma ze kurduplem ja nazywasz chamem jestes

Stwierdzam fakty. Tylko dodam, ze wrażliwość nie idzie w parze z wagą:P I pożegnam Was panowie mili ;)🖐️ A kult opasłej bogini płodności był wcześniej niż w średniowieczu:P Niektórzy twierdzą, ze w dzisiejszych czasach to atawizm :D Ale każdy w końcu będzie miał co lubi:P I tymże optymistycznym akcentem kończę ;) Dobrej nocy

no tego nie wiadomo nigdy do końca jaka nam się trafi wybranka - podobno miłość nie wybiera :D sic! poza tym trzeba wziąć pod uwagę, że gruba może schudnąć a chuda przytyć - to jeszcze trudniej przewidzieć :P kultura - śpij dobrze ;)

Gość dfsffdfs
" To po co sie chcesz dowartosciowac na necie?! Uwierz,ja mam swoją kobiete i ona pomyslnie przeszła przez okres pokwitania! Dobranoc!"" Dziewczyno, daj sobie spokój bo to smutne się robi