Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfssffds

Czy drobna dziewczyna może być KOBIECA?

Polecane posty

Czyli nic tylko się powiesić Brovar :( Znaffca, nie nie każda :) Ale bywają i takie :D Kobiecość, to też kwestia nastawienia, pewności siebie, wewnętrznego piękna. Przynajmniej dla mnie. Nie tylko ubiór

akurat na mój wiek "24-letnia baba" to całkiem ok ;) gorzej by było jak by się okazało że jest po 40 :D

A tam, jakby po 40-stce wyglądała na 19 to by mogła być wampirzycą! Kobiecości nie da się jasno zdefiniować. Jedni uważają, że wysokie poczucie własnej wartości jest kobiece, inni wolą nieśmiałe. Ja wolę te pewne siebie, ale to dlatego że osoby nieśmiałe są trudne w obsłudze.

Brovar - a dla jeszcze innych kobiecość = wielkie cyce :D a cała reszta im obojętna :P ja się do tych nie zaliczam jakby co ;)

Kultura - owszem, coraz częścieś sie to szerzy... ale MILFy jakoś nie dla mnie :D

A tam na łatwiznę, te pewne siebie są trudne - mniej uległe i trzeba się z nimi dogadywać. Drażni mnie, gdy trzeba porozmawiać o poważnej rzeczy a kobieta się blokuje. Taka, co jak ją szef zacznie molestować to ze strachu mu na to pozwoli. Ja tam wolę takie, co gwałcicielowi zaproponują loda a potem mu odgryzą pindola! Tak! Znałem kiedyś taką. Mała i wredna. Słodkie ;)

ja przyznam jestem nieco nieśmiałym stworzeniem, ale za mocno nieśmiałymi kobietami nie przepadam szczerze mówiąc... nie mam zamiaru siedzieć całymi dniami przy kobiecie w milczeniu :D

Znaffca, a wiesz jak niemiecki MILF to może nawet i Cię sponsorować będzie :D Brovar, ohyda:classic_cool: Nieśmiałość a nieśmiałość;) czasami można przełamać i potem się nie zamknie na 5 minut i co będzie?:D No, ale Wy faceci wiecie jak kobietom zamknąć usta :classic_cool: Nie każda początkowa rezerwa to nieśmiałość:)

Gość Ginuś
Ja bym się za taką nigdy nie obrócił! Nie podobają mi sie"mini" kobiety! Jak dla mnie to min.170 cm wzrostu musi byc i krągłe bioderka i cycus też!

Początkowa rezerwa jest nawet wskazana. Gorzej, gdy nie mija w związku. Ok, jak kogoś zgwałcili czy molestowali to można być wyrozumiałym... ale normalna osoba, która nie potrafi rozmawiać o seksie z partnerem... nawet katolicy (ci mądrzy) wiedzą, że to nie grzech.

Kultura - omg :D jeszcze tego brakowało :P moze i jestem biedny student, ale jakoś dziwnie bym się czuł mając kobietę sponsorkę :D co ja galerian jakiś? :P

No ale to temat o drobniakach! Wiecie, że osoby poniżej 50 kg nie mogą oddawać krwi? Jest mniejsza szansa, że z krwi naszej lubej odratuje się jakiegoś pedofila! Kolejny atut drobnych kobiet.

Gość dfsfsdfss
Te wszystkie chamskie wypowiedzi są chyba autorstwa 180 babochłopów... Jaki facet pisałby "karakany" itd i jeszcze podpisywał się on1987? :D Hahahah postarajcie się bardziej paszkwile Pozdrawiam was ja, 163 seksu :P

Gość Ginuś
Seksu? No to mnie ubawiłaś!

Offtopy to norma:P Zresztą póki piszę ja "tyci tyci" to jest na temat;) Ech, to pobieranie krwi mnie wkurza. Całe szczęście, że popularną grupę krwi mam. No, ale szpiku raczej też nie oddam. Boję się igieł, ale co tam ;) Przeżyło by się

Ale w drobinkę trudniej trafić igłą, lekarze odmawiają robienia im zascyków. Kolejny atut - krótkie nogi utrudniają im ucieczkę.

Gość dfsfsdfss
Ginuś kochana, wrzuć na luz bo udawanie faceta nie idzie ci najlepiej ;) Postaraj się bardziej!

Gość dfsfsdfss
Brovar, ja na przykład nie mam krótkich nóg ;) Wiadomo, mam krótsze od dziewczyny 175, ale patrząc na moją sylwetkę są długie (i szczuple :D) Na zdjęciach zawsze wyglądam na wysoką :D

Gość Ginuś
Udawanie? To ty udajesz seksowna boginie seksu!

kultura - ale czasem to minus jak np mówia, że mają piersi takie w sam raz, że mieszczą się dłoni... jeśli mowa o męskiej dłoni to jak najbardizej ok, ale jak o ich malutkich dłoniach to to troche takie wprowadzanie w błąd :P

Drobne dłonie to drobne piąstki. Fajnie dostać czasem w ramię cios od takiej malutkiej... ;)

Gość dfsfsdfss
" Udawanie? To ty udajesz seksowna boginie seksu!" Podobam się swojemu mężowi i to mi wystarczy ;) Wyłącz komputer, wyjdź z domu i może też znajdziesz faceta, który cię pokocha taką, jaką jesteś :) Dobranoc

Brovar, krótkie pod jakim względem?:D No tak, w porównaniu z 175 będą krótsze, ale być moze proporcjonalniejsze Taaa, odmawiają zastrzyków. Najpier 10 minut klepią i szukają a potem mówią "Pani się nie rusza bo mi żyłka ucieknie". :P

Swoją drogą, to że małe nie znaczy jeszcze słabe. Moja była chodziła na kurs samoobrony i kiedyś bawiliśmy się w pozorowany "gwałt". Obroniła się ;) Było bardzo śmiesznie. Dodam kolejny atut : można się im oprzeć ramieniem na głowie. To wygodne.

Gość Ginuś
To po co sie chcesz dowartosciowac na necie?! Uwierz,ja mam swoją kobiete i ona pomyslnie przeszła przez okres pokwitania! Dobranoc!