Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakakaka

Żaluzje czy się opłaca ?

Polecane posty

Aha, jeśli masz okno balkonowe dzielone (2 części, górna i dolna) to weź 2 oddzielne rolety na każdą część. Taka uwaga :)

Gość kakakakakaka
na razie obejrzałam je w internecie i bardzo ładnie wygladają ja kiedyś miałam rolety przyczepiane do ściany i opadały na całe okna, właśnie przez nie wszystko było widać i dlatego mam taki uraz do rolet. No i firanki u mnie musza być bo inaczej sobie pokoju nie wyobrażam :) Jutro się przejde to się zorientuję co, jak i za ile ;)

Gość kakakakakaka
I jeszcze mam takie pytanko, czy widać przez nie zaświecone światło w pokoju ?

Gość kakakakakaka
Dziękuję za rady, jutro popytam czy tak owe istnieją ;)

Ja mam w sypialni taką roletę, ze nie widac w nocy wlasnej reki przed nosem a z zewnatrz nie widac nawet czy sie pali swiatlo w pokoju kiedy jest zasloniete roleta okno. Mam takie cos na styl zaluzji (nie wiem jak to sie po polsku nazywa) w duzym pokoju itd. znajde foty zaraz na kompie i moge wrzucic :)

Gość kakakakakaka
to ja czekam na foty :) a chęcią zobacze jak to wygląda no i fajnie że jednak istnieją takie z zerową przepuszczalnością światła choc zdaje sobie sprawę że zawsze coś tam będzie widać.

Gość pixi rixi
Tylko żaluzje mam drewniane od miesiące i jestem zachwycona, wyglądają pięknie i po spuszczenie nic nie widać, z relatami mam gorsze wspomnienia

http://www.voila.pl/227/xss3y/index.php?get=1&f=1 takie mam z tym ze teraz to bez Raufaser na scianie tylko gladkie i sciana jedna jest czekoladowa wiec ladniej sie komponuja :) a rolety z sypialni zdjec nie mam musialabym zrobic jak to wyglada jak sie swiatlo pali itp. a kupilam ja w Polsce z LeroyMerlin czy jakos tak za bezcen :) to byl chyba najgrubszy material nieprzepuszczajacy swiatla ale kupiona juz z dwa lata temu dobre. I nie miewam z nia zadnych klopotow :)

Gość kakakakakaka
śliczne te rolety tylko zdecydowanie zbyt masywne jak na mój pokój :) zdecyduje się na te rolety materiałowe bo widzę że większość sobie chwali :) dzięki za rady dziewczyny :)

Gość żyj na luzie
Ja mam w łazience roletę materiałową kupiną w marckecie, nie przepuszcza światła i nie widać czy ktoś jest jest w domu, nietety mam ją rok, a już pruje się po bokach. W kuchni mam roletę typu dzień noc i jestem bardzo zadowolona, bo mogę dowolnie operować światłem i ustawiać efekt dzień lub noc w zależnosci od potrzeby, na razie mam ją miesiąc - mam nadzieje, że nie bedzie się pruła http://www.roletex.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=167&Itemid=189

Gość Cassatea
Żyj na luzie, Roletex to dobra firma więc nie powinna się pruć :).

Gość gość
Ja postawiłem na tai e żaluzje drewniane http://www.never.net.pl/index.php/informacje/ mam je od roku i jestem zadowolony, bo łądnie wyglądają, nie zacinają się, ładnie zaciemniają pomieszczenie w letnie dni, gdy jest mocne słońce.

Gość gość
Szeroki wybór rolet i żaluzji mają w sklepie online na roletysklep.com.pl. Kupowałem tutaj parę tygodni temu żaluzje drewniane. Co jak co, ale drewno to jest jednak duża klasa i elegancja dla przestrzeni. Bardzo polecam żaluzje właśnie z drewna, tu akurat mają dość przystępne ceny.

Gość gość
jeśli szukasz żaluzji i chcesz mieć naprawdę porządne to koniecznie zajrzyj na ofertę https://www.francgardiner.com/ , oni mają moim zdaniem jedne z najlepszych

Gość gość
Myślę, że się opłaca. Ja mam żaluzje, które zakupiłem w http://maat.com.pl/ - wyglądają bardzo estetyczne i są porządnej jakości.

Gość gość
Ja miałam kiedyś żaluzje w całym mieszkaniu i chociaż całkiem w porządku się sprawdzały to wolałam jednak wymienić na rolety. Wyglądają tak mniej ‘poważnie’ czy nawet ‘biurowo’ i o wiele lepiej się je czyści. Na żaluzjach kurz jest też bardziej widoczny. Rolety kupiłam w tym sklepie www.dario-sklep.pl i polecam bo mają tam naprawdę spory wybór.

Gość gość
Oczywiście, ze się oplaca! Zaluzje to rozwiązanie, które pasuje do każdego typu okien, czy rodzaju domu lub mieszkania. Drewniane zaluzje www.lechrol.pl/ wprowadzily sporo urozmaicenia do mojego mieszkania, idealnie komponuja się z nowoczesnym wystrojem.

Gość gość
Zdecydowałam się na żaluzję i jestem z nich zadowolona. Są bardzo wytrzymałe, więc nie obawiam się o ich uszkodzenie i w pełni spełniają swoje zadanie. Polecam wam zgłosić się do firmy www.wakorolety.pl z Trójmiasta. Od nich zakupiłam swoje żaluzje.

Gość gość
Dużo jest firm oferujących rolety/żaluzje i tak dalej. Sam jak szukałem to powiem że sporo stronek sobie przejrzałem z produktami i ostatecznie wybrałem ofertę Masters. Oni mi najszybciej na moje zapytanie odpisali i też najbardziej konkretnie bez lania wody. Jasne warunki jeśli chodzi o cenę z góry było wiadomo na jakie koszty się nastawiać.

Jest takie powiedzonko, że chytry dwa razy traci ;) Stwierdzam, że mnie nie stać kupować bardzo tanich rzeczy, bo potem co jakiś czas się psują i tzreba kupować znowu nowe :/ Ja mam dom i zdecydowałam się na montaż żaluzji, ale fasadowych. Czyli montuje się je na zewnątrz. Same żaluzje droższe, ale po tej zimie widzę, że te moje żaluzje faktycznie zmniejszają koszty ogrzewania domu :) Czyli się opłaca :) Z samego montażu też jestem zadowolona, panowie szybko się wyrobili, także mogę ich polecić: https://asapweb.pl/produkt/zaluzje-wroclaw/  Żaluzje mam od stosunkowo niedawna, dlatego zobaczymy, jak się będą sprawować w upalne lato. Myślę, że też dadzą radę i ten upał nie będzie aż taki męczący. Moim zdaniem takie żaluzje wyglądają też bardzo dobrze, dużo lepiej niż te montowane w pokojach.