Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

282

Dziecko pod opieka geja? Moja kolezanka zostawila i mialem problemy

Polecane posty

Jestem gejem. Moja kolezanka zostawila dzisiaj syna pod moja opieka bo miala kilka waznych spraw do zalatwienia. I co? czlowiek po 50tce, wie o mojej orientacji seksualnej przyszedl do domu swojej corki i wyrzucil mnie z domu w dodatku zwyzywal od pedofilow przy malym dziecku.

Gość red whortleberry
no to dał dziecku ładny przykład :D nie ma co się dziwić nawet młodsze pokolenie nie zawsze toleruje ludzi o innych preferencjach seksualnych a co dopiero starsi ludzie. Im się to po prostu nie mieści w głowie.

Bo to jest oburzające, ja pomagam koleżance przy dziecku a ten zachował się tak jak ja co najmniej bym to dziecko zgwałcił, wyprosił mnie z mieszkania swojej córki i ja poszedłem. Nie wytrzymałem i powiedziałem mu że samotne macierzyństwo jego córki to jego wina.

Gość brrum
I dobrze mu powiedziałeś, może coś w tym jest. A co ona na to po powrocie do domu, zadzwoniła, przeprosiła?

Gość red whortleberry
strasznie Cię to dotknęło widzę... ale niezależnie co byś zrobił dla tego człowieka zawsze będziesz zboczeńcem. ja mam taką dewizę życiową że się nie przejmuje tym czym nie warto się przejmować i czego nie mogę zmienić. on cię nie akceptuje więc go olej bo jego poglądów i tak nie zmienisz

Tak, dzwoniła i przeprosiła. Też już miała awanturę w domu że zostawia dziecko z byle kim.

Gość to dziadzio dał paskudny
przykład wnusiowi, to było podłe z jego strony.

Gość D.BillI
a czemu zatem dziadzio nie chciał zostać z wnusiem? czy może córka uważa, że jest gorszym opiekunem niż autor?

Ona mu po prostu nie powiedziała że dziecko zostało przy mnie a ten przyszedł z niezapowiedzianą wizytą. Poza tym ponad 50letni facet chodzi na prostytutki a czepia się mojej orientacji. I tak na marginesie, gdy ten jest z wnukiem to mały jakoś nie słucha matki.

Gość Ech napietnowani
Geje lesbijki prostytutki itp. Dlaczego wszyscy z góry zakładają że to samo zło? A jakoś jeszcze nie słyszałam żeby ktoś taki dziecku krzywdę zrobił za to rodzony ojciec wujek ksiądz czy nawet zakonnica, to i owszem a to przecież "porządni" ludzie

Gość witaminki
o i nawet geje tu zaglądają, dobre i bez obrazy

Gość ja2502
wydaje mi sie, ze to starsze pokolenie jest gorsze od mlodziezy...mam w moim bloku przewage pan okolo 70 i szczerze mowiac tragedia,....(mezczyzni okolo 60) krzycza na dzieci, przeganiaja je i zawsze im cos przeszkadza a psiocza na czym swiat stoi i na dodatek do kosciola biegna pierwsi Ci ludzie...Ja mam 2 dzieci i kolege geja i zawszw i chetnie gdyby byla taka mozliwosc zostawilabym z nim moje dzieciaki ale niestety juz w PL nie mieszka i ma racje...ulozyl sobie zycie i podrozuje po swiecie ze swym partnerem...dodam ze partner nie jest Polakiem i mialam przyjemnosc Go poznac ..wspaniały człowiek....a dodam tak nieładnie , ze Ci prymitywni co niektorzy ludzie mylą ch..a z palcem bo co ma gej do pedofila...przeciez wieksze prawdopodobienstwo bycia pedofilem jest i tego starszego Pana a nie u geja.....

Gość Ten dziadzio
to chyba taki dość agresywny starszy pan (zwykły stary buc) i wogóle jakim prawem wtrąca się nie w swoje sprawy i to z kim córka swoje dziecko zostawia...kurcze a ja myślała że to teściowe takie durne niektóre a tu widać starych głupich capów niemało.

Gość Jak by mój ojciec
tak zrobił i obraził tym sposobem mojego znajomego to sam by z hukiem wyleciał i miałby szlaban na jakiś czas by odwiedzać swojego wnuka a i pewnie dałabym mu nauczkę i nigdy nie zostawiła wnuka sam na sam z dziadkiem tłumaczą to tym że skoro starszy facet może być tak niekulturalny i agresywny wobec jakiejś osoby to boję się zostawić z nim swoje dziecko nawet jeżeli ten facet to dziadek dziecka.