Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest obraza dla facet

Poniżające dla faceta jest że z innym kobieta wcześniej do łóżka szybciej poszła

Polecane posty

Gość To jest obraza dla facet

Prawdziwy dumny facet poczułby się gorszy

Gość mnie tez by to obrazilo
:(

Gość o takich rzeczach
to myslą głównie kafeteryjne prawiczki i inne nieudaczniki

Gość ja jestem facetem
kazdy dumny facet nie chcialby byc z taka kobieta

Gość ja jestem facetem
bo to znaczy ze skoro z innym poszla szybciej to byl on bardziej pociagajacy seksualnie i atrakcyjny fizycznie. kobieta moze cie kochac, ale nie uwazac za przystojniaka i kogos mega pociagajacego, a z przystojniakami wczesniej chodzic do lozka na pierwszym spotkaniu. ja sie w cos takiego nie zamierzam bawic, a wiem ze adonisem nie jestem. jednak marze o kobiecie, dla ktorej bylbym mega podniecajacy seksualnie

Gość typowy kompleks
nieudacznik, kafe frajera z małym fiutem i przerostem ego :classic_cool: taki nastręny wartościowy prawiczek :classic_cool:

bo to znaczy ze skoro z innym poszla szybciej to byl on bardziej pociagajacy seksualnie i atrakcyjny fizycznie. kobieta moze cie kochac, ale nie uwazac za przystojniaka i kogos mega pociagajacego, a z przystojniakami wczesniej chodzic do lozka na pierwszym spotkaniu" no i ?

jednak marze o kobiecie, dla ktorej bylbym mega podniecajacy seksualnie" nie martw się :) jest taka kobieta dla której jesteś ciachem!!! to twoja mama :P

Gość ja jestem facetem
zabawny jestes. nie zamierzam byc dla kobiety kims gorszym i juz. mam troche zalet, jestem ich swiadomy, jestem osoba lubiana, ale ochlapem nie zamierzam byc. wiec na razie jestem sam, bo wiem ze nie moge sie rownac z tymi przystojniakami z ktorymi kobiety chodza do lozka na pierwszej randce. jednoczesnie uwazam ze mam potencjal by sie wyrobic i jeszcze stac sie pociagajacym dla pieknych kobiet

Gość te jego zalety to
pewnie warotościowość i prawictwo. Innych zalet brak

Gość ja jestem facetem
no jaki z tego moral? chyba to, ze mialbym prawo czuc sie gorszym. to jasne. kazdy chce byc ciachem dla swojej kobiety

no jaki z tego moral? chyba to, ze mialbym prawo czuc sie gorszym" i co z tego wynika?

Gość ja jestem facetem
a musi cos wynikac? to po prostu moje odczucia i tyle. ty pewnie masz powodzenie u kobiet, podobasz sie im pewnie rowniez fizycznie, wiec nigdy mnie nie zrozumiesz

Gość ja jestem facetem
i nie widze zadnego przerostu ego

Raczej powinieneś się cieszyć jakby kobieta poszła do łóżka później z Tobą niż z innym. Można wtedy założyć, że z tamtym się puściła a z Tobą chciała odczekać bo to coś poważniejszego niż tylko pociąg fizyczny.

a musi cos wynikac? to po prostu moje odczucia i tyle" więc nijak ma sie to do tematu :) może zgłoś się do parafialnego kółka zwierzeń w swojej miejscowości tam wysłuchają twoich opowiesci a może i ci poradzą coś :D

i nie widze zadnego przerostu ego" ja tu raczej widzę zanik a nie przerost pewnej czesci ciała u kolegi

" Raczej powinieneś się cieszyć jakby kobieta poszła do łóżka później z Tobą niż z innym. Można wtedy założyć, że z tamtym się puściła a z Tobą chciała odczekać bo to coś poważniejszego niż tylko pociąg fizyczny." Bzdura. 🖐️

Prawiczek bez wiary - Ciebie jakby panna zaprosiła na kawę w celu poznania to też byś pewnie powiedział "bzdura, pewnie się z kimś założyła żeby mnie wykorzystać" :/ prawikowy tok myślenia jest przerażający

Gość kobieta na tym topiku
ja jestem facetem- kobieta moze cie kochac, ale nie uwazac za przystojniaka tu sie z toba nie zgodze...gdy kobieta kocha to jej facet jest najprzystojnieszy najlepszy itp..tak mysli zawsze zakochana kobieta nawet jesli mialby miec garba i glowe lysa jak jajo

No ale co Ty porównujesz? Gość miałby się cieszyć, że ma kobiete, która na pierwszej randce puszczała się z przystojniaczkami? 🖐️ To normalne, że każdy facet chce się czuć pociągający i jest to poniżające, że innemu daje na pierwszej randce, a Tobie kaze się starać o nią. 🖐️

" No ale co Ty porównujesz? Gość miałby się cieszyć, że ma kobiete, która na pierwszej randce puszczała się z przystojniaczkami?" a jeśli nie dała na pierwszej tylko po 2 tygodniach a załóżmy Tobie po 3 tygodniach to ten tydzień różnicy też tak jedzie po ambicji?

moj facet nie jest super przystojny ale kiedy jest czuly, kiedy mnie rozbawia do lez, kiedy mnie przytula kiedy jest mi smutno, kiedy sie smieje, kiedy nawet lezy na kanapie i oglada swoj mecz jest najwspanialszym pod sloncem...

prawiczek bez wiary- kiedy kobieta "daje" jak to okresliles na pierwszej randce to zn ze ten facet jej nie zbyt wiele obchodzi i ze to bedzie tylko przygoda na jedna noc. Jesli kaze sie facetowi starac to punkt pozytywny dla niego bo to zn ze ma ochote rozwinac znajmosc

Gość masz ci los
Dlatego ja z moim poszłam od razu. Nie ma tego problemu, że z którymś było szybciej :D