Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkaaaaaaaa

Pieńkowska...

Polecane posty

Gość Zbojkotujmy Pieńkowską w DDTVN
Jak włączam TV i ją widzę to zawsze myślę sobie, że za karę jakąś ją tam dali:/ (niestety mam zwolnienie, siedzę w domu i czasami TV muszę obejrzeć (- a DDTVN z Prokopem, Wellman, Sołtysikiem, Mołek jest fajne). Jak widzię Jolcię to dostaję szczękościsku. Jest nudna niemiłosiernie, kompletnie bez poczucia humoru (no naprawdę brak minimalnego), nie za za grosz kultury ani klasy (choć najwyraźniej myśli, że klasa=kasa), brak jej też umiejętności logicznego myślenia (to, że przygotuje się do programu zapamiętując kilka statustyk i haseł - nie czyni jej intelektualistką... choć ona sama najwyraźniej jest innego zdania). Mam nadzieję, że będzie więcej takich gości jak ostatnio Zbigniew Hołdys, którzy zwrócą jej uwagę, choć nie tak powinno być, przecież w tej stacji jest jakiś kierownik produkcji, szef, reżyser ktokolwiek kto ma nad nią kontrolę. Choć uważam, że Jola ma tak wysoko postawionego męża, że dlatego jej to na sucho uchodzi (innego wyjaśnienia dla tak chamskiej samowolki, braku profesjonalizmu dziennikarskiego nie widzę - z tego co słyszałam to ona jest chyba po szkole aktorskiej więc nic dziwnego, że na dziennikarstwie się nie zna). Idealny dla niej program nosiłby tytuł: "JA (Jola) - w roli głównej".

Gość Kto wie jak dodać opinię ....
na stronie DDTVN - bo nie mogę tam nic skomentować? Z góry dzięki.

Czyżby nikt nie lubił Pieńkowskiej? :D Fakt, zachowuje się tak, jakby prowadziła ten program za karę. Od dłuższego czasu nie oglądam DD TVN, zresztą rzadko kiedy oglądam sam TVN. Nigdy nie lubiłam jakoś specjalnie tej stacji, ale teraz poziom spadł poniżej zera :)

Gość było tak
Wyślij maila do redakcji. :D Albo napisz na ich forum, żeby ją zabrali, ale nie wiem czy to puszczą.

Gość Na stronie DDTVN
jest masa komentarzy, gdzie telewidzowie krytykują Pieńkowską, dają do zrozumienia, że powinna zostać zwolniona itp. Myślałam, że opinie od telewidzów są zbierane i wykorzystywane (te opinie z pewnością pomogłyby zidentyfikować problem niższej oglądalności DDTVN z Pieńkowską w roli głównej - bo nie wierzę, że jest inaczej). Ale najwyraźniej w jakiś magiczny sposób pani Pieńkowska nie podlega ocenie widzów.

Gość hyufmmf
"Ja Jola w roli głównej" dobre:) Hołdys jej zwracał uwagę, że nie może nic powiedzieć bo go do głosu nie dopuszcza ale ona sobie nic z tego nie robiła. Jej dzisiejsze zachowanie podczas rozmowy z Palikotem też totalna porażka. Wciąż go atakowała i mówiła, że kłamie:) Zresztą traktuje tak wszytkich gości, którzy ośmiela się mieć poglądy inne niż ona i próbuja je uargumentować. Jej nawet to uczenie się na pamięć haseł i statystyk nie wychodzi, pamiętam jak kiedyś mówiła jak wygladają wyniki jakiś tam ankiety (60% ankietowanych było na tak 40% na nie) co Jola skomentowa nastepująco: " 60 Polaków jest za..."No ludzie 60 a 60% to drobna różnica, zresztą tych wpadek ma mnóstwo. waży każde słowo, zastanawia się pół godz. nad każdym wypowiedzianym zdaniem a i tak wychodzi jej cześto nielogiczna i bezsensowna wypowiedź. Chyba faktycznie dzięki temu, że ma bogatego męża nikt w TVN nie odważy się zrobić z nią porządku.

A ja myślałam, że tylko mnie Pieńkowska irytuje. Dziśiejszy jej wywiad z Palikotem to porażka, widać było, że go nie lubi, współprowadzącemu nie dała dojść do słowa. Powinna zająć się czymś innym, tym bardziej, że jej mąż jest jednym z najbogatszych ludzi w Polsce( stać ją na założenie własnego biznesu). Dorotka i Prokop to zupełnie co innego. Dowcipni, wyluzowani, aż chce się oglądać

Gość xamanta fourier
ona jest przykładem ,że pieniądze i owszem ale parcie na szkło jest ponad dobra materialne

Dodam,że dzisiaj oglądałam tylko początek, ta ciotka-klotka była tak irytująca, że dłużej się nie dało

Gość Ulubione zwrot Joli...
"słabo, słabo". Powinna powtarzać to sobie po każdym programie. Ta baba potrafi zepsuć najciekawszy temat, z tematu najweselszego zrobić pogrzeb. Szkoda mi współprowadzącego, choć z drugiej strony dziwię mu się, że nie powie w końcu: "Jola nie jesteś tu sama, pozwól mi skończyć", podziwiam również jego samokontrolę o wielu osób, które by tak traktowała dostałaby po prostu w łeb. Jeszcze jedna rzecz mnie irytuje... w pewnym wieku kobiety z niedowagą nogi powinny ukrywać bo nie da się jeść śniadania patrząc na nieco przymarszczone patyczki.

Gość Mała Mia
guzik się znacie. kOBIETA ZNA SWOJĄ WARTOŚĆ, JEST IRONICZNA ALE NIE IRYTUJĄCA :) jA JĄ LUBIĘ

Gość Mała Mia
sorki za capsa

Gość Nie lubimy Joli...
ironicznym to można być w programie politycznym np. a w programie śniadaniowym ma być łatwo, prosto i przyjemnie, żeby ludzi nie irytować z samego rana tylko pozwolić przyjemnie rozpocząć dzień.

Gość jest straszna
Zdecydowanie najsłabiej prowadzi program. I myślę, że gdyby Robert dostał nową partnerkę to by odżył.

Gość Mała Mia
A on z gęby wygląda nietęgo, ale podobnie jak Jola szpilę wbić umie. Lubię bo też taka jestem zołza

Gość hyufmmf
Też mi czasem szkoda tego współprowadzącego, taka sierotka czasem z niego:), musi siedzieć i się uśmiechać bo go Jola nie dopuszcza do głosu. Ale uważam, że jest sympatycznym człowiekiem, gdy przeprowadza wywiady sam bez Joli, to jest oki, wiadomo nie to co Prokop np. ale radzi sobie chłopak. No ale przy Joli nie ma możliwości się wykazać.

Gość Nie lubimy Joli...
nic dziwnego, że Kanterreit (chyba) ma taką minę - przecież on ewidentnie cierpi katusze. Wyobrażacie sobie jak potrzebne jest zastępstwo aby ktoś z Jolą poprowadził program:D albo Jola z kimś musi, pewnie ludzie wlosy z głowy sobie wyrywają:D

Gość hyufmmf
No jeśli już by się znalazl taki śmiałek to pewnie by się nerwicy nabawił w ciągu kilku godzina pracy z nia;)

Gość gerdja
pieńkowska jest strasznie zaborcza, myśli że tylko ona ma racje cały czas piertoli o tym co jej syn powiedział i jaki jest i przerywa gosciom słynnym : NO DOBRZE ALE......... NO DOBRZE ALE .......... NO DOBRZE ALE........... NO DOBRZE ALE......... zabiłabym suke

Ona ironiczna? Dobre :P Ale naziwsko ma dobre, bo ciąle się pieni. Taka typowa feministka z IQ kamienia :)

Też uważam, że współprowadzący bez Joli rozwinąłby skrzydła. Ona jest taka ,, och" i ,,ach" , że rozwala cały program

Gość śmiech ma
Jakby czkwaki się nabawiła.

Gość kicia bez mycia
macie racje - to jest jakiś przekręt, że ona tam ciągle siedzi. ale co do Wellman...odkąd ją zobaczyłam w reklamie activii czy jak to sie tam pisze to straciła w moich oczach sporo:( nie dośc ze sama przy kosci i dopiero po schudnięciu powinna reklamowac ten produkt( albo przynajmniej po zmniejszeniu objętości w pasie) to jeszcze zgodziła się na totalna kalkę tej reklamy, w której molestuje sasiadkę z kamerą...żenada i zal.pl

Gość mieszkaniec Piły
po co ja oglądacie idiotki

Gość Myślałam, że...
dobry program poranny oparty jest na odpowiednich prowadzących, których widzowie lubią. W przypadku pani Joli szefowie stacji mają zupełnie inne kryteria doboru. Można domyślać się dlaczego...

Gość Robert Kantereit jest świetnym
dziennikarzem radiowym, pracuje w Trójce, a jego audycje cieszą się bardzo dużą popularnością. Jak jest na antenie to mu od czasu do czasu skrobnę w mailu że współczuję mu Jolci, facet ma prze-je-ba-ne. A jak wchodził do DDTVN za Jagielskiego, to inni prowadzący zgotowali mu powitanie w formie krótkich nagrań i Wellmanowa powiedziała tak: "Naprawdę ci współczujemy, Robercie", na co Pieńkosia aż się zagotowała :D:D:D Na bruk ze szlampą :classic_cool:

Gość mnie nie
przeszkadza, że Wellman występuje w reklamach czy ktokolwiek inny. Dla nich to kasa.

Gość Mała Mia
Wellman całą gaże za reklamę oddała fundacjom

Gość Robert Kantereit jest świetnym
Nic nie spędza, tylko jej mężuś i Walterowie to dobre znajomki, mają wspólne inwestycje, dlatego Miszczak Joli nigdy nie wywali, bo poleciałby następny :O