Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Worms Party

jestem sama bo lecę na wygląd i poradność życiową.

Polecane posty

Gość Worms Party
to jak już tak kozaczysz to podziel się , co w tym takiego absurdalnego, nie bardzo kumam o co chodzi. no,czekam.

kozacze? niunia, nazywam cie durna, ty stwierdzasz, ze moze i durna ale chcesz sie zmienic to powiem ok, zmienisz sie, zacznij od oddurnienia

Gość Worms Party
może inaczej, facet przystojny- facet nie koniecznie dla mnie, o coś w ten deseń.

chcesz super faceta jednoczesnie uwazasz ż ena takeigo nei zasługujesz, przerypane :D popracuj nad sobą, samooceną

Gość Worms Party
haha ale filozofia, to jak się oddurnić ? przecież o to ciągle pytam :D

Gość Worms Party
nooo przerypane jest moje kurefskie myślenie, ale co tu zrobić, hmmm..

haha jak Cie czytam to jakbym siebie sprzed lat czytała..tzn nic się w tym względzie nie zmieniło ale juz sie tym nie zamartwiam, bo wiem i uwierz mi, że jesli tak masz to sie nie zmieni nigdy..zawsze będzie dla Ciebie wygląd ważny, tak jest ze mną i wiem też, że wyszłam za mąz za bardzo pożadnego mądrego faceta, bo był juz "czas"..ale on mnie nie pociągał fizycznie za bardzo..a z czasem w ogóle..teraz jestem rozwiedziona i mam kochanego faceta, który bardzo mi sie z wyglądu podoba, oczywicie z charakteru przede wszystkim, bo nawet jak jest przystojny facet ale głupi to mnie nie kręci, muszą byc obie zalety razem..nie zamartwiaj się tym, bądź sobą i konsekwentnie szukaj takiego faceta, który będzie Ci pod każdym względem odpowiadał..

haha jak Cie czytam to jakbym siebie sprzed lat czytała..tzn nic się w tym względzie nie zmieniło ale juz sie tym nie zamartwiam, bo wiem i uwierz mi, że jesli tak masz to sie nie zmieni nigdy..zawsze będzie dla Ciebie wygląd ważny, tak jest ze mną i wiem też, że wyszłam za mąz za bardzo pożadnego mądrego faceta, bo był juz "czas"..ale on mnie nie pociągał fizycznie za bardzo..a z czasem w ogóle..teraz jestem rozwiedziona i mam kochanego faceta, który bardzo mi sie z wyglądu podoba, oczywicie z charakteru przede wszystkim, bo nawet jak jest przystojny facet ale głupi to mnie nie kręci, muszą byc obie zalety razem..nie zamartwiaj się tym, bądź sobą i konsekwentnie szukaj takiego faceta, który będzie Ci pod każdym względem odpowiadał.. o k.wa, ktos to potrafi przeczytac?

predzej to przejaw zainteresowan autorki yyy informatyka w sensie ze 5... 4... 3... 2... BOOOM ? :)

Gość Worms Party
tzn. był okres czasu co miałam głęboko gdzieś jakiś wygląd, teraz mi się pokićkało w głowie. coraz starsze i coraz to głupsze...

ja wiem że mój super facet znajdzie się prędzej czy później, nie potrafie być z kimś tylko dlatego że jest miło. Wyjdź z takeigo ząłożenia :) optymistycznego założenia i czekaj aż coś poczujesz :)

Gość Worms Party
hm, nooo mamuska dzięki za wypowiedz :D

Gość kobieta na tym topiku
ja mysle ze nigdy nie znajdziesz faceta jesli nie dorosniesz, bo problem twoj to niedojrzalosc. Wyglad jest wazny ale nie najwazniejszy pamietaj o tym. A twoja postawa jest co tu duzo mowic bardzo dziecinna..Ja tez tak myslalam ale jak mialam 18 lat- moj facet mial byc piekny, taki zeby kazda laska mi zazdroscila..A dzis widze ze ci wlasnie piekni faceci sa pusci i mysla o niczym inym jak o swoim wygladzie...

A dzis widze ze ci wlasnie piekni faceci sa pusci i mysla o niczym inym jak o swoim wygladzie... taaa popadanie w skrajnosci jest dosc popularne na kafe

Gość Worms Party
dobra, dzięki za odpowiedzi :)

Każdy ma jakieś spaczenie, mój mężczyzna ma być geniuszem (zawsze lubiłam mądrych chłopców), to jest podświadome, sprawdzam potencjalnych kandydatów czy są wystarczająco bystrzy. Jak jestem u kogoś w domu to zawsze przejrzę regał i jakie ma w domu książki (jak nie ma żadnych to mam go za pustaka :D ). Dla każdego co innego am znaczenei i przystawanie na bylejakosć nie jest rozwiązaniem. Wiesz co lubisz i tego szukaj :) i szukaj bez kompleksów :)

Gość umpa upma cyk
super inteligentny & nieziemsko atrakcyjny to wypisz wymaluj ZS

Gość IMO13855
Radujcie się moi mili! Albowiem Mistrz Szczery zaszczycił nas swoją wyśmienitą obecnością, okraszoną brakiem deprymującej interpunkcji i nieistnieniem zbędnych Wielkich Liter! Za to cieszy nasze oczy wszechobecną cudowną ironią, zawartą w jakże minimalistycznych zdaniach, które nigdy nie maja na celu podejmować zbędnej dyskusji z ludźmi, którzy są od niego ewidentnie gorsi! 🖐️

które nigdy nie maja na celu podejmować zbędnej dyskusji z ludźmi naprawde tak strasznie pragniesz dyskusji? slucham, w czym moglbym ci pomoc?

Gość umpa upma cyk
IMO zapomniałeś dopisac, Iz zdania zlozone nad i podrzednie to nie lada gratka :P ale co ja ci slodze 😭