Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Józek spod ósemki

Zaczynamy łykend

Polecane posty

Weekend w polu :classic_cool: Najs :classic_cool: Ja planuje rozpocząć sezon górsko turystyczny :P Nie łaziłam od lat po górach, ale trzeba córkę z tym wreszcie zapoznać :classic_cool: ... po dzisiejszym sprzątaniu już czuje jak rano chce mi się wstawać :D

tydzień temu też byłem, u innej ciotki, tak jakoś wyszło, że siostry mamy zostały wdowami, ich synowie lub córki porozchodzili się po kraju a w najważniejszych porach roku zapominają o rodzicach :(

a ja planuję: jutro trening, spotkanie z przyjaciółką (muszę jej prezent urodzinowy dać), w niedzielę rano nic szczególnego, po południu randka z pewną kobietą

Gość pump up the alc. vol.
15:33 [zgłoś do usunięcia] Juzek zpod usemki dzisiaj piffko, jutro...jutro z racji tego, że mam na wsi ciotkę samotną jadę na wykopki jedna z niewielu okazji integracji Oj to się będzie dziać.Za dnia praca a wieczorem wódka w talerzach od zupy-znam temat:classic_cool:

a co rozumiesz przez "wyrobić brzuch"? jeżeli chodzi o spalenie tłuszczu to dieta+aeroby a nie trening mięśni brzucha

Dareios A jest jakaś dieta tylko na brzuch? :D Nieee no tylko brzuszek muszę sobie wyrobić lekko tzn właśnie nad samymi mięśniami popracować :) Ale znasz się na tym w ogóle? Mogę Ci zdjęcie pokazać jak miałam kiedyś jak teraz - i znowu bym chciała jak kiedyś 😭 Próbowałam a6w ale to nie na moje plecy :( A jakoś tak popularne się to zrobiło ostatnio i wszędzie tylko o tym treningu gadają :O

ja robie spięcia na brzuch. wiesz jak to wygląda? generalnie możesz pokazać zdjęcie, jeżeli nie chcesz rozmawiać na forum to wieczorem możesz do mnie zagadać na gg. teraz jestem w pracy, nie mam tu gg, a po pracy ide bezpośrednio na trening więc tak około 21 powinienem być na gg

Gość doremidododod
łykend, cholera ja sie ciesze jak sie konczy , durne studia :(

Dareios A masz @ ? Podesłałabym Ci teraz to później jak znajdziesz czas tam byś mi coś napisał :) Nie mam zielonego pojęcia na temat jakichkolwiek ćwiczeń i trzeba mi to ładnie napisać jak instrukcje obsługi :)

Gość dlaczego nie ma mojego wpisu
czy to coś złego, że zapytałam, ile juzek ma lat?

Gość *liliann
Ja weekend zaczynam o 17. Póki co w pracy siedzę. @ Dareios Ty chyba na Dietach pisałeś, ale Cię "mądrzejsze" babsztyle pogoniły ;)

Gość daieros pisze zawsze i
wszędzie - tylko żeby jeszcze miał coś do powiedzenia..... :-O

Gość *liliann
akurat wtedy pisał ciekawie i pożytecznie :) No i prawdę, a to boli najbardziej.

tak, pisałem na dietach, niestety te "mądrzejsze" baby które się tak pyszczyły nie miały wiedzy z zakresu dietetyki a się wykłócały. Mała, w stopce jest Twój aktualny mail? To wyślę od siebie a Ty odpowiedz