Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

no dobra, co zrobicie jak już wygracie te 35 baniek?

Polecane posty

Gość stary kafeteriusz
kupie Ci kochanie bieliznę za 25.000 :)

Większość rozdam organizacjom charytatywnym, głównie takim opiekującym się dziećmi oraz ludziom, którzy potrzebują na operacje ratujące życie, a nie mają skąd wziąć. Za resztę wyremontuję mamie dom, kupię jej dobry samochód i zafunduje pielgrzymkę do Ziemi Świętej, o czym marzy od lat. Trochę ulokuję.

Gość chomiczka 999
ja bym kupiła domek pod Wawą, adopotowałabym troche piesków ze schroniska, kupiła jedzenei do schroniska, kupiła sobie tor saneczkowy, kupiłabym udziały akcje zoo

Gość marmoladaa3345
szczerze mówiąc to nie wiem co bym zrobiła chyba mamę bym wysłała na mega długie wakacje, bo zawsze o tym marzyła no i kupiła furę mojemu mężowi a sobie? czy ja wiem.. nie wiem szczerze mówiąc otworzyłabym może restaurację..

Gość pomarańczowa pomarańczka11
A drugą połowę pomarańczowym nickom :D

Gość marmoladaa3345
o dom też bym sobie kupiła, ale w mieście w którym mieszkam i bym przygarnęła też kilka zwierzaków ze schroniska, ale takich których napewno nikt by nie chciał, które mają najmniejsze szanse na dom

- Rzuciłabym pracę ;] - Kupiłabym sobie dom. - Kupiłabym mamie dom. - Kupiłabym sobie prawo jazdy :D - Kupiłabym serie mieszkań, aby je potem wynajmować biednym studentom i czerpać dodatkowe korzyści z tego w przyszłości. - Odłożyłabym na jakąś lokatę pewnie. - Zapłaciłabym podatek ;]

Gość pomarańczowa pomarańczka11
Kupiłabym mieszkanie dwupoziomowe i wyposażenie do niego najlepszej jakości. Zmieniłabym kosmetyki tz krem za 3 zł na krem za 300 zł. Kupiłabym ubrania droższe niż 20 zł za bluzke i 100 za spodnie. Kupiłabym telefon, laptop i telewizor porządny oraz auto bo jeżdżę cinquecento Przestałabym kupować najtańsze rzeczy po prostu! Jezu jak ja potrzebuję tej kasy!

splacilabym kredyt i dala tacie, zeby swoje kredyty tez splacil. Kupilabym sobie dzialke i wybudowala super dom, reszte bym dala na lokate i zyla z odsetek:)

Gość yebac poloityke
ja bym sobie kupiła kilku polityków :D :D

Gość marmoladaa3345
Mięcho no i w sumie dobrze jakby nagle tak "wszystko" mieć to do czego dążyć? o co walczyć? z jakiego powodu pracować? wstawać rano? żeby iśc na zakupy? eee ja tam lubię swoje skromne życie :)

Gość Macius skarbie
to o czym marzę ..chyba nie kupiłabym tego za 35 baniek :(

Gość PEOWIEC
Kupię sobie wielki pałac z basenem, jacht, samolot najdroższe auta na świecie i będę szpanował.

35 baniek: 10 baniek rozdam przyjaciołom 10 baniek na lokatę 10 baniek w akcje 4 bańki - kupię jakąś firmę 1 bańka - przepierdzielę

Gość jakiśktoś
zwariuję:)

Gość Viacomodor
Prędzej wyrośnie Ci między nogami fujarka i zagrasz na niej koncert niż wygrasz te 35 baniek Lusesitko:classic_cool:

Gość ja bym sie cieszyla nawet z...
....tej koncowki:)5 baniek:P 1 dla syna na lokate 1 dla drugiego syna na lokate 1 podzielilabym rodzine najblizsza 1 na lokate dla mnie i meza 1 dom, samochod, pomoc biednej rodzinie konkretnej

Gość edmunt
zapłacę podatek bagatela 3,5 miliona PLN kupię kilka samochodów,zjeżdżę nimi całą Europę. kupię ze 3 mieszkania w Warszawie 20 baniek dam na lokatę roczną reszta która zostanie podzielę na 12 miesięcy i będę wydawał aż lokata zacznie zarabiać. W ten sposób zapewnię sobie wynagrodzenie w wysokości 100 tys PLN miesięcznie.Należy mi się to za ciężką pracę za grosze zanim wygrałem. No i najważniejsze: nikomu bym nie powiedział o wygranej.Nie obnosił się z kasą,ew.mówił że to na kredyt.