Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczak po tajsku

Jaki telefon robi dobre zdjęcia???

Polecane posty

Gość kurczak po tajsku
Dzięki za rady,myślę ze cos wybiorę w najbliższym czasie :)

18:07 ko637dfbcnme Za Galaxy S II to dostanie lustrzankę " Tylko lustrzanka ma jedną wadę - nie dzwoni, bo nie jest telefonem, a o to pytała autorka :)

Gość tak n73 niezłe zdjęcia daje
a jej główną wadą to nie te 233MHz a tylko 2MB ramu 😭 przez to muli

Gość dfghjkjhgfcdxcfgh
sony ericsson k850i !!!!!!!!!!!!!

Gość vmbnoytiup
A widzisz Dareios, miałem telefony z UIQ3, WM i teraz mam z Androidem i jeszcze żaden nie działał tak dobrze, jak ten obecny. Więc może musisz doprowadzić system do porządku. Skoro narzekasz, to dlaczego nie sprzedasz i nie kupisz innego z Twoim ulubionym systemem?

Gość młody owszem
niesamowite zdjęcia jak na telefon robi SE C905

a nie lepiej po prostu kupić aparat? zamiast wydawać nie wiadomo ile na telefon może kup jakiegoś kompakta? prawda jest taka, że niemal każdy kompakt za 500zł przebuje jakością niemal każdy telefon na rynku ;)

"A widzisz Dareios, miałem telefony z UIQ3, WM i teraz mam z Androidem i jeszcze żaden nie działał tak dobrze, jak ten obecny. Więc może musisz doprowadzić system do porządku. Skoro narzekasz, to dlaczego nie sprzedasz i nie kupisz innego z Twoim ulubionym systemem?" mój system jest w porządku, od zawsze miał problemy. mam xperię x10 mini pro, najpierw miałem 1.6, potem dostałem 2.1 i nowszego nie dostanę. problemy miał od zawsze, zwłaszcza z aplikacją do sms. pisało też o tym wielu ludzi na forum. poza tym android jest słabo zoptymalizowany, z procesorem poniżej 1GHz to wóz z węglem. dlaczego nie kupię z ulubionym systemem? czekam aż wyjdą nokię na Windows Phone Mango

"a nie lepiej po prostu kupić aparat?" zdjęcia na pewno wyjdą lepsze, tylko że aparat w telefonie ma 1 plus - zawsze masz go przy sobie bez noszenia dodatkowej torby z aparatem.

Gość vmbnoytiup
"problemy miał od zawsze, zwłaszcza z aplikacją do sms. pisało też o tym wielu ludzi na forum." Zgaduję, że odnośnie tego modelu? Kup Desire HD, to zmienisz zdanie o Androidzie. Powiem Ci szczerze, że ciężko mi wymienić choćby jeden problem. Skąd wiesz, że jakis tam Mango będzie lepszy od Androida? Naczekasz się, a ostatecznie okaże się, że to niewypał. Myślę, że gdyby ten Android tak bardzo Ci przeszkadzał, to już dawno byś go zmienił.

Desire HD? telefon wielkości mydelniczki z 4,3 calowym ekranem, 1GHz prockiem na baterii 1280 mAh? odpada. ja muszę mieć fizyczną klawiature. androidowi generalnie raczej już podziękuję. czekam na WP7 Mango

nie wiem czy Wp7 mi przypasuje, najpierw go potestuję. ale w Windows Phone podoba mi się interfejs finger-friendly. ale zobaczymy, nie widziałem więc nie recenzuję. jak spróbuję to będę myślał. w androidzie wkurza mnie także brak płynności. kto bawił się choćby iP3 wie o czym mówię. iP3 miał tak jak u mnie 600MHz a system chodzi 20 razy bardziej płynnie niż andek 2.1 a dlaczego jeszce nie zmieniłem? choćby dlatego że dałem za swój tel 1,5 klocka a teraz jest wart ze 300zł na rynku wtórnym.

A więc tak zacznijmy od tych najtańszych: sony ericsson k750i telefon z dwumegapikselowym aparatem, według mnie robi najleprze zdięcia zpośrud wszystkich dwómegapikselówek, k800i ma 3,2 mpx i lampę ksenonową również robi bardzo dobre zdięcia, ale chyba troche duży jak dla kobiety, nokia n73 ten sam poziom, se c902 telefon dość cięki i płaski z aparatem 5 mpx. Zdięcia robi zadowalające, nokia 6220 classic telefon mały i poręczny. ten sam poziom co se c902, Nokia n95 8 gb zdięcia robi bajeczne, se satio z aparatem 12 mpx, wymiata wszystkie telefony wymienione poniżej pod względem aparatu. Ktoś napisał, że nokia e52 robi dobre zdięcia a to nieprawda ona niema autofocusa i ma kiepską optykę. Podejżewam, że jak bym porównał jej zdięcia ze zdięciami chociażby z sonyericssona k750i to sony by wygrał.

Gość tak to widze
najlepsze zdjecia i filmy robi tani telefon ktory ma praktycznie wszystko ----------------LG KC 910 MATRYCA 8 MPX I NIECH SIE SCHOWAJA INE LACZNIE Z GALAXY I NOKIA

Gość gość
http://www.foto4u.pl/porady,10-zdjec-wykonanych-smartfonem-ktore-musisz-zobaczyc Tu można obejrzeć 10 zdjęć zrobionych smartfonem, reszta szczegółów jaki to smartfon itd na stronce. :)

Gość rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7