Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazurkowaDamulka :)

Kobiety w jakim wieku pierwszy raz uprawialyscie seks? Prosze nie sciemniac :)

Polecane posty

ja nie zakladam ze wszyscy sa falszywi, ale ja na takich trafialam, wiec jak jeszcze dobrze nie zaczelismy ze soba byc, to zwiazek sie konczyl, umawiam sie i poznaje ludzi... wiec zle nie jest

Ciesz się. Ja się nigdy nie umawiałam, bo chętnych brak. Kręcą się jedynie tacy, którzy wprost mówią, że chcą mnie przelecieć bez zobowiązań. I jak tu zbudować fajny, długi związek, kiedy się ma moje szczęście. Pewnie te, które mają stałych partnerów i uprawiają seks sa po prostu bardziej atrakcyjne niż taka ja, na przykład. Albo milsze i fajniejsze.

wiesz pazurkowa, ja sie tam nie wymadrzam. zreszta moj pierwszy raz to bylq zenujaca pomylka i jesli bym mogla to chcetnie bym to wykasowala z mojego zycia... ale tez nie zdrowo pisac ze chyba lepiej tak jak jest bo mozna zajsc w ciaze albo trafic na fiuta!

Gość y4ju
ty wyzej celowo gadasz ze jestes brzydka zeby ci ludzie mowili calkiem slusznie ze nie jestes nie rob z siebie idiotki :) brzydka nie jestes ladna wrecz i juz zostaw ten temat

Gość y4ju
coralik przez takie jak ty poszlam do lozka z burakiem bo nagadano mi ze seks jest wspanialy a z facetem trzeba go uprawiac bo odejdzie strasznie zaluje!! niech ona sama wybierze odpowiedni moment bez presji

y4ju ty chyba nie wiesz o czym piszesz. ja nie namawiam do seksu po to zeby zatrzymac przy sobie faceta, wie prosze cie nie wkladaj mi dziecka do brzucha bo tego nie lubie. jasno sie wyrazilam, ze jesli sie ktos boi seksu to powinien sie zastanowic nad soba dlaczego tak jest a nie szukac wymowek bo to zle wrozy na przyszloc. nie moja wina ze nie mialas swojego zdania i poszlas za podszeptami "dobrych" kolezanek.

złudzenie_optyczne ale widocznie nie wystarczająco. No i mam kiepski charakter, dlatego nie mogę sobie nikogo znaleźć, nawet na jedną randkę. I nie, nie mówię tego dlatego, że oczekuję komplementów. Widzę jak jest, ja się sobie nie podobam, ani odrobinę. Facetom, jak widać również, skoro jestem całe życie sama. Więc skończmy ten temat. Gdybym była ładna, to pewnie już bym kogoś miała i dziewicą nie była. A tak, sprawa jest dosyć jasna.

coralick spoko, ale ja zaczekam na takiego ktory ze mna bedzie dluzej niz na chwile, ktory mnie pokocha.... co ja mam zrobic isc i poszukac jakies bolca i sie ruchac no bez przesady

Gość 71 ale do końca nie jestem
pewna bo nie pamiętam :O

Gość y4ju
dlaczego jej wmawiasz ze skoro nie chce jeszcze seksu to jest z nia cos nie tak?? tak to odebralam jesli nadejdzie odpowiedni facet i odpowiednia pora to jej sie zachce a nie potem kompleksy ze ja jeszcze z nikim nie spalam pff

Gość antonio flageras.
:-D tragedia juz nie byłabym dziewicą :-D tu jest tylu desperatów ,wystarczy poprosić

pazurkowa... powinnas czekac na tego kogo uznasz za wlasciwego. z tym nie ma co dyskutowac. ale zastanawia mnie fakt dlaczego piszesz ze warto nie sypiac z facetami bo oni: zdradzaja, i oszukuja, bija i ze jeszcze na dodatek mozna zajsc w ciaze?? Rhov.. mysle ze gdybys az tak siebie nienawidzila to nie wklejala bys swoich zdjec w stopke :P

Gość hehehehhhhhhhhhhhhhhhhhheee
antonio flageras. tragedia juz nie byłabym dziewicą tu jest tylu desperatów ,wystarczy poprosić jak widać desperatek też nie brakuje :classic_cool: idiotek zresztą też 😴

:) Rhovannion ile masz wzrostu? Wydaje mi sie za facetow oniesmielasz dlatego zaden normalny nie zagada...

Gość antonio flageras.
proste :-D

Coralick, a dlaczego mam się kryć ze swoją paszczą? Z taką muszę żyć. Właśnie po to, żeby mi ktoś nie powiedział "przecież ładna jesteś" w życiu tego nie usłyszałam w realu. Tym bardziej mnie dziwi na internetowa tolerancja.

y4ju... cos jest nie tak jesli tlumaczy sie brak seksu nie tym ze sie nie spotkalo wlasciwego a tym ze istnieje ciaza albo zly facet

Gość aaaaaaarwena
neunzehn jahre alt

ale zeby od razu znienawidzona paszcze podwojnie wklejac w stopke na kafe???????? srednio ci powiem, srednio... :P

Coralick Ty to musialam miec jakies zle przezycia z tym swoim seksem, ze tak dowalasz, kobieto troche wiecej tolerancji, nie spotkalam wlasciwego faceta wiec i nie bylo seksu, a ze boje sie ciazy to drugorzedna sprawa... jesli facet okazl by sie dupkiem mialabym to dziecko sama wychowywac i byc ponizana w spoleczenstwie no nie dziekuje bardzo

Gość antonio flageras.
nastepna z nadzieją na kafeteryjną miss

Rhovannion to ja mam podobny wzrost i podobna sylwetke ;)

pazurkowa... wyluzuj... :) ja nie ironizuje ani cie nie atakuje. piszesz tu to badz przygotowana na odzew. nie kazdy musi sie z toba zgadzac :)

Nikt nie powiedział, że znienawidzoną. Gdybym się tak nienawidziła, to bym ten ryjek pocięła, co też mi kiedyś chodziło po głowie, w okresie depresyjnym. Nie podoba mi się i trudno. Wolałabym być wysoką, biuściastą kobietą z wąskimi biodrami i gęstymi rudymi włosami. Nic mi się we mnie nie podoba, ale to jeszcze nie powód, żeby założyć burkę i siedzieć pod stołem. Funkcjonuję w pewniej przestrzeni jaką jest kafe, mam możliwość oglądania innych, więc wrzucam też swoje zdjęcie, co by wiadomo było z kim się gada. I tyle. Cały sekret mojego narcyzmu domniemanego.

Gość siegielinda
Miałam skończone 15 lat. Duży popęd seksualny i bardzo chciałam już rozpocząc współżycie. Pierwszy raz był okropny, z kumplem , z którym luźno sie znałam. Dużo krwi, zero przyjemności. On był 2 lata starszy. W ogóle sobie potem nie mogliśmy w oczy spojrzeć.

Gość icpanfhui
Rhovannion jeśli to twoje fotki to jestes bardzo atrakcyjna ❤️