Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazurkowaDamulka :)

Kobiety w jakim wieku pierwszy raz uprawialyscie seks? Prosze nie sciemniac :)

Polecane posty

Gość antonio flageras.
oto pierwsze efekty :-D

bo uprawiając seks trzeba mieć też świadomość, że można zajść w ciążę nawet zabezpieczając się. Ale widocznie w 15 r.ż. się nie myśli.

Z ciążą też będzie problem jak już jakiegoś znajdę. Mama mi już doradziła spiralę i składanie na zabieg w Czechach, bo inaczej będzie stres...

mam na mysli ze jest czesc takich, ktorym nawet do glowy nie przyjdzie ze trzeba sie zabezpieczyc... juz nie mowie tylko o ciazy ale tez i o chorobach... dalej iestety mamy sredniowiecze :O w tych kwestiach

Gość siegielinda
Jasne że macie rację. W wieku 15 lat gdy poped jest silny to sorry ale myśli sie dupą a nie głową. Jak ochłonęłam po wszystkim to dopiero do mnie dotarło co mogło się stać. Tak mnie przystopowało że z chłopakiem z kórym zaczęłam chodzic rok później długo nie mogłam zdecydować się na seks. Dawno temu to było ale jak sobie przypomne to do teraz mnię trzęsię. Człowiek w wieku 15 lat naprawde jest jeszcze megagłupi.

Gość taki tam nick1232
21

margirit - bo w Polsce nie można legalnie podwiązać jajowodów. A to, jakby nie było, najpewniejsza metoda, jeśli dołożyć hormony.

no ja w wieku 15 lat jakiś tam popęd też miałam, ale od tego służyły mi ręce. Do głowy mi nie przyszło, żeby się puścić z kimś, bo mi się ruchać chce i tyle. To faceci wyłączają myślenie w tych sprawach. Ale kobieta? Pierwsze słyszę.

Gość Gadatliwa..
18 :P

Gość antonio flageras.
ale jaja :-D dziewczyna pisała przed chwilą,że ma problem z dziewictwem a teraz pierdoli o podwiązaniu jajowodów i spirali :-D toż to szok ,kurwa to jest mozliwe tylko tu :-D

Rhovannion - może faktycznie nie jestes pieknoscia, ale nie przesadzaj, ze jestes pasztetem. :O Jestes przecietna, w niczym nie gorsza od całej reszty kobiet. Rada ode mnie - zmien fryzure. Masz dosyc szeroka twarz, a taka grzywka Ci ją jedynie optycznie powieksza + masz za bardzo przyklapniete włosy, ktore rowniez uwidaczniają ten "defekt". Poza tym to wszystko z Tobą ok 🖐️

Gość poinfrirf
nicałe 15.

ja mialam na mysli raczej pary ktore sie kochaja a nie puscic sie bo mi sie ruchac chce :O

Gość tło wulg żukod ul
20 i 4 miesiące

takie wpadki to zazwyczaj takie puszczanie się. Bo nie myślą o konsekwencjach tylko o swędzącej cipie, fiucie

toż ja piszę, najpierw byłaby spirala, a potem, jak uskładam, podwiązanie. Ale kiedy to będzie, tego nikt nie wie. Może nigdy, na co się i zapowiada.

Gość antonio flageras.
coralcik pokaz pychol

margit... jakie przypadki?? czyli wszystcy co sie puszczqja sie nie zabezpieczaja a ci co sie ochaja to sie zabezpieczja?

Gość pazurkowaDamulka :)
Dziewczyny ja mam male piersi, nie lacza mi sie, plasko wygaladam jakies rady? jak tak sobie juz szczerze piszemy

Gość antonio flageras.
trudno,przeboleje albo se jajowody podwiąże z żalu :-(

nie przeginajmy w drugą stronę. Może od razu sobie wyrżniesz narządy kobiece wewnętrzne ? Odpowiedzialność, a skrajne panikowanie, że się zaciąży to 2 różne rzeczy. Z głową ludzie, Z GŁOWĄ