Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazurkowaDamulka :)

Kobiety w jakim wieku pierwszy raz uprawialyscie seks? Prosze nie sciemniac :)

Polecane posty

skąd mam widzieć Colarick? co ja wszystkim w łóżku siędzę jak się bzykają? Ale akurat z moich okolic wszystkie małoletnie matki to jakaś patologia. Nie znam takiej, która ma kochającego chłopaka i wpadli. Najwidoczniej tych nieprzemyślanych puszczeń jest więcej.

margirit - gdyby tylko nie wiązało się to z zaburzeniem gospodarki hormonalnej, to bym się chętnie pozbyła. 0 miesiączek, bólu i dzieci, których mieć nie chcę. Nigdy. Ale nie może być idealnie, więc będę się mordować i martwić.

Gość antonio flageras.
pazurkowa nie kombinuj bo zrobisz wrażenie ,a co będzie jak ci ten push up ściągnie? i co rozczarowanie na wstepie? małe cycki też są fajne

Gość młody owszem
22,5 :) został moim mężem

wiele rzeczy się zmienia. Ty nagle może zachcesz mieć dziecko. Nie możesz tego wiedzieć. Nie jesteś jasnowidzem.

dokładnie, push up to nie jest dobry pomysł. Też kiedyś nosiłam, żeby mieć choć trochę większy biust, ale... raz się skompromitowałam, po tym jak włożyłam kostium kąpielowy i nigdy więcej...

rhovan... ty po prostu jestes jak widze jedna wielka kompromitacja wiec moze pora nie udzielac porad

aj tam takie gadanie. Ja mam faceta od paru lat, noszę push upy i noszę też te bez. Ta różnica nie jest jakoś super zauważalna, zwłaszcza dla faceta. Mi się wydaje, że mój nie zauważa tego, że jak mam podniesiony biust to jest większy bo do tego dochodzi stanik, który zaokrągla ładnie, jak zdejmie to tak samo się cieszy. Jakby to zauważał to by raczej miał inną minę ;p

Gość pazurkowaDamulka :)
ja sie w takich stanikach zle czuje, kiedys ubralam i takie sztuczne cycki poza tym po co mam powiekszac takimi staniki zeby ludzie widzieli czy jak? po cholere mam male wiec nosze takie staniki jakie mi pasuja...

Miałam 17 lat. Po pół roku związku, on miał 26. I dokładnie po wielu latach pamiętam co mówił, jaki był zdenerwowany. Bardziej ode mnie ;p I zostały tylko wspomnienia.

bez przesady. Żaden push up nie zrobi cycków większych o 2 rozmiary, tylko nada ładniejszy kształt. Nie wygląda to sztucznie. A ja noszę bo chcę się czuć atrakcyjna. Chociażby dla mojego wybranka, który też lubi mi pozaglądać w dekolt. Niech ma ładny widok.

Gość antonio flageras.
współczuje wybrankowi

Gość antonio flageras.
że musi nosić push up

a ja wątpię, żeby mu ktoś współczuł :) jakby miał źle to by mnie kopsnął w dupsko. A tak to układa nam się i chyba to nie współczucie, a zawiść, że ktoś ma poukładane. Taka mentalność Polaków niestety ;/

to, że mam małe piersi nie znaczy, że brzydkie :) ja nic do nich nie mam, podobają mi się i nie są moim kompleksem. Nie są skrajnie małe, po prostu ładnie zaokrąglone i delikatne. Noszę rozmiar B. I nikt mi nie każe nosić push up, to moja wolna wola :) malenia

Gość antonio flageras.
nie no ,żartowałem ,małe cycuszki tez są fajne ,a może nawet fajniejsze..

i wyobraź sobie, że są faceci, dla których miłość jest ważniejsza niż rozmiar cyca. Ale pewnie nie trafiłaś jeszcze na takiego.

Gość antonio flageras.
ja ? :-D to chyba ty nie jesteś babom bo coś kiepsko z intuicją :-D

Gość kwitnaca_magnolia
ja swoj pierwszy raz przezylam niedawno, jakis miesiac temu, majac 21,5 lat, po przeszlo rocznym zwiazku z chlopakiem, z ktorym planujemy wspolna przyszlosc.stalo sie to troche niespodziewanie, i przyznam ze od tamtej pory nie bylo powtorek. boje sie po prostu wpadki(nawet przy stosowaniu antykoncepcji) oraz tego ze ktos z domownikow naszedlby nas w trakcie... :(

Gość e tam z chłopami
zrobiłam to na osiemnaste urodziny hihihihi

no to może intuicja się pomyliła. W sumie 'cycuszki' to tylko faceci gadają, fu :p

Gość massiveViollet
20 i nadal dziewica :)