Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawietta

Panowie czy ten seks jest dla was taki wazny ?

Polecane posty

Gość slawietta

w skali 1 :10 to ile i podajcie swoj wiek prosze . Pytam dlatego ze dla mojego meza jest najwazniejsza rzecza na swiecie .Mamy po 35 lat , 10 lat razem a on chcialby 3 razy dziennie .Mowie powaznie .Jak przychodzi z pracy to dotyka , obmacuje i nie daje mi spokoju dopoki nie skonczy .Potem filmik na komie i reka w ruch a potem jeszcze wieczorem ze mna w lozku bo mowi ze sobie nie wsadzil , gdy pytam czy dwa razy ci nie wystarczy .Pomalu to zaczyna byc meczonce i zastanawiam sie jakby to bylo majac u swego boku innego faceta .Mysle ze lepiej byloby narzekac na to ze facet nie chce sie kochac niz miec takiego erotomana ktory doslownie cie "zameczy ".

Gość kkithlp
Współczuję Ci. Nie wyobrażam sobie robić czegoś wbrew sobie.

Gość rybadobranawszystko
w mojej piramidzie potrzeb seks znajduje się zaraz po jedzeniu

Jakiś nienasycony. ;) W bardzo fizyczny sposób chce ci pokazać jak jesteś ważna dla jego penisa, bo głową to on na pewno nie myśli. ;) Pewnie zdębiałby i nie wiedział co zrobić jakbyś powiedziała mu, że dostajesz orgazmu od kwiatka bez okazji. :P Już chyba lepszy taki, niż kapeć wbity w fotel. :O

8. 20 lat . Jak to mowil moj wykladowca z psychologi, seks to potrzeba fizjologiczna jak spanie i jedzenie.

Gość ważny
Jest ważny może nie na 1 miejscu ale bez nie go obejść się nie mogę ale nie musze 3xdziennie lecz z moja sie nie moge dogadać to sobie sam robie dobrze i nawet doszło do tego że od niej nie oczekuje seksu i jest to obrzydliwe ze musiałem sie prosic o coś tak istotnego. Teraz mam ja gdzieś i jej potrzeby seksualne niech sobie przemysli to wszystko.

Gość rybadobranawszystko
orgazm od kwiatka, hmmm to nie epoka dla romantyków

Pewnie, że nie. Teraz już przecież wiemy, że kobieta może przeżywać orgazmy bez konieczności wkładania penisa. Niestety w męskich umysłach nadal jest średniowiecze. I tak sukces. Gdyby nie emancypacja dalej tkwili by w epoce kamienia łupanego. No już żeby nie być tak okrutnym w okresie brązu. :P :P :P

Gość rybadobranawszystko
słuchaj jest rok 2011, pytanie brzmi "Panowie czy ten seks jest dla was taki wazny ?" widać nadal szkolnictwo nie uczy samodzielnego myślenia

Poważnie jest 2011 ? Dlaczego nikt mnie nie obudził ?!!! Jak ja kończyłem szkołę głupcze, to ludzi zamykali do więzienia za samodzielne myślenie ignorancie. :O 🖐️

Gość kocham matmę
Osobiście wolę matematykę

Gość pipol
najwarzniejszy tylko

Gość ciekawskiiiiiiii
chcesz, zebys miala spokoj, powiedz, zeby sobie poroochal w pracy - da ci spokoj