Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gartennn

jak odzyskać faceta?

Polecane posty

Gość gartennn

Pol roku temu poznalam fajnego faceta.Bylismy na dwoch randkach. On zabiegal o mnie 3 miesiace,chcial sie spotykac,ale ja mowilam wciaz ze nie mam czasu,nie bylam mila.Powiedzialam mu,ze nie ma szans,bo nie chce znikim byc.Ale jednoczesnie chodzilam na randki z innymi dla rozrywki po prostu.On tez chodzil na randki,opowiadalal mi o nich gdy pytalam(duzo gadalismy przez ent),piszac,ze nie spotkal nikogo,kto by go zauroczyl.Potem przestal sie odzywac.Ja sie nie odzywalam,nie chcac dawac mu nadziei. Gdy sie poznalismy bylam w depresji,nie chcialam sie z nikim zwiazac,a on dawal mi do zrozumienia,ze chcialby ze mna byc. Wiec spanikowalam. Do tego moja samoocena siegnela wtedy dna,bo nie radzilam sobie kompletnie w pracy,bylam chora (choroba skora-szpetne bardzo).Nie czulam sie dla niego dość dobra,wiec sadzilam,ze on lubi tylko moje wyobrazenie o mnie.(Jak sie umaluje jestem bardzo ladna,sprawiam tez wrazenie tajemniczej). I nie wiem teraz czy powinnam o niego walczyc,czy moze odpuscic,bo za duzo czasu minelo i w sumie nie wiadomo,czy on lubil mnie naprawde.Byl prawie idealem mojego faceta Gadalismy miesiac temu,powiedzial od niechcenia,ze sie z kims spotyka.. Mysle o nim... jak to rozegrac,zeby nie pomyslal,ze chce sie z nim spotkac tylko dlatego,ze nie znalazlam w miedzyczasie nikogo ciekawszego?minelo sporo czasu,splawilam go sama,a teraz chce odzyskac... a moze dac spokoj i poszuakc kogo rownie powalonego jak ja bo nie nadaje sie dla zajebistego faceta i on predzje czy pozniej wyczuje,ze jestem beznadziejna?

Gość dfgergr
napisałam maila, takiego jak tu, dlaczego go wtedy odtrąciłam itd, wszystko szczerze i poczekałabym na odpoiwedź

Gość dfgergr
napisałabym *

Gość gartennn
dzieki za info dziewczyna z ktora sie spotyka..poznal ja jak jeszcze zabiegal wciaz o mnie,powiedzial,ze nie poczul nic specjalnego.. i powiedzial,ze odpusci..ale potem pare miesiecy pozniej powiedzial,ze sie z nia spotyka uzyl slowa "spotyka"..nie wydawalo mi sie ono jakies pwoazne,ani on nie mowil,ze jeste zakochany czy cos w tym stylu..Moze umawia sie z nia z braku laku,bo porzucil nadzieje na mnie?kto wie najgorsze jest to,ze ja mu mowilam,ze nic do niego nie czuje,wiec teraz bedzie to wygladalo jakbys z braku laku sie do niego odezwala...

Gość gartennn
brak tu moderatora do tego spamu.eh

Gość gość
Wiem co czujesz, dokładnie wiem. Rozstałam sie z partnerem a zaraz po mnie zajeła sie nim moja koleżanka. Szalałam z rozpaczy, ale nie odpuszczałam. Przez cały nastepny rok starałam sie aby gdzieś przypadkiem mnie widywał, dbałam o siebie bardziej niz wcześniej, chociaz w domu dopadała mnie totalna rozpacz. W koncu przypadkiem dowiedziałam sie że się rozstali, znam go i wiem ze rozstanie ze mna było tylko pokazówka z jego strony, demonstracją a ze ona sie nim skutecznie zajęła to przystał na taki układ. Zrezygnował jednak bo to nie było to. Przeszłam do czynów - zamówiłam rytuał miłosny na http://urokmilosny24.pl. Odzyskałam Go. Teraz znowu jesteśmy razem juz dwa lata i nic juz nie wskazuje na to byśmy mieli sie rozstać ale zawsze pamietam tamten czas. Nauczyłam sie tolerancji, nie obrażam się z byle powodu i jak tylko zbliża się kryzys staram się zażegnac problem.