Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliweczka....

Dlaczego faceci tak narzekaja na kobiety?

Polecane posty

Gość sliweczka....

Czy zdajecie sobie sprawe drodzy panowie ze sami jestescie beznadziejni? Oczywiscie nie wszyscy tylko ci wolni co szukaja nie wiadomo czego..a sam nie widza siebie ....masakra :P

Niektórzy narzekają na polityków, a niektórzy na kobiety ;) jedni i drudzy tyle samo warci

Gość sliweczka....
hahahha jasne i co jeszcze ?

No a jak określisz faceta, który winę za swój niedostatek zwala na jakiegoś tuska, który nie może ogarnąć tego burdelu? Polskę powinno się zdecentralizować. Jak widzisz, że ktoś narzeka na ogół kobiet to jest idiotą, bo przecież kobiety są różne. Jak można narzekać, że wszystkie kobiety to materialistki gdy część ucieka na koniec świata? Jak można mówić, że każda kobieta szuka byka rozpłodowego gdy niektóre nie chcą mieć dzieci?

Gość sliweczka....
fiku mikuuu masz racje ,zgadzam sie ...:P

Dlaczego faceci tak narzekaja na kobiety? bo jak przestaniemy narzekać , to wszystkie uwierzycie , ze jesteście wyjątkowe....

Gość sliweczka....
e tam......czepiasz sie ....:P

e tam......czepiasz sie .... nie mogę? :P Revolver, Twoje kompleksy aż biją po oczach. a co to sa kompleksy? wytłumacz mi....:)

Gość sliweczka....
hahahah no mozesz...:P

"Dlaczego faceci tak narzekaja na kobiety?" Jacy? Wasi? Gratuluję udanego wyboru :D

Gość sliweczka....
Tak,tak.....tylko udajecie .....bo wszyscy i tak wiedza ze faceci bez kobiet to zyc nie moga :)

Gość sfsfsf
aneta zjebie --ciebie za to obsmarowują na innych topikach pojebana wywłoko, wyjdż z domu zjebie :O🖐️

Gość sliweczka....
a ja Nie potrzebujesz mężczyzn, by być ogarniętą, fajną babeczką..:P po co mi traki facet co tylko narzeka :P

Teraz to napisz pod swoim czarnym nickiem. 💤 A że mnie obsmarowują to co z tego? Martwisz się o mnie czy co?

Gość sfsfsf
stul swoj parszywy ryj zjebie

Gość Aneta90-210 to ścierwo którego
nikt na kafe nie lubi , tak samo jak w realu , dlatego suczor kisi tylwe rozjebaną pizde na forum :D:D:D:D

nie zauważyłam, żeby faceci narzekali na kobiety. to raczej laski, jak się zbiorą co najmniej 2, zwykle narzekają na facetów.

Ano właśnie o tym pisałam, no trudno, widocznie niektórzy wolą się dowartościować wirtualnie, jak przez real są odrzucani. A potrafisz to chociaż napisać na czarno czy też się boisz? Chociaż do CZEGO ja piszę i tak zaraz zwyzywasz na pomarańczowo. Mi to nie robi, czekam, nołlajfie. :)

żaba Letycja "nie zauważyłam, żeby faceci narzekali na kobiety." Narzekają i faceci i kobiety, ale to głownie wynika z zaniżonej samooceny...

Tylko frajerzy narzekają na kobiety ogólnie, bo żadna ich nie chce....:D A ja jestem zajebisty i na babeczki nie narzekam:D Babeczki fajne są i już:P

Gość sliweczka....
Lomu w koncu cos madrego powiedziales :P

"Narzekają i faceci i kobiety, ale to głownie wynika z zaniżonej samooceny..." chyba z zawyżonej, jeśli chodzi o kafe. każdy tu jęczy, że nie może znaleźć nikogo godnego siebie :classic_cool: a w realu faceci jak ich baba wkurwi idą pograć na kompie albo upić. a laski lecą do koleżanek i narzekają.