Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliweczka....

Dlaczego faceci tak narzekaja na kobiety?

Polecane posty

Gość sliweczka....
Lozmu bo Ty zaj**isty facet jestes :D widocznie istnieja jeszcze fajni faceci....:P

"Wszyscy cię obgadują na priv i robią z ciebie idiotkę, przyciągasz samych fałszywców" Na razie sam robisz z siebie idiotę. :) I w ogóle skąd masz takie informacje? Czyżbyś sam mnie obgadywał na privie?:D To jesteś jeszcze większym nołlajfem niż myślałam...

żaba Letycja "chyba z zawyżonej, jeśli chodzi o kafe. każdy tu jęczy, że nie może znaleźć nikogo godnego siebie" Ano, tak, kafe to zupełnie co innego. :D Tu są same ideały. :)

A może ja nie narzekam, bo nie szukam...? Nie odrzucają mnie hurtowo, więc nie mam na co narzekać:D Jak zacznę szukać, to będę jęczał, że głupie jesteście, bo mnie nie chcecie;)

Gość IMO13855
Ale ten Browar pierdoli. Skąd wziął się ostatnio wysyp tych pseudo moralnych baranów?

Gość sliweczka....
Lomu HHAHAHAH tak tez moze byc..... :P

A co to są "parwiczki"? :D Widzę, że już z tych nerwów literki ci się mieszają... "pa"? To może teraz się zaloguj. :)

Narzekają bo ta która im się podoba, ich nie chciała, więc trzeba się wyładować na reszcie ;) I w drugą stronę też to działa, w sensie kobiety narzekają z tego samego powodu :)

żaba Letycja "może chodziło o kapłanów hinduskiej bogini Parvati" Albo o kolonię fenicką- Parvę. Kiedy mój wielbiciel bez życia osobistego wróci, trzeba będzie dopytać bo jestem ciekawa. :D

Gość buahahhhahaaa
aneta ty srako ale ty jestes poryta, obys od pazdziernika zniknela szmato na zawsze z tego forum.

A miało być od września? A teraz od października? Zdecydujcie się, bo jesteście niewiarygodni. :) Dalej się nie zalogowałeś? Boisz się ludzi nie tylko w realu, ale i tych wirtualnych, to smutne, napisz o tym jakim jesteś odszczepieńcem. :)

"jak leniuszek L" Która nieraz pisała sama o sobie, że jest kretynką, bardzo dobre porównanie zrobiłeś. :)

Gość sliweczka....
jem kupe

Gość ktoś z innego tematu ...
Aneta matki z porodów i wieloródki zawsze będą na Ciebie pertolić w orencz. :]

Lomu "Nie ma to, jak dyskusja z gamoniami" No widzisz, ale dla takiego czegoś sam fakt, że wezmę jego odpowiedź w cudzysłów i się do niej odniosę to największa nagroda. :D Jak już pisałam, tacy nie mają życia, więc odgrywają się wirtualnie, niestety nawet wtedy nic nie są warci. :(

Gość sliweczka....
kocham janusz desznik 👄

Gość IMO13855
Zakochałem się w Januszu duchu cafe. :O:(

ktoś z innego tematu ... "Aneta matki z porodów i wieloródki zawsze będą na Ciebie pertolić w orencz. :]" Niet, rozognione matki w orendż mają inny styl, tu wyraźnie widać zakompleksionego hmm 'faceta'. :)

Gość IMO13855
Januszu jestem Tobą zauroczony, co mam zrobić? :(:O

Nie ma to, jak obrażać ludzi w necie anonimowo.... Człowiek wtedy czuje MOC... "Ale mu/jej pojechałem... Na pewno teraz sra po gaciach" :D Uwielbiam takich ludzi:P

Lomu, pewnie co chwila odświeżają stronę, bo już nie mogą doczekać się odpowiedzi swojej 'ofiary'. :D

Gość Lomu kupający
Kocham desznika 🌻😍

"Lomu kupający Kocham desznika " No pewnie,że kocham :D

Gość sliweczka...
Nie ma to, jak obrażać ludzi w necie anonimowo.... Człowiek wtedy czuje MOC... "Ale mu/jej pojechałem... Na pewno teraz sra po gaciach" Uwielbiam takich ludzi no wlasnie masakra ...jesli ktos chce kogos obrazac to niech sie ujawni :) praktycznie na kafe nie mozna porozmawiac normalnie bo zaraz ktos kogos obraza....:P nie wiem czy z nudow czy poprostu nie ma nic ciekawego do powiedzenia i tylko tak moze sie wlaczyc do rozmowy :P

Nawet nie wiecie, jak fajnie jest wymienić Jana Pawła II w gronie z Obamą i Merkel a potem dostać zjebkę od katoli, że JPII był od nich... większy ;) Trolling to cudowna sprawa.