Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the fifth klepka

podniecają mnie inteligentni

Polecane posty

Nie nabierze oczywiscie mialo byc. Dobra proba, ale zeby nawiazac nic porozumienia z inteligetnym samemu trzeba miec inteligencje.

Gość the fifth klepka
co Ty powiesz, kafeteriusz85? normalnie nigdy bym nie pomyslala czyli ameryke odkryles, gratuluje :)

haha, prosze bardzo, szkoda tylko ze Ameryka dawno odkryta. Po wypowiedziach widac, ze co nie ktore moga obejsc sie smakiem i chcialem to uswiadomic.

kafeteriusz ty to akurat jestes "inteligentny", odkryłeś wpływ równouprawnienia na nieporadność mężczyzn 🖐️

Gość the fifth klepka
jak to się kiedyś mawiało inteligenty inaczej :)

haha, na nie poradnosc kobiet bo jak przychodzi co do czego to lecicie z tym do facetow, ale i tak widac, ze nie zrozumialas mojego tematu.

Gość the fifth klepka
kafeteriusz, a to znasz? "lepiej milczeć i uchodzić za głupca niż się odezwać i odezwać wszelkie wątpliwości" :)

inteligentny człowiek nie musi udowadniać innym że są głupsi, w tym kobietom, jesteś jak ta baletnica - złej baletnicy przeszkadza rąbek przy spódnicy ;)

Gość the fifth klepka
oj, errata "lepiej milczeć i uchodzić za głupca niż się odezwać i ROZWIAĆ wszelkie wątpliwości"

nie ma czegoś takiego jak równe prawa jest natura której nie oszukasz są stereotypy które ciężko pokonywać na każdym kroku

No widzisz to jasne, ze nie ma, ale wykorzystywac kobietom to nie przeszkadza i wypaczac rzeczywistosc mowiac o nie zaradnosci przez facetow.

Gość the fifth klepka
kafeteriusz, niby widzę Twoje wyrazy, ale treści nijak dochodzić mi się nie chce. Ciekawe dlaczego :)

Gość the fifth klepka
trochę słabe wyszło potwierdzenie tezy, że najseksowniejszą częścia ciala meżczyzny jest jego mozg, ale moze jutro bedzie lepiej ;)

klepka jestes po prostu umyslowym leniem = glupia. fiku, zeby byla jasnosc, kobiety dostaja wysokie place i stanowiska tylko, ze wzgledu na presje pod nazwa rowne prawa, a potem wiadomo jak mowia o facetach i sie dzieja cyrki bo potem kobieta sztucznie zawyza poprzeczke i juz sie nie zniza, bo po jak moze dostac cos za nic i to bez wkladu. Argument jest jeden bo wiecej nie potrzeba bo jest to jasne i zrozumiale, ale nie dla wszystkich jak widac, a zwlaszcza dla tych osob ktore z tego skorzystaly.

"kobiety dostaja wysokie place i stanowiska tylko, ze wzgledu na presje pod nazwa rowne prawa" serio? a mnie, moje koleżanki, znajomych, rodzinę bliższa i dalszą, kolezanki z podstawówki i przedszkola to ominęło, co za niesprawiedliwość losu 😭 :D gdzie te babki co dostją kierownicze stanowiska za jeden uśmiech? :)

"inteligencja to dla kobiet kwestia spełnienia oczekiwań..a jakoś tego nie widać po kobietach i ich facetach lub samotnych księżniczkach..." przekombinowałeś spełneinei oczekiwań nie czyni faceta mądrym czy inteligentnym facet jak nie chce kobiety jest głupim kretynem , nie wartym jej "inteligencji" oraz gdy nie spełnia kryteriów danej kobiety...:)💤

W calym kraju, ale wiadomo nie wszyscy, ze tak powiem moga z tego skorzystac. Z tego co zauwazylem, ze tyczy sie to duzych firm ktore po prostu moga sobie na to pozwolic.

revolver mężczyzna który odrzuciłby moje uczucia byłby największym glupcem no więc właśnie o tym była moja mowa...lecz nie tylko o Tobie....:P

ha! bylby glupcem, ale tylko wtedy kiedy by sie okazalo, ze masz wiecej do zaoferowania niz inne. ech wlasnie same takie kobiety spotykam, a koniec koniecow nie wyrozniaja sie wcale na tle innych poznanych.