Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the fifth klepka

podniecają mnie inteligentni

Polecane posty

zebys wiedziala, byla ostatnio taka jedna ktora zapewniala calkiem dobrze jaka to ona jest "inna" wzgledem innych kobiet, ale wyszlo jak zwykle.

W tym, rzecz, ze nie dalem jakos szczegolnie, ale troche niestety tak. Mam za to bardzo dobre wnioski i moze nawet tak musialo byc.

Kobiecina miala wiecej szczescia niz rozumu czego po prostu od razu nie bylo widac, a ja nigdzie nie napisalem, ze jestem inteligentny. Dla jasnosci to sama to stwierdzilas.

Gość wracajac do tematu
mnie tez niesamowicie kręca inteligentni faceci, najpiękniejszy głupek jest bez szans. Absolutnie zgadzam sie z twierdzeniem, ze najseksowniejsze w facecie to jego mózg. Jasne,ze bywaja inteligentni zamknieci w sobie, nie afiszujacy sie z tym, co potrafią. Ale nie musza - mozna wyciagac wniski z tego, jak sobie radza w zyciu, czy pokonczyli ambitne kierunki na prestizowych uczelniach - itd.

Szkoda tylko, ze malo jest naprawde inteligentnych kobiet. Pomijam takie ktore sie kreuja lub nie wiedza, ze nie sa niczym nadzwyczajnym.

Z tymi kierunkami to blad. Jak wiadomo o dobry papier jest teraz (zreszta wczesniej tez) latwo, a jak ma sie za co oplacic to juz calkiem.

Gość wracajac do tematu
kafeterianin- o papier z Oxfordu czy Harvardu tak latwo nie jest. Mowie o uczelniach z najwyzszej pólki.