Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Europjeczyk w Cylindrze_____

Polki w UK - ładne kobiety od czyszczenia WC. Stały trend.

Polecane posty

Gość ostra jak brzytwa
Mayor a co robisz?

Gość fu2ck11
Mayor uciekaj stad. Nikt normalny juz tu prawie nie pisze. mamy tylko stado poglebiajacej sie frustracji.

Gość do chlopy maja
Pies sra mi do mordy.

Gość ostra jak brzytwa
w hotelu? jakiego rodzaju eentow sluby, urodziny, hen party itd?

Gość ostra jak brzytwa
*eventow

Gość ostra jak brzytwa
fajnie premier? kojarza mi sie tylkoz filmowymi :) goscilas jakies slawy?

Gość mentaI cut
na kafe prawie same pojebane :D

Tak. Kiedys na forum zalozylam temat (pod innym nickiem), prosilam o pomoc poniewaz mialam sie pojawic na premierze filmowej jako gosc. To bylo kilka lat temu. Ludzie szybko sie domyslili, ze to ja. Pozniej wstawilam fotke i video z premiery filmowej. Generalnie to jestem zapraszana na przyjecia, ktore organizuje.

Gość ostra jak brzytwa
oo matko ile sfrustrowanych i agresywnych kobiet tutaj robicie w zyciu :D Pochwalcie sie co wy robicie w zyciu :D

Gość wstaw jeszcze fotke waginy
🖐️

Gość co za bzdury opowiadacie
Nie ma to jak wrzucic wszystkie Polski do tego samego worka, nie mowiac juz o innych obcokrajowcach. Pakistanczycy i Hindusi to czesto bardzo przystojni, wyedukowani mezczyzni pochodzacy z dobrych ciezko pracujacych rodzin wiec ten opis dzieci pracujacych tylko i wylacznie w rodzinnych biznesach jest bzdura. Znam wiele Polek, ktore zaczynaly tutaj jako kelnerki, nianie i sprzataczki bo polski dyplom jest gowno wart w Anglii. Wszystkie pracowalysmy ciezko w dzien a wieczorami robilysmy angielskie dyplomy. Teraz KAZDA z nas ma dobrze platna prace w szanowanym zawodzie. Ja mam stycznosc z ludzmi z mediow, z ludzmi na wyskoich stanowiskach w korporacjach i nikt ale to nikt nigdy mnie nie potraktowal z gory czy z brakiem szacunku bo jestem Polka. Ktokolwiek zalozyl ten post jest malym sfrustrowanym czlowieczkiem albo dziennikarzem szukajacym sensacji. Jest teraz coraz wiecej Polek i Polakow, ktorzy pracuja w biurach - wiem bo mam z nimi kontakt poprzez moja prace. Jest maly procent rodakow czy rodaczek, ktorzy paraja sie kryminalem, zebractwem czy prostytucja ale oni nie reprezentuja calego narodu!!!!!

Gość to bardzo smutne
że Polki nie reprezentuja sobą nic.

Gość Zielonydzien
Nic nie reprezentuja? Piszac to wypowiedziales sie o wszystkicg Polkach znawco ( co czyni cie głupcem automatycznie, bo Polek sa miliony a ty wszystkich nie znasz). Takich ekspertow jest tu mnostwo :D fajnie sie posmiac.

Gość no neh
uwielbiam jak polacy jada po polakach to taki mile :o "bo wszyscy polacy to jedna rodzina....... " i tak to szlo w piosence

Gość Zielonydzien
A czego spodziewac sie po takim forum? :D ludzie tu przychodza zeby sie powyżywac ,a jaka oodwieczna wojna Polek i Polakow jest kazdy wie (zwlaszcza za granica).

Wow...powaga?A to dziwne, ba ja słyszałam odwrotnie. Angielki to ponoc straszne brudasy-nie sprzataja, nie gotuja, tylko imprezuja i maja wszystko w d...Ciekawe co to za pracodawcy którzy maja takie poglądy- ci na budowie?Co więcej, powiem że Polki maja opinie pięknych kobiet i dobrych gospodyń których Anglicy chętnie widzieliby je jako swoje żony

Gość Europjeczyk w Cylindrze_____
Jeżdżą do Turcji szkaradne Polki Przeżyć miłosną przygodę z książki. Proszą "kłam mi" jak Eurythmics I dostają niedrogo farmazon szybki. Sokol exodus na wyspy może jestem niekumaty dlaczego Polki tam dają d**y tym ciapatym Pih. uwaga,kazda z nich byla,lub jest z ciapatym ps.zapomnialem o zonie,hehe zonie walijczyka

Gość hghjfhfghfvhgf
owszem, jest sporo takich dziewczyn (najczesciej takich dla ktorych szczytem marzen jest zajechanie do swojego rodzinnego miasta w Polsce "zajebista fura" chlopaka. ale zdaje mi sie ze nie jest ich az tak duzo ;p

podaj zrodlo tej nowiny gdzie pisza ten slogan "brudna polka nie do biura"- jestem w uk 7 lat i jeszcze nigdy go nie widzialam i nie czytalam, malo tego pracowalam w biurze, niesamowite prawda? a jestem polka i znam wiele polek ktore ze pracuja w biurach nie tylko sprzataja. POza tym gdzie ty widzil ladne zgrabne Brytyjki, ja w weekendy widze zachlane, polnagie wieloryby, probujace ustac na 10 cm szpilach, w ktorych nie potrafia chodzic. A brytyjczycy wola azjatki, bo one za ta mala kase jaka posiadaja i za vize pozostania w uk zrobia dla nich wszystko, oczywiscie do czasu uzyskania przez nie brytyjskiego paszportu, Brytyjek raczej nie chca bo jak juz ktoras zechce sie zajmowac dzieckiem, to absolutnie nie zajmuje sie facetem, on musi sam sobie posprztac, ugotowac obiad, zrobic kolacje i jeszcze jej wymasowac stopy. Jak ona nie ma ochoty zajmowac sie ich dzieckiem a ona idzie na balety to oczywiscie to on musi, bo dziecko padnie z glodu. powiedz to co tu sadzisz polce w twarz, ale pewnei tchorzu nie masz odwagi i piszesz to tutaj bo miales ochote ja przeleciec ale ona ci pokazala fuck off, bo pewnie wygladasz jak zalosny frustrak, ktory za dlugo musi zadowalac sie pania raczkowska...

Gość mayor to ta od tuska?
i od stalkowania nauczyciela syna? NO kariera jak się patrzy

Gość dlaczego autor
tak zionie nienawiscią do kobiet ?? zaborcza matka?

Gość wstazka
nie jest mi obce takie ocenianie polek nie tylko w Europie ale dziwie sie tym,ktorzy tak obciazaja opinie kobiet a przeciez uczestnicza w takich zwiazkach ukladach czasowych bo brak im rozrywki i co wazne nikt ich nie kontroluje ani zony ani rodziny zostawione w kraju.Bylam w USA ladnych klilka lat pracowalam w charakterze sprzataczki zaczynajac od zera nie znajac slowa ani w mowie ani pisowni po angielsku i jadac zupelnie w ciemno znajac docelowe ladowanie i musialam zmierzyc sie z kazdym szczegulem zycia,nie bylo w moim charakterze isc na calosc choc mialam calkowite prawo jako kobieta wolna ale czy tym buduje sie dorobek na obczyznie ?nie trzeba byc soba a kazda praca jaka wykonujemy to nie hańba jak sie nauczysz i bedziesz solidny docenia i zaplaca dorzuca dobrego typa ale to ty musisz sie postarac,dzis mysle o wyjezdzie moze wlasnie wyspy?i tez bede liczyc tylko na siebie nigdy nie wejde w uklad cos za cos nie wszystkich ocenjajmy jedna miara najpierw spujrzmy czy my jestesmy jak plecy Aniola czy ta biel do nas pasuje.

Gość gość
Trzeba miec jaja aby tu utrzymac laske, by ci nie przyprawila rogow. To sie uda tylko pod warunkiem, ze nie zwiazales sie z taka co lubi alcohol i pod zadnym warunkiem nie chodzi sama na imprezy - szczegolnie te w gronie damskim, bo to tylko wymowka, a tam sie dzieje dosc ostro.

Gość gość
zgadzam sie z artykulem w zupelnosci -niestety ale tak wlasnie jest. latwe polki szukaja jak by sie tu zarobic dupcia po to by miec ladne ciuchy itd. a wartosci moralne gina po drodze noi gdzie tu w tym sen? pieniadz zadzi swiatem i ludzmi!