Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bptoketnpobe

dlaczego wyglad jest az tak wazny ???

Polecane posty

po prostu przewartosciowujesz wzrost. bo masz poziom wzroku nizej i patrzysz czasem na czyjes plecy kark i wtedy powstaje takie subiektywne wrazenie ze jest sie chujowym ale z perspektywy osoby nie patrzacej twoimi oczami tylko z boku to juz tak nie wyglada. Bo widac raczej cala sylwetke proporcje itp. A te czasem chyba sa lepsze u tych kolesi 175 i tym podobnych. Uwierz mi u mnie na studiach najwiecej zaliczali kolesie po 173-180 nie wiecej . Pamietam jak w akademiku za kumplem wlasnie okolo 175 doopy biegaly. WWkurwialo mnie to zawsze i przestalem chodzic w pewnym momencie na impry do "blizniaka". Laski ciagle pytaly czy mam jego numer, czy jest z naszego kierunku. gdzie mieszka itp

Kolego ja widuje takich pelno a mieszkam we Wroclawiu. Na osiedlu mam obok 3ech okolo 170-175, jeden 180, 2och gdzies ze 185 i jeden 190. 2 z 3ech pierwszych ma laski , jeden z nich co chwile nowa. KOles 180 tez ma laske , ale od 5 lat ta sama, jeden z tych 185 nigdy nie mial laski i zadne do niego nie przychodza, drugi mial 2. Kolesia 190 nigdy nie widzialem z laska.

"jak to jest, że ja mieszkając w wojewódzkim mieście w ogóle nie widuję niskich-sparowanych na ulicy? mówię oczywista o moim pokoleniu" widać jakieś snobistyczne środowisko Ci się trafiło

Gość ytytytyt
jankes - ok to z perspektywą to prawda, sam się nie raz o tym przekonałem. ale jak ja mam 174 to na jakiej wysokości mam oczy? 164? coś koło tego. to sobie wyobraź jak mnie i stojącego obok gościa Twojego wzrostu musi oceniac dziewczyna mająca 160? wiadomo, że wtedy nie mam z takim szans. pink - dobra już wiemy, że jesteś fanką Princa ( w wieku 18 lat??? ) nie musisz wstawiac jego numerów

Gość ytytytyt
lucy - dlaczego snobistyczne? że snobki chcą wysokich? a dlaczego chcą wysokich? bo właśnie oni są atrakcyjni. niskich mogą ewentualnie wziąc desperatki. tzn fajnie by było, jakby tak było. tylko nikt nie chce się przyznac do desperacji, więc nazywa te które mają wymagania snobkami.

Ytyty, cóż za wyniosły ton. :D Czujesz się lepszy, co? :classic_cool: Jak będę chciała, to całą dyskografię wstawię. (Lepiej jednak nie mówić ile się ma lat, bo te przytyki do wieku już naprawdę nudne się robią 💤.)

Gość ytytytyt
jankes - nie no, ja jestem z bydgoszczy ( nie jestem Krzychem od Modern Talking! eeehh że też przy każdym przyznaniu skąd jestem muszę to pisac) więc o wiele mniejsze miasto od wrocka, ale to jakiś niesamowity zbieg okoliczności, że miłośniczki niziołków tu nie mieszkają. nie sądzisz?

z doswiadczenia ci powiem ze w realu bardziej patrza na budowe ciala, w necie faktycznie widze jak sie piszeo tym wzroscie, na sympatii nieraz widzialem jak pisaly ze chca tylko mezczyzne od 185. ALe bywalem tez na dziesiatkach impreza w akademikach ak. medycznej, uniwerka, na roznych domowkach i zawsze jak byl gosc tak dobrze zbudowany, no wiesz szerokie bary klata waskie biodra, jakis taki atletyczny to zawsze go wszystkie obsiadaly czy mial 170, 175 czy 185

Gość ytytytyt
pink - lepszy? chyba zapomniałaś całej rozmowy jaką przeprowadziliśmy. co do wieku, gdzie Ty widzisz przytyk? po prostu zdziwiłem się, że ktoś w Twoim wieku słucha takiej muzy. dysokgrafię możesz wstawic, ale nie lepiej w temacie o princu???

Pewnie słuchasz tylko klasycznej, albo czegoś co uchodzi za ambitne i dlatego taki zmanierowany jesteś. Ja tam jeden kawałek z pytaniem zapodałam, czy zaburzyło Ci to temat, który zresztą i tak polega tylko na zaprzeczaniu i licytowaniu się, że 174 cm to nie problem? ;)

Mam naprzyklad kumpla na polibudzie, znam go od szkoly sredniej. Koles ma 175, ale jest strasznie potezny, taki kloc, wielkie lapy dlonie plecy jak stok narciarski (tzn nie ze takie krzywe :D ) i powiem ci ze ja anwet przy tych moich 184 czuje sie jakis taki drobny przy nim, czuje ze kolo jakos tak nade mna dominuje. I zawsze mi sie wydawalo ze taki przysadzisty koles ( ma 102 kg) , tzn mocnej budowy bo tlusty raczej nie jest to chyba nie bedzi emial wielkiego wziecia u kobiet, ale sie mylilem . Ma branie, umawia sie, zalicza laski. teraz znow "mu sie zwiazek rozpadl" ale to dlatego ze totoanie chamsko postapil wobec swojej dziewczyny. Myslalem kurwa no nareszcie mam kumpla bedzie podobny do mnie bez dziewczyny i ten teges :D ale kurva nie on sobie 3 dni temu w JAKIS sposob skrecil juz nastepna, masakra

A Brovar? Ma 165 cm wzrostu i ma inny problem - musi wyhamować z kobietami, bo wstyd mu później będzie powiedzieć, że był taki łatwy ;)

Gość ytytytyt
pink - nie baw się w psychologa, bo Ci nie idzie. net ma to do siebie, że nie przekaże tyle, ile normalna rozmowa. jednak fakt, że komunikacja niewerbalna jest ważna, inaczej nigdy nie uznałabyś mnie za zmanierowanego miłośnika klasyki, choc kilka utworów lubię, jak z każdego gatunku. no prawie... jak koniecznie chcesz o muzyce, to ja najbardziej lubię Pet Shop Boys:P nie, nie obchodzi mnie, że są homo, póki fajnie grają to mi to lotto

Gość ytytytyt
Brovar - było napisac, że masz 150 i garba, byłbyś bardziej wiarygodny

Ale ja w większości tematów o wzroście to piszę! Garba nie mam. WKU stwierdziła, że mam wybitnie prosty kręgosłup ;)

Gość ytytytyt
jankes - dobra, wiemy już, że fajne historyjki piszesz. tylko czemu takich niskich superruchaczy nie widuję? zanim napiszesz o kolejnym znajomym co ma 160 i przeleciał wszystkie panienki z top model postaraj się wymyślic odpowiedz na moją niesamowicie trudną zagadkę sprzed kilku postów

Ocho, jak wyprzedzasz tok wydarzeń. :P Akurat ja jestem ostatnią osobą, której by przeszkadzało to, że zespół ma homosiowatą stylistykę.:classic_cool: Pety są spoko.

Gość ytytytyt
pink - ja to napisałem, bo mi to przeszkadza. tzn u wszystkich, tylko nie u kolesi z PSB:D

Tak, tak wszyscy piszą historyjki. Siedzą odurzeni alkoholem przed komputerem i wyładowują tak napady weny twórczej. :classic_cool:

Gość ytytytyt
te historyjki są prawdziwe, nie mam co do tego wątpliwości. tylkotrochę mi smutno , że ich twórcy unikają odpowiedz na moje pytanie:(

Korwin-Mikke ma kobietę, ty też możesz ;) Skoro geje mogą, to czemu nie niski facet? ;)

hehe, no i w koncu dowiedzialem sie ze mi sie przysnilo :) ok szkoda czasu pisac z takimi ludzmi, zycze powodzenia.

Ja nie wiem czemu nie widzisz. :D Może jesteś ślipiec, albo koloryzujesz. Ja znam nawet jedną parę, gdzie koleś jest niższy (znacząco) od dziewczyny. :classic_cool:

Gość ytytytyt
Brovar - Korwin akurat jest wysoki, więc czemu nie miałby miec? jankes - ja Ci wierzę, ale szkoda, że nie chcesz mi odpowiedziec

Gość ytytytyt
pink - doskonale, ja się cieszę, że znasz taką parę. tylko czemu jak żyję takiej nie widziałem. nie mieszkam na wsi gdzie jest 100 osób, nie siedzę w szafie i patrz - okrągłe zero takich par w moim mieście. Ciebie by to nie zdziwiło?