Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bptoketnpobe

dlaczego wyglad jest az tak wazny ???

Polecane posty

Gość ytytytyt
Gersimi - dałbym wszystko, wszystko żeby choc miesiąc pożyc jako dryblas 190+. może i kalectwo, ale jakie oni mają życie... pink - odcień podobny, bo i pytanie w zasadzie to samo Lucy - no właśnie ma do rzeczy, bo pewnie są z pokolenia moich rodziców, kiedy to był normalny wzrost

Gość ytytytyt
lucy - nagle nie ma trzydziestki:D pink - ja nie muszę pytac, ja tę opinię znam. zakładanie tematu nie ma sensu. załóż temat "czy chudy może się podobac" to otrzymasz masę odpowiedzi, że tak, załóż " czy otyły może sie podobac" to zaraz te same będą pisały, że one wolą miśków a na widok szkieletów chce im się pawia puścic. zwykłe pocieszenie nic więcej.

Gość Gersimi
Gersimi - dałbym wszystko, wszystko żeby choc miesiąc pożyc jako dryblas 190+. może i kalectwo, ale jakie oni mają życie... tak bardo interesujące:) zwykle zastanawiają się czy żyrandol przypadkiem nie wisi za nisko i czy nie złamią się w pół podczas zawiązywania butów:P no i te seksi sztywne ruchy na imprezie nie no miodzio:D

Gość ytytytyt
Gersimi - na necie to się cwaniaro ze sztywnych ruchów podśmiechujesz, a w realu to na widok takiego leci ci po nogach:P:D żyrandol, buty, ale mi problem...

E tam pocieszenie. Akurat ja Cię nie pocieszam, tylko prawdę piszę. Masz obsesję na tym punkcie, koncentrujesz się na wzroście, jakby każdy człowiek chodził z miarką w oczach i klasyfikował bliźniego po centymetrach. Jeszcze jakbyś był naprawdę niski, to bym zrozumiała, ale z Twoim wzrostem, to dajże spokój. Co mają powiedzieć kolesie koło 160? Że tylko sznur i stołek im pozostał? :D

"Jeszcze jakbyś był naprawdę niski, to bym zrozumiała, ale z Twoim wzrostem, to dajże spokój. Co mają powiedzieć kolesie koło 160?" No właśnie. :)

Gość Prawiczek 1989 02
Zauważyłem, że podniecają mnie jako młodego chłopaka nie tylko kobiety bardzo młode czyli do ok.30. roku życia i młode do ok. 40. roku życia, ale również te starsze po 40. roku życia. Podnieca mnie ogólnie kobiece ciało, niezależnie od wieku !!! Jedyny warunek to to, żeby ciało było w miarę możliwości zadbane, a więc - szczupłe - wysportowane - ew. wydepilowane :-) :-) :-) Już nie mogę się doczekać, kiedy będę miał dziewczynę !!! Już sam widok kobiety na ulicy wywołuje u mnie szybkie bicie serca i boję się, że gdy przyjmę kobietę do swojego życia, to dostanę zawału serca ze szczęścia :-(

Gość ytytytyt
pink - z miarką nikt sie nie rodzi, ale przecież gołym okiem widac, kto jest wysoki a kto nie. goście po 160 mają dokładnie taką samą sytuację jak ja - czekac na cud i niestety, co tu dużo mówic, porażkę życiową kobiety, która wpędzi ją w desperację na tyle głęboką, by zechciała dac mam szansę

Gość Gersimi
ytytytyt no jasne a co myślałeś:D szpagetii forever najlepiej lekko zamulone z opóźnionym czasem reakcji żywy seks:D

O matko, Ty jesteś niereformowalny. Wraz z desperacją racjonalne myślenie PRZEPADŁO. :classic_cool: Ja bym się chętnie umówiła z jednym moim kolegą, co jest mojego wzrostu, a mam 173 cm. Ale pewnie kłamię i życie zweryfikuje te miłe oku teorie. 😴

Gość ytytytyt
pink - no byś się chętnie umówiła, ale się jakoś nie umawiasz... Gersimi - i po co te teksty? tak szczerze : ilu miałaś wysokich, a ilu karypli? i sama widzisz...

Gość ytytytyt
lucy - nie chciałaś podac ile ma lat, a jak napisałem, że pewnie w wieku moich rodziców, to zaraz "nie,nie on jest koło 30"

Gość ytytytyt
aneta - tak, jak ktoś nie zna problemu to jaja albo prowo...chociaż pewnie jakbym był taką jak ty też bym tak pisał, ciężko, żeby syty głodnego zrozumiał

Ja już nie zaprzeczam, chociaż nieprawdę piszesz. Skoro chcesz, to tkwij w tym przekonaniu, widocznie Ci ono miłe. :classic_cool:

Gość ytytytyt
pink - niski i powodzenie:D:D:D:D a z Księciuniem nie trafiłaś, jakoś nie lubię jego muzy

"a z Księciuniem nie trafiłaś, jakoś nie lubię jego muzy" To nic, że ty nie lubisz, ale panny bardzo lubiły jego twórczość, co okazywały mu bardzo wylewnie. :)

Gość ytytytyt
Aneta - pisałem już, że nie o dziwki mi chodzi, dajcie spokój z tym tematem

E tam dziwki od razu. Księciunio akurat jest całkiem przystojny, więc mógł, a nawet na pewno się szczerze podobał. :classic_cool:

Nastepny pojeb z mania wzrostu. U mnie na roku tacy mieli najwieksze branie, za 2oma okolo 175 cm laski szczaly i piszczaly ze to ciacha wiec nie wiem o czym czlowieku mowisz. a biedni byli jak rumun z dworca. Ja mam 184 ciagle to pisze i jakos zadna nie chcia;a ze mna byc, nawet te tptalnie chujowe, wiec wytlumacz mi to kolego. Moj kumpel-193, 1 dziewczyna w zyciu, od 5 lat sam i nie moze znalezc dziewczyny, nie dlatego ze ma wymagania tylko laski same przed nim spierdalaja. On tak samo twierdzi ze zycie jest do dupy a na roznych forach sioe zali ze ryj sie najbardziej liczy i ze baby sa puste.,

"lucy - nie chciałaś podac ile ma lat, a jak napisałem, że pewnie w wieku moich rodziców, to zaraz "nie,nie on jest koło 30"" tak, tlumacz sobie na wszystkie mozliwe sposoby wczesniej nie pisalam, bo nie widzialam zaleznosci, ale fakt, ze ludzie sa coraz roślejsi nie pomyslalam o tym, bo pisze tu z bardzo duzego doskoku i nie kolo 30, tylko nie ma jeszcze na pewno - znam go dobrze

Gość ytytytyt
pink - moze i mógł się podobac, on ma chyba pod 50-tkę teraz, więc taki niski nie był jankes - żeby przy 184 nie miec fajnych panienek to trzeba się bardzo postarac. nie mam pojęcia jak to robisz...kumpel 193 i nic? załatwisz mi jego autograf?

Gość ytytytyt
lucy - tak, tak, na pewno jest jak mówisz oczywiście. jak jesteś taka mądra, to pozwól, że zadam Ci pytanie które już tu zadawałem nie raz, ale jakoś nie było odpowiedzi. w każdym takim temacie pojawia się kilka wpisów, że dziewczyny maja, miały, albo chociaż mają koleżankę która ma lub miała niskiego. jak to jest, że ja mieszkając w wojewódzkim mieście w ogóle nie widuję niskich-sparowanych na ulicy? mówię oczywista o moim pokoleniu