Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bptoketnpobe

dlaczego wyglad jest az tak wazny ???

Polecane posty

Gość zafsze szczery
pp, czy jesteś pasztetem i dlatego nigdy nie miałaś faceta?

Gość ytytytyt
a widzisz:D więc tak to jest.w teorii może, może.ale jakbyś się z takim miała gdzieś pokazac... żadna nie chce krasnala, taka prawda. można się co najwyżej modlic o jakąś naprawdę zdesperowaną, nic innego nie pozostaje

Gość Gersimi
ytytytyt każda potwora znajdzie swojego amatora:P jesteś normalnego wzrostu może po prostu szukasz księżniczek z bajki a sam nie jesteś księciem:D mam kumpla który wiecznie jest sam bo zawyża sobie poprzeczkę i uderza do dziewczyn poza swoim zasięgiem.

Gość ytytytyt
Gersimi - jakoś ja nie znajduję. co do wysokiej poprzeczki : chyba masz w okół siebie samy wysokich facetów, zgadłem? oni mogą oczekiwac ładnej buzi, odpowiednio dużych cycków, nawet odpowiedniej długości małego palca u stopy. mogą w was wybierac i przebierac, bo mają masę chętnych. ja jestem kurduplem, jedyne wymaganie jakie mam tak naprawdę, to to, żeby nie miała problemu spotykac się z niskim. ale jak widac po prostu żadna tego wymogu nie spełnia. więc możesz w tym sensie powiedziec, że mam wysokie wymagania Aneta90-210 - moje zdanie w tym temacie akurat małe ma znaczenie pink - jak dla Ciebie to nie krasnal to chyba jesteś w wieku mojej mamy

Gość ytytytyt
pink - po prostu nie wiesz o czym piszesz. sama przyznałaś, że w związku nie byłaś, życie zweryfikuje Twój pogląd. żadna kobieta, która ma jakikolwiek wybór nie weźmie kurdupla. wpadnij tu za dziesięc lat - powinnaś byc już wtedy w paru związkach. zobaczysz, że żaden facet poniżej 180 miec nie będzie

Gość Gersimi
ytytytyt tak samych super przystojniaków:D nie rozśmieszaj mnie.Poza tym na jakiej podstawie twierdzisz,że każda kobieta poleci na wysokiego faceta?a jeśli jedynym jego atutem jest wzrost to ja dziękuję :D facet ma mieć w życiu poukładane w głowię,być oparciem i równorzędnym partnerem.Po co mam dwu metrowy idiota aby go utrzymywać i klepać biedę?

O matko, może nie powinnam się przyznawać, że mam 18 lat? :classic_cool: Od razu zmieniłeś ton na mentorski. No cóż, ja tak uważam, przekonywać Cię nie zamierzam, widocznie masz bzika na punkcie wzrostu i nic, co nie jest aprobatą stwierdzenia o karłowatości wzrostu 174 centów nie dociera do Ciebie- trudno. Trochę mniej spiny... ;) Masz jeszcze kociego didżeja, może Ci się pomoże rozluzować (zalecane zarzucić baunsem przed ekranem): http://www.youtube.com/watch?v=lQfgqT3W3BY&feature=related

Gość ytytytyt
Gersimi -" Po co mam dwu metrowy idiota aby go utrzymywać i klepać biedę? " chociażby po to, żeby miec wysokie dzieci. jasnym jest, że każda poleci na wysokiego faceta? oczywiście nie twierdzę, że TYLKO WZEOST ma byc atutem. ale bez niego reszta nie jest istotna.

Gość ytytytyt
pink - żaden mentorski, nie jestem dużo starszy od Ciebie. po prostu to co piszesz jest fajną teorią, ale tylko teorią. w praktyce wygląda to tak, że dla kobiet koleś o wzroście 170 jest po prostu gównem. i tyla

Gość Gersimi
Dam Ci dobrą radę zagraj we wtorek w totka jest szansa,że każda będzie twoja:D

"dla kobiet koleś o wzroście 170 jest po prostu gównem" tylko wtedy, kiedy towarzyszy mu totalne przegranstwo życiowe a ci ktorzy nie ze swojej winy nie urosli i tymi przegrancami sa wykorzystują swoj niski wzrost, zeby sie usprawiedliwiac ja znam kilku niewysokich meżczyzn, którzy jakos sobie z kobietami radzą i na co dzien nikt nawet tego ich niskiego wzrostu nie dostrzega

Gość ytytytyt
Gersimi - eee nie o to mi chodzi pink - to nie jest teoria. popytaj koleżanek jak mi nie wierzysz. albo wejdź sobie na dowolny portal typu sympatia. zawsze jest tam wymóg wzrostu, minimum 180, czasem i więcej

Gość ytytytyt
Lucy Windsor - fajnie. tylko teraz dwie sprawy - ile oni mają lat i ile zarabiają. ja wiem, że karypel może sobie kupic kobiety, ale nie o to mi chodzi. po prostu fajnie byłoby dostac chociaż trochę tego, co od was wysocy dostają na co dzień bez konieczności płacenia 200 zł za godzinę. bo to już nie to samo...

"oczywiście nie twierdzę, że TYLKO WZEOST ma byc atutem. ale bez niego reszta nie jest istotna." Pierdzielisz jak potłuczony, no ale tak jak sądziłam jesteś jeszcze młody i nie masz innych zmartwień.

Mam popytać koleżanek, czy uważają człowieka o wzroście 174 cm za gówno? Daj spokój, nie chcę narobić sobie opinii wariatki. :D Może lepiej Ty się popytaj (skoro to Twój pomysł), zobaczysz ile Ci powie, że tak. :classic_cool:

Gość Gersimi
ytytytyt ale ja Ci mówię prawdę nie wzrost się liczy tylko kasa i gdybyś tak wcześniej napisał to z czystym sumieniem bym Ci przyznała rację.Z pełnym portfelem nawet najgorszy troll rośnie o 20cm i staje się super przystojny:D czysta prawda:P

Gość ytytytyt
Aneta - młody? no nie wiem. sama pewnie na niskiego byś nie splunęła a tu się mądrzysz pink - nie musisz pytac, czy jest gównem. spytaj po prostu, czy mogłaby się z takim spotykac.

Gość ytytytyt
Gersimi - doskonale to wiem, ale jak już pisałem nie o to mi chodzi. może nie stac mnie na "całodobową" dziwkę, ale zapewniam że wynając na kilka godzin mogę. ale to nie to czego mi potrzeba

"ile oni mają lat i ile zarabiają." jeden z nich ożenił się bardzo ,młodo, nawet zanim zaczal pracowac - i nie z wpadki bynajmniej wniosek? poza tym kto coi broni zarabiać, czyli nie byc przegrancem?

Gość ytytytyt
Lucy - ja się nie pytałem w jakim wieku on się ożenił tylko aktualnie ile ma lat

Ytyt, no ale zadawanie takich pytań podobny ma odcień. To tak jakbyś się zapytał kolegi: byłbyś w stanie związać się z kobietą, która ma PRYSZCZA NA CZOLE (zniesmaczony wyraz twarzy dopełnił by obrazu tragedii jaki byś nakreślił w umyśle pytającego)? :classic_cool:

Kasa nie jest najważniejsza, ja zerwalam kiedys dwuletni zwiazek z bogatym i bardzo dobrze zawodowo ustawionym za to był maminsynkiem

Gość Gersimi
Wiesz nie zaprzeczam ,że mężczyzna w granicach 170-190 może być atrakcyjny ale czy chciał byś mieć powyżej 190:P? to takie samo kalectwo jak facet poniżej 170 masakra:D