Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bptoketnpobe

dlaczego wyglad jest az tak wazny ???

Polecane posty

Gość ytytytyt
Brovar tatusiu już przypominam - czemu mieszkajac w wojewódzkim mieście nie widzę sparowanych niziołków?

yty Jak mieszkasz w jakimś mieście 40k mieszkańców to to duża wieś jest ;) Korwin jest gejem. Geje nie mają na ogół kobiet. No weź to pytanie mi powtórz bo ja nie mogę znaleźć (ręka mi łopocze).

A czekaj. ... Bo mieszkasz w innym mieście niż ja ;) Powód jest prosty, facetów niskich jest stosunkowo mało, przeważają średniacy, jest też więcej wyrośniętych niż tych małych. No i mali są często zakompleksieni, znam może ze dwóch-trzech którzy nie mają kompleksów.

Gość ytytytyt
Brovar - wiki twierdzi, że 350k , ale kłócił się nie będę. pink - tak to możesz wszystko tłumaczyc

Gość avp2
Wkręcasz sobie człowieku. Ja widzę setki takich par, ale owszem jak się patrzy wybiórczo pod kątem założonej z góry tezy to się ich nie widzi. Zobaczysz parę z wysokim facetem: o kolejna taka para miałem rację!!! Zobaczysz parę gdzie facet nie jest wysoki: to pewnie jej kolega, albo brat. Albo: e ta laska z nim jest paskudna, więc taki "kurdupel" tylko taką może mieć Albo: pewne kolo ma kupę kasy Albo: nie to nie możliwe że ona z nim jest Albo: ta laska jest jakaś pojebana że z takim facetem jest.... Tak własnie mózg klasyfikuje dostrzegane przez nas obrazy. I zawsze wychodzi że założona z góry teza się potwierdza. Słyszałeś o czymś takim jak samospełniająca sie przepowiednia????????

Gość ytytytyt
Borvar - twoje tłumaczenie nie było by złe, gdybyś nie przeoczył jednej rzeczy "okrągłe zero". to już nie może byc przypadek

Gość ytytytyt to IMO
zdradził się :P:P

Gość ytytytyt
avp2 - że laska jest pojebana, albo paskudna, że z takim jest to jasne, że bym pomyślał, przecież taka która może wybierac nawet by na niskiego nie spojrzała. tyle, że ja nawet tych najbrzydszych nie widuję. i nie patrzę wybiórczo, to śmieszne. to tak jak byś na polskiej ulicy, a jeszcze w mniejszym mieście szukał białych. i co? jak trafiasz na nich co sekundę to szukasz wybiórczo?

Ja znam takie pary, ale są jeszcze młodzi. Od kiedy jestem wolny nie ma na świecie niskiego faceta z kobietą u boku ;)

Gość ytytytyt
ytytytyt to IMO, a także offerma, BNB, PBW, dziewczyna portugalczyka, pijany królik i martva. i zdesperowana kura domowa

Wzrost to ostatnia rzecz na ktora patrze u faceta.. U mnie klasyfikacja jest taka ;D 1. twarz, musi byc meska przystojna, mocne rysy, ciemne oczy. 2. proporcje i budowa ciala wiecie tyleczek i te sprawy ;) ;) :D 3.sposób poruszania sie, chod, gesty 4 sam wzrost, dla mnie bardzo malo istotny bo nic nie mowi o wygladzie

Gość ytytytyt
zielona torebka- a ile sama masz wzrostu?

Gość ytytytyt
też bym o to zapytał, ale nie podszywaj się:P

Gość ytytytyt
no właśnie jesem ogarnięty

Gość zapytaj BSA
Loosera, Creama, Darkera i setki innych podobnych z narzekaczy prawikow na forum jakie maja "wielkie" powodzenie u kobiet. A maja odpowiednio 195, 185, 193, 185 cm wzrostu

Gość ytytytyt
Brovar = to ostatnie to do mnie było?

Gość ytytytyt (podszyw)
Ok, następnym razem zaczekam na twój ruch;)

Gość do zapytaj BSA
darker ma 185cm???!!! to niemożliwe, gdzie to napisał??

Gość ytytytyt
zapytaj BSA - no, beznadziejne przypadki podszyw - dlaczego zeerwałeś z tradycją i nie zacząłeś podszywu od "jem kupę :classic_cool:" bez tego podszywy na kafe tracą 99% uroku:(

Gość ytytytyt
zielona torebka - w zasadzie nic. pytanie powinno brzmiec ile masz lat, ale o to ponoc nie ładnie pytac kobietę.

zielona torebka, powiedz że pragniesz minimum 190 cm, najlepiej z autem i mieszkaniem. W ogóle nie zaczynasz rozmowy, jeśli nie ma włosów lub pochodzi z rozbitej rodziny ;)

Gość ytytytyt (podszyw)
jaki jest twoj czarny nick??? widze ze czesto tu bywasz skoro wiesz co i jak na kafe :classic_cool:

Gość ytytytyt
Jestem Faith Hope Glory.

Gość ytytytyt
Brovar - no jasne, że pragnie. jak jest tak paskudna, że koń z kulawą nogą jej nie chce, to może i ma niskiego i próbuje sobie wmówic, że tacy się jej podobają podszyw - orientuję się? no może, może. czarnego nie mam na razie, chociaż się przymierzam...