Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liwjbvwievji

czemu matka chce zeby byla brzydka??

Polecane posty

Gość liwjbvwievji

kazala sciac wlosy pod grozba ze nie da mi na studia:o scielam;/ codziennie kupuje tony slodyczy, pączkow wiedzac ze mam tendencje do tycia

Bo może jest zazdrosna, że ty jesteś piękna i młoda a ona się starzeje, brzydnie.. w każdym razie polecam jej psychologa, bo to nie jest normalne

Gość liwjbvwievji
mariola ale ty mloda juz nie jestes:/

Gość kjsadhfoew fwjchfoi
zazdrosci ci

Gość liwjbvwievji
zaluje tych wlosow bo mialam piekne i dlugie a ona sie wciaz przypierdalala ze zle wygladam itp co bylo klamstwem bo mialam powodzenie;/ ale na studia musiala mi dac;/ na poczatek chociaz;/

do;liwjbvwievji to ze Ty tak mowisz,nie znaczy ze tak jest...ja czuje sie mlodo...nikt mi tego nie zabroni

Gość liwjbvwievji
no spoko ale ja mam 20 lat a ty mariola 2 razy tyle wiec wiesz troche inaczej jest z nami moja matka jest w twoim wieku no troszke wiecej ma

Gość ptasiek nastroszony
matka Cię kocha i wię co robi , chce najlepiej dla Ciebie, nie chce Cię wydać za polskiego golca tylko za Araba , który ma nieeuropejski gust.

do;liwjbvwievji to ze jestem 2 razy tarsza niz ty wcale nie oznacza ze mam sie utuczyc,i wygladac brzydko.bo kazdy bez wzgledu na wiek,chce byc ladny prawda?poza tym tez mam tendencje do tycia...niestety.

Gość liwjbvwievji
mariola spokojnie nie denerwuj sie mam pytanie masz prace? wiesz mam znajomych na wozkach pracujacych moze praca pozwolilaby ci odpoczac od matki? i domu?

I jeszcze się będziesz, krnąbrna dziewczyno, tutaj przeciwstawiać starszym? Słuchać! Mama kazała ściąć włosy, i basta! Milczeć, mama wie lepiej, co dla Ciebie dobre, dzieci i ryby głosu nie mają! A na studiach, to masz na pamięć się uczyć, od myślenia są starsi!

Gość ja perdele
Akcja katolicka,zamknij swoj ryj...

Gość errrrrrrrrrf
twoja matka jest psychicznie chora, a nie zazdrosna. kazac sciac wlosy pod grozba nie puszczenia na studia? a od marioli sie odczepcie. moze i ma 2 razy tyle, ale na boga nie urodzila sie z 40stka na karku i wie jak bylo za mlodu.

Gość 20 mezczyzna
Nie obchodzi mnie,ze mariolka ma 40lat. I tak bym ruchal z gracja:).

Gość liwjbvwievji
caly czas sobie powtarzam ze to tylko wlosy ;/

do;liwjbvwievji nie ja nie pracuje zreszta coz mialabym na wozku robic?...zreszta nie o tym jest temat prawda?aha.i nie denerwuje sie...

Gość lekjfwoi
wiesz wiele jest miejsc pracy siedzacych biuro itp

ludzi bez wyksztalcenia do biura nie przyjma...zreszta nie o tym jest temat,jak wczesniej mowilam....

Gość lekjfwoi
vilemka Mariola nie poddawaj sie jeszcze wiele dobrego Cie czeka

nie wiem jak Twoje włosy, ale moja koleżanka zawsze miała dłuuuugie włosy, wszystko fajnie, ale strasznie zniszczone i takie szare... w ogóle nie były ładne, a ona się nimi zawsze zachwycała. Jakbym jej powiedziała, że to brzydko wygląda, bo ma zniszczone to by się obraziła, dlatego siedziałam cicho, jej włosy w końcu. A może mama u Ciebie też to widziała? i chciała, żebyś ładniej wyglądała?

Gość lekjfwoi
ale moze jakies zaoczne z pfronu sa dofinansowania do programu student?nie wiem do jakiego wieku ale moze sie łapiesz?