Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o jejuśku

jak ubrac synka na spacer

Polecane posty

witam , mam 2 tygodniowego synka , dziś jest piękna słoneczna pogoda, ubralam go w dresik i nakrylam polarowym kocykiem + czapa. czy nie bedzie mu w tym za gorąco na spcerku ?

Gość an2anet
takie maleństwo to zawsze ubieraj o jedna rzecz wiecej od siebie, moja cocia ma 6 tyg i ubieram ja w body na krótki,śpioszki,sweterek,czapeczka, kocyk plarowy i rozek tylko ze moja to jest maleńka i dlatego ja ubieram a moja sasiadka synka swego 7 tyg ubiera w bodziaki,dres i czape i do tego kocyk no i on jest masywny chlopaczek

Gość uki32
zrezygnuj z kocyka

Gość ubierz syna jak człowieka a ni
wieśniaka z niego robisz zakładając mu dresy :o

mój adaś tez jak na 2 tygodniowego maluszka to jest dosc duzy :) czyli jest dobrze ubrany ? ja w krótkim rękawku jestem i wydaje mi się ze jemu jest za gorąco :/

calkowicie bez kocyka? najpierw zlozylam go z pol i nakrylam 2 warstwami ale potem jak slonko grzalo na niego to tylko 1 warstwe dalam

Gość mam nadzieje ze nie zakladacie
swoim malych dzieciom czap zimowych tylko lekkie bawelniane dzisiaj jest cieplo i wystarczy ubrac body + pajac i do tego lekki kocyk + lekka bewełniana czapeczka pamietajcie ze przegrzewanie jest najgorsze

Gość mam nadzieje ze nie zakladacie
mialam na mysli body z krotkim rekawem i pajac

nie posiadam pajacy. a czapeczkę to miał cienkutką bawełniana i wkoncu zrezygnowalam z kocyka, okazalo sie ze na podwórku bylo cieplej niz w domu wiec wyciagnelm nawet z wózka i byl u mie w samych dresikach na ręach caly dzien siedzieliśmy z goścmi przy stole na tarasie i bardzo mu sie to podobalo :P

Gość noszenie w pionie
Jak jest ciepło, to zamiast kocykiem można nakryć pieluszką flanelową albo tetrową