Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokasta pe

Jaki w miarę tani i dobry wózek dla dziecka ???

Polecane posty

Gość gość
W Empiku Online zrobili duże rabaty na wózki - tam się zainteresujcie. A sensowną spacerówkę to kupisz nawet za nieco ponad 100 zł. Poważnie. Wiele zależy od marki, ale niewielkim kosztem również da się znaleźć coś sensownego ;-)

Gość gość
Mamy anex cross, wersję 3w1 kupiliśmy tanio w bobowózki, także moim zdaniem nie ma tez co szajsu kupować za niskie pieniądze, bo oszczedny dwa razy płaci, my sądze wyposrodkowalismy, czyli wozek miescil się w naszym budzecie i mial wysoką jakosc

Gość Izabella855
My mamy drugiego malucha, różnica wieku 4 lata. Teraz kupiliśmy wózek Anex Sport. Fajny, wygodny, skrętny super. Także polecam, bo i cenowo jest ok.

Gość gość
a gdzie kupowaliscie anexa?

Gość palinek
My też mamy Anexa, tylko Discovery :) Bardzo dobrze mi się go prowadzi i jest mega funkcjonalny.

Gość Natalia

Ja postawiłam na anex e type . Oczywsicie „tani” to pojęcie względne ale dla mnie ten wózek jak na jakość nie jest bardzo drogi a wręcz tani.

Gość weraaaaaa

M type z anexa jest dobry, ma super materac i lekko się go prowadzi. szybko się składa

Gość Łucja

Jak szukasz dobrego wózka to warto zainteresować się fronterą z camini. Służył u siostry a potem u mnie i nadal wygląda prawie jak nowy. Dobre wykonanie i fajne kolory, a do tego jest bezpieczny 🙂

Gość anonim
10 godzin temu, Gość weraaaaaa napisał:

M type z anexa jest dobry, ma super materac i lekko się go prowadzi. szybko się składa

Też mam ten wózek i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Odkupiłam go od mojej przyjaciółki, więc zapłaciłam mniejszą cenę, aczkolwiek wózek mimo, ze był intensywnie używany to nie nosi praktycznie śladów użytkowania. Anex m/type jest solidnie wykonany, bardzo funkcjonalny, lekko się go prowadzi, maluszek jest w nim bezpieczny 🙂

Gość kryśka112

z anexa m type, bo ma swietne kola, bardzo dobrej jakości materacyk i na pewno "wychowa" nie tylko jedno dziecko 🙂

Gość kryśka112aa

z anexa m type, bo ma swietne kola, bardzo dobrej jakości materacyk i na pewno "wychowa" nie tylko jedno dziecko 🙂

Ja wybrałam RIko Basic. Zapłaciłam za niego niecały tysiąc, a jest super, więc polecam.