Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

me do not

muszę się z wami pożegnać

Polecane posty

Gość ptasiek nastroszony
nieuleczalnie zapadlas?

ewusia1922- w żyle to ja będę miała rurkę jutro. nie wiem po co tu siedze, pewnie po to żeby się bardziej dobić :P

nic konkretnie, idę do szpitala na diagnostykę. Mam wrażenie, że kafe jest smutne z przebłyskami wredoty i głupoty. A może to tylko ja...

Gość jaryyyyyyyyyyyyyyyyyyy
me do not, to fakt - zapraszam na sympatyczniejsze forum, gdzie panuje ustawiczna radość, ale użytkownicy nabierają sił i chęci do życia :) Oto adres tego przedsionka raju: http://www.lagata.pl/ Pozdrawiam.

Gość jaryyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:/ Miało być: me do not, to fakt - zapraszam na sympatyczniejsze forum, gdzie panuje ustawiczna radość, a użytkownicy nabierają sił i chęci do życia Oto adres tego przedsionka raju: http://www.lagata.pl/ Pozdrawiam.

Gość twoja m
nie wiem co chcesz sobie zrobić . Ale wiem że nie lubię ludzi którzy popełniaja samobójstwa. Tacy ludzie są poprostu martwi za życia :(

Gość twoja m
ja akceptuje tylko jeden motyw czyli powód odebrania sobie życia- każdy inny jest nierozsądny -jeśli człowiek choruje na nieuleczalną chorobę na którą niewynaleziono lekarstwa i chorobie tej toważyszą mocne bóle i cierpienie fizyczne organizmu. Wtedy akceptuję decyzje o dobrowalnym przerwaniu życia jak również eutanazje-wyłącznie na zgodą osoby której samobójstwo dotyczy

Gość twoja m
Jeśli natomiast człowiek dokonuje samobójstwa z innych powodów jakies tam chwilowe załmani, niespełniona miłosc itp dla mnie to sa pierdoły

Gość fmepump
jeszcze?xD