Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

wiecie co jestescie KOCHANE czuje sie na tym forum wspaniale i dajecie mi zajeb*sta motywacje ;D!!!!!!!!!!!!!!!

Promyczek ja mam 77 w tali teraz kiedys mialam ponizej 65 ;D tak no wkurzam sie bo ja jestem zawzieta teraz i musze pokonac te pedaly hahaha ;D muszze ekstra wygladac na swieta :D

Nio hehe;) To podobne wymiarowo jesteśmy;) Bo ile masz w udach i łydkach? Bo to jest mój horror;/ Tak jeżdżę codziennie;) W weekendy nawet więcej niekiedy;)

taaa biodra 107 uda 65 :| a jak bylam mniejsza super to wygladalo bo mialam np 65/95 itp...

No ja też się tutaj super czuję;D No widzisz promyczku masz super uda;) Ach oddałabym za nie wiele:D Ale może kiedyś takie będą;D Wierzę w to;)

Karluna ja tak zaczynałam;) I wcale nie baleron:) Zobaczysz minie trochę dni, a wszystkie będziemy piękne i szczupłe;D Już niedługo:D

blondi 2 lata temu to miałam uda..wazyłam 61 kg,a teraz wszystko od nowa. Karla zapomniałas ze ja tez byłam kiedys baleronem i to konkretnym, wiec do przodu i sie nie dolij mi tam:) moze mamy podobne wymiary ale wiekiem sie roznimy cholernie hihi

dobra dobra musze myslecv poxytywnie i sie nie dolowac ;D spoko poprostu musze schudnac :D wlasnie kochane moje ile latek macie ?? :D

Oj, ale ja mam mało;/ I mam nadzieję, że traktowanie mnie przez Was się nie zmieni:) Jestem już starą 15;P Bo za 3 miechy już 16;) Więc wiecie trzeba zadbać o swoją figurę wreszcie;) Bo się zapuściłam przez to swoje "dzieciństwo":)

Dziękuję;) Wiem, że całe życie przede mną;) A ja właśnie lubię starsze osoby, które już mają poukładana w głowie;) I takimi głównie się otaczam;) Dziewczyny mówię Wam damy radę schudnąć;) Ja po raz pierwszy czuję, że uda mi się dojść do końca:D

Bondiii nikt sie tutaj nie trakuje zle z powou wieku... gdybyscie mi nie pwiedzialy to bym nic nie pwiedziala bo super sie z wami gada :D uwielbiam wasss !!!!!!!!!!!!! hej paamm witaj wsrod nas ;D

No papa Promyczku;) No to bardzo się cieszę;) Bo mnie też to mega motywuje;) Dziś jak się zważyłam to moja pierwsza myśl to, że jednak się udało i że się Wam pochwalę;) Ale rano już bym nie zdążyła;)

no ja jutro sie zwaze i zamelduje ;D jestem uzalezniona od was hehehe :D ale w ten weekend chyba mnei jmnie bedzie ;/

Oj no to będziemy chociaż miały o czym pisać w poniedziałek;D No ja też wchodzę i tu najpierw zawsze;) Ale fajnie jest się z kimś dzielić, bo wiecie odchudzający odchudzającego zawsze zrozumie;)