Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

no dokladnie i nie ma miedzy nami takiej zawisci zadnej ktora lepsza ktora gorsza tylko sobie pomagamy :) powiem ci ze ze nie mam ochote na zakazane zarcie az sie go wrecz boje... :D na hula hop z przyjemnoscia krece tez wieczorkiem :D tylk ten rowerek chyba mi sie znudzil hehe juz tyle na nim jezdzilam... a wlasnie ;D ja hardkorem jestem bo dzisiaj krece juz 3 dzien tym z wypstkami i dzisiaj male siniaczik widze i jak zaczelam krecic to zacisnelam zeby bolalo :D ale po kilku minutkach juz sztosik :D

kurcze, a może bym sb fundła takie hula hop? Tylko, że nie mam już na nie czasu trochę;/ No ja też się cieszę, że nie ma między nami zawiści;D Bo w końcu każda z nas chcę być piękna i, co najważniejsze będzie;)

ja to moge i godzine non stop krecic :) ale krece 30 minut :) narazie to z wypustkami mam 3 dni wiec niewiem :)

Cześć dziewczyny :) Chyba o mnie tu zapomniałyście :P Ja mam 20 latek, a jestem z Poznania. Jak patrzę na Wasze wymiary to normalnie Wam zazdroszczę ! Lepiej nie będę pisała swoich bo aż wstyd się przyznać. Mnie też niestety mniej tu dzisiaj będzie bo mam mały remoncik w pokoju. Ale jutro wieczorkiem wszystko nadrobię :) Dzisiaj waga wskazała 79,9 kg, więc od 2 dni praktycznie stoi w miejscu :( Może to przez to, że się nie wypróżniam ? Chyba będę musiała zainwestować w coś przeczyszczającego... Ćwiczyć za bardzo nie mogę, bo chłopak jest u mnie na weekend, a przy nim to tak głupio :P A poza tym zaczyna mi brakować czasu na jakiekolwiek ćwiczenia, od poniedziałku to już w ogóle będzie masakra, bo od 14 do 22 w pracy. Pewnie skończy się na tym, że będę robiła tylko rano 100 brzuszków i 50 przysiadów. Dobra uciekam to odbębnić póki chłopak jest w sklepie :)

Hihi wstałam. Dziewczyny próbowałyscie moze cwiczenia " Schudnij w 30 dni" z Julian Michaels. Robilam 3 dni, a pozniej to zaniedbalam. Mysle tez zeby rozpoczac a6w. Zaraz cos wymysle sobie na sniadanko ;D

Ja próbowałam kiedyś jedynie a6w, ale nie dałam rady... Jak będę miała wolną chwilkę to poszukam jakichś fajnych ćwiczeń :)

Co do hula hop - to marzy mi sie o takie : http://allegro.pl/kolo-hula-hoop-z-masazem-najlepsze-hula-hop-kurier-i1829862454.html jest najlepsze na odchudzanie. Mowia mi to wlasnie dziewczyny ktore z pomoca hula hopa sie odchudzaja ;d Niestety ja to zrobie jedno okrazenie i zaraz mi spadniexd myslalam zeby sobie zamowic, ale to dopiero na gwiazkę ; p

tralala nasza kochana jak mozesz mowic ze o tobie zapomnilysmy ;D ty jestes zalozycielka topiku hihii kochana rozumiem przy chlopaku tak glupio cwiczyc :) nie przejmuj sie przy takim aktywnym trybie zycie i w pracy spalisz :D a co to za remoncik?? ok podawaj wymiary podawaj kochana :* paam bardzo ladnwe sniadanko :D kochana ja mam identyczzne kula hop :D co wyslalas linka !! krece nim juz 4 dni :D fajnie masuje ja krece 30 mminut bez przerwy moge i dluzej :) a mam takie otytranko gadalas z dizewczynami i pomaga w zgubieniu cm?? z ud i bioder tu na udach?? :D

1blondyneczka1 - BIODRA MIERZYMY - oczywiscie,że na wysokosci pupy. i to w najszerszym miejscu,a nie pod tyłkiem. tak mierzone są modelki w agencjach i na castingach.

tak ogole to moje wagi sa powchrzanione nie waze sie wrrr jestem ogolnie dzisiaj zlllaa przez chloaka i przez te wagi ;/

PAAMMMwlasnie pwoaznego.. .. ;/ no to juz opowiadaj co wiesz o hula jak to z brzuchem talia I NAJWAZNIEJSZEUDAMI I BIODRAMI !!! ;D

TRELEMORELE JA TEZ JESTEM NA VITALII I MAM PAMIETNIK :d chcesz nick?? :) wiesz co ja to juz niewiem co to z tego bedzie ;/ aaa i przesadzilam ze sniadaniem dzisiaj... 230,53 kcal ;/

dbebnilam rano 60 minut rowerek i 100 brzuszkow ;D blondyneczka bedzie ze mnie dumna ;D jak wy wszystkie :D

ostatnio jadlam mniej chyba juz wariuje z tym odchudzaniem hahaha ;D Pam przyjelam zaproszenie bd pozniej to poczytam bo musze zakuwac ;(( aaaaaaa dzisiajszy dzien to totalna masakra ;( BUZKIII ;*