Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

Gość Haga_2011
Dzięki za wsparcie:-) To już trzerci dzień, Ruda i Niunia też mam nadzieję zwalić 6 kg na kopenhaskiej na początek a potem ograniczać się do 1000 kal;-) ale nie wiem jak będzie. Muszę widzieć jakieś efekty bo mi motywacja leci i tak jest zawsze gdy sie odchudzam... Boję sie zatrzymania wagi wiem że organizm musi sie przyzwyczaić ale jakoś tak jak zobacze więcej na wadze to sie poddaję i objadam. Aga nie nie załamuj sie będzie dobrze masz bardzo ambitny cel:-) ja na razie planuję do wigilii dobić do 70 kg , ciekawe czy mi się uda.. Wy dziewczyny macie już z górki, trochę zazdroszę ;-)

Haga, ZRób stopkę, bo nawet nie wiadomo, ile masz i do ilu zmierzasz. Cóż, ja liczę że pozbieram się do kupy, że jakoś pójdzie, ale nic za wszelką cenę... Nie wiem czy czytałyście o ziołach tybetańskich, mam chęć spróbować... Któraś z Was brała?

No dziewczynki motywacja musi być:) Słuchajcie ja też jak na początku czytałam to myślałam, jejku odchudzają się z takiej wagi, z jakiej ja już bym była zadowolona, a teraz? Mineło trochę czasu i sama tyle waże;) Choc sama jeszcze w to do końca nie wierzę:P Ale Kochane, małymi kroczkami, a wszystkie wreszcie będziemy patrzeć w lustro z radością;D A ja się jutro ważę;) Oj chciałabym spadek duży, chciałabym:D No, ale zobaczy się;) A potem rzucam dietkę po porannym ważeniu na cały jeden dzień;)

Gość niunia121212
Laseczki kochane dzisiaj weszłam w moje spodenki które nie spinałam 73,5 kg kopenhaska skończyła się wczoraj ale powiem wam ze kawa codziennie została no i jakoś za specjalnie na jedzenie się nie rzucam wczoraj może miałam na wieczór jakiś dziwny głód ale wodą się zapchałam

Gość niunia121212
HAGA spokojnie nie podjadaj miedzy posiłkami i nie jedz po wyznaczonej godzinie a wkrótce zobaczysz spektakularne rezultaty :*:*:*:* wszystkim i energia na następny dzień do walki z tłuszczykiem

Niunia staram się nie podjadać ale dziele te posiłki co 2-3h i tak jak Ruda piję 2 kawy z mlekiem ale bez cukru i słodzika no i szpinaku nie jem tylko sałatę, brokuły albo kalafior. To pewnie już żadna kopenhaska;-) ale trudno, kalorii mniej więcej tyle samo

W sumie to takie pisanie mi służy na razie;-) Idę się przejść szybkim marszem to trochę kalorii spalę i przy okazji kupię mięsko:-)

Halo dziewczyny;) Co tu taka cisza? jak tam Wasze dietki;)? Efekty?;] Ja dzisiaj tylko 440 kcal;] I postanowiłam przedłużyć dietę;] Bo chyba nie osiagnę celu;] wyznaczonego:P

Witam Blondyneczka gratulacje !!! Ja dałam ciała w sobotę: żarełko i prawie 4 piwka i to miodowe:-( kicha, ale wracam do dietki wczoraj max 800 kalorii a dziś mam w planie ok 700 życzcie mi wytrwałości bo u mnie z tym raczej krucho

Haga, Też poszalałam, zwłaszcza że odwiedziły mnie dziewczyny z innego forum, siedziałyśmy gadałyśmy do rana:) nie ma to jak babskie spotkania! Moje dziecko stwierdziło, że mama poszalała... A co mi w życiu zostało? Tak psychoterapia to jest to! W niedzielę intensywnie maszerowałam, niby po zakupy ale i tak kupiłam tylko dla zwierzaków.... Dziś znów początek tygodnia. W metrze studenci prowadzili eksperyment: jechali schodami ruchomymi z tablicami: pięknie wyglądasz itp. szkoda tylko że ci ludzie patrzyli jak na debili nawet się nie uśmiechnęli! Szkoda:)

Gość niunia121212
kopenhaska sie skończyła a ja 73,7 stanęłam już od 3 dni :) dzisiaj sobie nie pojem zobaczymy :(

Niunia, Ludzki organizm tak ma, spokojnie... Na pewno znów za chwilę ruszy! I tak gratuluję;)

Oj niunia Tobie i tak strasznie zleciało przez to kilkanaście dni;) Ale zobaczysz niebawem ruszy;) ja dzisiaj tylko 260 kcal, ale wczoraj znowu była laba, ale teraz do soboty już grzeczna dieta:) a od soboty robie przerwę, bo wiecie w domku dobre jedzenie: ciasta, mięska;P Bo rodzina trochę od niedzieli zacznie odwiedzać w związku ze świętem zmarłych;) A potem do 18 dietka i od 18 stabilizacja;) Aż do świąt:P Zobaczymy, jak to będzie;) A powiedzcie dziewczyny, gdzie się podziały nasze 'stare' forumowiczki:P? Tęskni mi się za Nimi;) Bo było nas tak dużo, a teraz taka garstka tylko została:P

To znowu ja :-) jak na razie sie trzymam, spodnie mam trochę luźniejsze ale nie wiem jak to wygląda na wadze;-) jutro rano się zważę bo strasznie ciekawa jestem:-)

Haga trzymam kciuki;) Żeby zleciało jak najwięcej;] Ja dzisiaj ok. 490 kcal;] Mam tylko nadzieję, że mi również waga ruszy;] Bo tak ostatnio kiepsko leci;( A tu znowu cisza:( Dziewczyny ożywienia;D

Gość saksonia
Witam.U mnie waga bez zmian.W poniedziałek postanowiłam przygotować się do diety kopenhaskiej zjadłam to co podane jest w pierwszy dzień diety plus do tego 2 kawy z mlekiem.Z tego względu,że mam pracę fizyczną tak o godz.16 było mi słabo i kręciło mi się w głowie.Chyba ta dieta nie dla mnie.Mało mi zleciało kg.ale zakładam spodnie i wszystkie są luzne,czyli coś poleciało.Chyba ze względu na moją pracę nie mogę się mocno dietować,bo do pracy nie wstanę.A wczoraj zjadłam 1 kanapkę z szynką sałata i plasterkiem sera,potem 2 cienkie parówki z kromką chleba,a na kolację 2 łyżki ziemniaków 1 kotlecika z piersi kurczaka i 3 łyżki sałatki z buraczków do tego piję duzo herbaty zielonej i czerwonej.Nie wiem czy to dużo,ale już nic sie ze mną nie działo i dziś też jest ok.Trzymam za Was wszystkie kciuki,bo sama się przekonałam,że dieta to dla naprawdę zawziętych kobietek.Powodzenia!!!!:)A może macie inną dietę, która by mi podpasowała?

Blondyneczka ale ty twarda jesteś :-) ja jem ok 800 kal i głodna chodzę.. A moja waga zeszłą do 80,5 dziś rano, chciałam więcej ale dobre i co! Saksonia ty to z 1300 kal może byś dała radę kiedyś byłam u lekarza i taką mi zaproponował. Odchudzałam się wtedy ze 2 m-ce i leciało po 4 na miesiąc ale potem wymiękłam i olałam. Jka chcesz to wyślę ci na maila skany tych kartek od lekarza:-)

Gość niunia121212
wiem że szybko poleciało wszyscy mi mówią że strasznie schudłam bo po buzi widzą ale znowu od 4 dni w toalecie nie byłam :( ja tak mam po ciąży mało jem a jak jeszcze jakaś dieta to przewalone dzisiaj na śniadanie kawa z cukrem tak jak w kopenhaskiej 10 dag szyneczki z piersi kurczaka i teraz dwa pomidorki na obiad na kolacje przewidziany jogurt nat. ACTIVIA świetny w smaku po prostu go uwielbiam :D

Gość Paula200289
Witajcie dziewczyny czy ja tez mogę do Was się dołączyc? Przy wzroście 168 cm ważę 80 kg. też chciałabym schudnąć do 15-20 kg mniej, niestety sama nigdy nie dawałam rady. ostatnia próba trwała od kwietnia do maja udało mi się zrzucić 7 kg. Nie stosowalam zadnej diety. zmieniłam jedynie nawyki żywieniowe + sport. Proszę o mobilizację i motywację bo jej najbardziej brak :)

Gość Paula200289
Przepraszam miało być od marca do maja...:)

Pewnie Paula przylaczaj się:) No Niunia, bo Tobie to zleciało w te parę dni:) Ale ja też mam podobny problem;/ Piję codziennie jedną czerwoną herbatę i dwie zielone i z wypróżnianiem beznadziejnie;( Haga- czy twarda jestem to nie wiem:P Po prostu nie jestem głodna, ale ostatnio mam coraz większe smaki:P Obecnie czekam do soboty, bo rzucam na parę dni dietę;) Ale od 2 listopada wracam i do 18 ciągnę już bez żadnych większych wyskoków;) No chybą, że będzie jakaś okazja to się zrobi wyjątek, któregoś dnia:P

Biegam, latam trochę straciłam.... Czekam na długi weekend, będę mieć dwa dni!!!wolne pod rząd!! Cudownie:) Planuję poza oczywiście odwiedzaniem grobów przodków totalny relaks: dietetyczne jedzonko, seks, upojny wieczór, masaż antycelulitowy, i sen:)

Gość Paula200289
Dla mnie najgorsze są weekendy, gdzie wyjeżdzam na studia. ale za to w piątek robię sobie sałatki w pojemniczki na dwa dni. Fakt kusi zapach dochodzący ze stołówki :) W sumie nie stosuje żadnej specjalnej diety, zmieniam jedynie nawyki żywieniowe. zamiast jasnego pieczywa-ciemne. Dużo białego mięsa (gotowanego), chudy nabiał, mega dużo surówek, owoców, dziś np robie sobie na obiad zupe bardzo lekką i pyszną: Do gotującejgo się wywaru (oczywiście jedna kostka rosołowa tylko) wrzucam potarkowaną na grubym oczku wloszczyzne. Pyszne:) Zupa jest slodka, można ją jeść bez obaw. Kiedy ostatni raz stosowalam się do tego typu jedzenia gotowałam tą zupe 3 razy w tygodniu:) Oczywiście w jadłospisie jest też dużo kasz. Najlepiej grubych i ciemnych (najzdrowsza ze wszystkich kasz jest jaglana). Mam ochotę biegać, ostatnio wybrałam się do lasu i ku mojemu zdziwieniu nie przebieglam nawet 10 min...:( kilka miesięcy temu byłam w stanie przebiec 7, 8 km. ale nie łamię sie, postanowiłam na razie przerzucić się na szybki marsz. Bardzo fajna sprawa. Szybkie tempo po 10 minutach maszerowana zaczęłam się pocić, szłam w sumie 40 min. Motywacja jest dzięki Waszym wpisom :) Dziś też mam zamiar wybrać się na "biegowy spacer" :))

MI też zdecydowanie lepiej się maszeruje niż biega, chociaż to kwestia treningu i wejścia w rytm...

hej dziewczyny bardzo bym chciała dołączyć do was... mam nadzieję że długo będę mogła liczyć na wasze wsparcie=)

Pewnie Miriam przylaczaj się;D Ja dzisiaj ok.700 kcal Jutro się ważę i mam stresa, bo kurcze waga ostatnio tak licho spada;/ No, ale zobaczymy jak będzie jutro;] Jak dobrze pójdzie to jutro znowu moje dietetyczne naleśniki:P

Gość agacina
witam!!!! ja wazne 76kg, moja wymarzona waga to 60. obecnie jestem na diecie ograniczającej kcal.i jeżdże na rowerku stacjonarnym ok 60min. Trzymam kciuki za wszystkich i powodzenia życze

agacina ja ważyłam 60 kg jeszcze w lipcu ale mi przybyło bo przerwałam dietę dukan a z powodu problemów zdrowotnych, i teraz jak widać mam73=(