Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmklmk

puszczalscy faceci-skad ich tylu i jak ich unikac??

Polecane posty

"i nie zapominajmy że zawieranie małżeństw jest opłacalne dla państwa" przede wszystkim jest opłacalne dla ludzi a nie dla państwa. państwo oczywiście grabi nas ile może ale i tak jego działalność jest wtórna.

Gość fhfhfhfh
"Ja w swoim życiu nie spotkałem jeszcze żadnej pełnoletniej dziewicy i podejrzewam, że już nie spotkam." czyli mam rozumieć że każda kobieta jaką na swojej drodze napotykasz przyznaje ci sie do tego czy już z kimś spała?? dobre :D

Gość kafehochlik
skakanie z dupy na dupę :classic_cool:

@ Mariolka z pks-u „I naprawdę wy wszyscy macie jakąś chorą obsesję na punkcie dziewictwa. „Tak jak myślałam - widzisz tylko albo białe albo czarne, więc powtarzam-ograniczony punkt widzenia w przeciwieństwie do mojego, który nie tyle co jest "swobodny", a tolerancyjny po prostu - ich doopa, więc niech robią co chcą, byleby być fer wobec siebie Moja droga? Ależ te baby mogą się pieprzyć ile razy i z kim chcą, ale niech później nie oczekują, że ktoś nbędzie chciał z nimi zostać „do końca i jeszcze dlużej. Nikomu nic nie bronię. Po prostu mówię za siebie- taka baba nadaje się co najwyżej na jednonockę. „"Szacunek, szczerość i dobrą wolę" jesteśmy winni każdemu partnerowi który i wobec nas taki jest, a to czy jest dziewicą/prawikiem chooj ma do tego. Piękne założenie, które jak zwykle nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Kobiety nie szanują choćby swoich facetów za to, że za malo zarabiają, są pod wpływem rodziców, są pod ich wpływem etc. Czemu więc facet miałby szanować pannę, która sobie żyje jak typowa dyskotekowa lafirynda? Szacunek i tolerancja dla człowieka („niech se zyje jak chce, póki mi nie przeszkadza) jest czym innym niż szacunek tolerancja w związku bo tu dochodzi kupa nowych zmiennych. @ u5uu55u „a co jak kobieta oddała dziewictwo z miłosci a to facet ją wykorzystał zranił porzucił? to co ona jest zużytą szmata niby? Kobieta zawsze twierdzi, że każdy seks był z miłości. Cóz, życie to sztuka wyboru. Jeśli się wybiera patafiana co jest podziwiany w całym liceum za telefon no to to sorry moja panno. Można by odpowiedzieć: facet raz źle w zyciu wybral i nie ma szans na karierę i pieniądze, i co ma taki sam, bez baby, siedzieć? „a faceci to moze mają zasady.... Mają. Nie chcą się wiązać ze zużytymi babami 🖐️:classic_cool:

Gość fhfhfhfh
"to się nie trzeba było brać za "buca" tylko czekać na porządnego. a teraz to już "po harapie". no ale przecież każdy może sie pomylić w ocenie drugiego człowieka,są niestety ludzie którzy bardzo dobrze umieją udawać porządnych....przeciez jak kobieta wchodzi w związek to nie z bucem tylko z "kochanym misiem" :P buc to może wyleźć z dziada później.I co i może kobieta nie powinna od takiego odejść,bo przecież nikt takiej "używanej" nie zechce ... "obyczaje i oczekiwania społeczne kształtowały się przez tysiące lat (albo nawet i miliony). gadanie że teraz możemy do tego "plastycznie" podchodzić i te obyczaje w kilkadziesiąt lat zmienić jest mocno naiwne." Jakby zawsze tak sądzono to swiat by sie nigdy nie rozwinął.Jednak jakoś z czasem głupie normy czesto sie zmieniają (no niestety czasem i na gorsze,trzeba przyznać) .Poza tym człowiek nie powinien sie tak dopasowywać do otoczenia tylko samemu myśleć.Każdy powinien miec własne zdanie a nie być bezmyslną masą,produktem społeczeństwa.No ale nie każdy jest na tyle mądry by sie do tego nadawać...i tak nadal mamy zacofańców którzy mają w głowie głupie stereotypy. A potepianie kobiet za to samo co robią faceci jest hipokryzją.Żaden dziwkarz nie zasługuje na porządną kobietę.Kobieta,która uprawiała seks z kilkoma męzczyznami którzy byli jej partnerami na pewno nie jest gorsza od kolesia,który to z kimkolwiek gdziekolwiek każdego dnia....poza tym facet tez może sie puścić..puszczalstwo to można zobrazować tak : kobieta ociera sie o męzczyzne wypiętym biustem i tyłkiem kusi go dobiera mu sie do rozporka...a facet ulega pokusie...i co i wtedy niby też jest zdobywcą?? :D:D:D wolne żarty. Ja tam nie potepiam ludzi za ich życie seksualne ,nie moja sprawa.Nie jestem tak pusta by tylko po tym człowieka oceniać.Bardziej niepodoba mi sie takie zacofane,zaściankowe myślenie....dobrze,że to zaczyna sie zmieniać.I tak są już postępy

Gość fhfhfhfh
ludzie oczekują od siebie tego samego co zawsze - coraz wiecej osob ma to w dupie czego sie od nich niby oczekuje i chce żyć według własnego uznania. "faceci chcą władzy nad kobietami, kobiety chcą silnych "władczych" facetów."" no własnie niezupełnie,kobiety nie chca żeby ktoś nimi rządził,co to za przyjemność,to jak niewola.Ja nie chce mieć pana i władcy ale partnera. Bez przesady,mam prawo do wolności.To moje życie,nie będe czyjąś własnością.Jaki niby miałabym z tego pożytek? Tego mi tylko brakuje,zostać czyjąś słuzącą,przynieś wynieś pozamiataj daj doopy :D

Gość fhfhfhfh
Utrzymanką też nie chce być,to dla mnie byłaby ujma na honorze.Nie znosze być od kogoś zależna.Nie moge dopuścić nigdy do sytuacji,w której np. mąż by mnie bił a ja nie mogłabym odejść bo nie miałabym za co żyć...bardzo dobrze,że czasy sie zmieniły,że kobiety mogą wreszcie normalnie żyć.Że mają szansę na znalezienie kogoś wartościowego,a nie buca który traktuje kobiete jak podgatunek człowieka.

@ fhfhfhfh Khem, kem... O ile widzę, to właśnie temat powstał dlatego, że podobno takiego nie da rady znaleźć...

Gość fhfhfhfh
"oczywiście. co to ma za znaczenie czy stale się puka z tym samym czy z innymi. skoro jest jej mężem to wszystko jedno." jesteś katolikiem? małzenśtwo to tylko umowa,tu głownie chodzi o powód dla którego dana kobieta ( i mezczyzna) poszli do łóżka.Jak z tym samym jednym partnerem to nie ma znaczenia czy przed ślubem czy po.Znaczenie ma że zrobiła to z miłości. Może jescze powiesz,że jak ktoś zdradza przed ślubem to nic dopiero po to już problem? Nonsens człowieku.

Offusiu (uwielbiam jak się złościsz, to takie urocze jak 36latek histeryzuje)- "rozmienianie na drobne moralności" odnosiło się do sytuacji kiedy dana osoba podejmuje aktywność seksualną, ale nie dochodzi do stosunku jak to ktoś proponował i nadal twierdzi, że jest czysta. Jak tego nie rozumiesz, to ja nic nie poradzę i opuść sobie dziecinne wyzwiska, bo za starzy na to jesteśmy. I czytaj na drugi raz więcej niż jeden post... Kaliban - jasne, że jeżeli dziewczyna wybierze sobie nieodpowiedniego faceta którego na odległość jesteś w stanie ocenić to można powiedzieć, że częściowo jest sama sobie winna. Tylko weź pod uwagę, że ludzie młodzi bywają naiwni, inni nie mają przykładu jak powinien wyglądać związek i zrzucają się na każde ciepło słowo...i to nie tylko kobiety.

Ja ostatnio pzespałem się dwukrotnie z mężatką. Więcej nie chciała bo ją sumienie ruszyło...więc tutuł tego topiku powinien brzmieć: puszczalscy homo sapiens etc.

Gość fhfhfhfh
"stały partner" z którym łączy nas tylko bzykanie bo mamy oddzielne mieszkania, konta, żadnych planów na przyszłość nie jest mężem." naprawde uwazasz,ze jak ktos osobno mieszka to : nie ma planow na przyszłość łączy go z partnerem tylko bzykanie? kolejny nonsens.Chyba nawet nie wymaga dłuższego komentarza..skoro dorosły facet takich rzeczy nie pojmuje to raczej klika zdań tłumaczenia już nie pomoże...

Gość oiuououo
no ale jakie podstarzały prawiczek może mieć doświadczenie w związkach.Zerowe i tylko teoretyczne. :D:D

Wiesz, nie można Cię obwiniać za brak moralności u tej pani...ale sam chyba takową też nie grzeszysz, co?

A co ma moralność do sportów ektremalnych. Zasady obowiązują tylko w trakcie rozgrywki

Jak to po co? Zapytaj darwina. Gdyby ludzie kierowali się moralnością i zasadami przy zdobywaniu partnerów to po pierwsze już byśmy wygineli a po drugie, o ile jakimś cudem byśmy przetrwali, to na pewno nie bylibyśmy dzisiaj tym gatunkiem jakim jesteśmy. Takie instynkty

Gość nirq
Nie trzeba wyskakiwać z dziesiątego piętra aby znać konsekwencje takiego czynu. Porządni ludzie potrafią się pohamować. Natura wyposażyła nas w popęd ale także i w mózg. Ale sądząc po niektórych postach puszczalskich szmat i ruchaczy szczerze współczuję naturze i mam nadzieję że w przyszłym wcieleniu odrodzą się jako zwierzęta.

Jak już wspominałam wiele rzeczy które robimy nie jest naturalne. Jeżeli tak lubisz podążać za instynktem to się rozbierz i żyj w szałasie na środku lasu. Nie wiem czy wiesz, ale nasza niesamowita potrzeba do wymyślania zasad to też efekt ewolucji - bez tego byśmy się dawno pozabijali.

Jesteśmy zwierzętami tak na marginesie. Mówisz o przyszłym życiu...reinkarnacji. Widzisz twórcy tego terminu dokładnie zdawali sobie sprawę, że jesteśmy takimi samymi dziećmi ziemi jak reszta żyjątek. Więc...

BYśmy się pozabijali?! Obejrzyj wiadomości. Zabijamy się jak jeszcze nigdy w histori. A to że żyjemy zawdzięczamy temu że przyrost naturalny jest większy od ofiar wojen, chorób, głodu i czego tam jeszcze

Gość oiuououo
Kobieta zawsze twierdzi, że każdy seks był z miłości. Cóz, życie to sztuka wyboru. Jeśli się wybiera patafiana co jest podziwiany w całym liceum za telefon no to to sorry moja panno. Serio? heh,to dobre,bo sporo kobiet lubi przygodny seks dla zabawy i nie mówią że robiły to z miłości :D A jeśli kobieta wybrała spokojnego z pozoru porządnego to co? chyba nie bierzesz tego pod uwagę a to częste przecież... a kobiety nie chcą wiązać sie ze zuzytymi facetami 🖐️

Ale zabijamy się zazwyczaj dla zysku lub/i zasad. Myślenie jest nam potrzebne, inaczej byłaby to jedna wielka rzeź - dużo gorsza od tego co się teraz dzieje.

Przykro mi ale ewolucja faworyzuje skurwysynów. Po tym co pisze pewnie myślicie, że jestem jednym z nich. Otóż nie. Było wręcz przzeciwnie ale mam dosyć porażek i zamierzam zostać skurwielem jakich mało

Akurat to dość częsta reakcja...ludzie dostają po dupie i stwierdzają, ze nie będą się dalej starać byc dobrymi obywatelami.

Nigdy nie byłem dobrym obywatelem bo akurat Ci, którzy rządzą i ustalają prawa są największymi skurwielami z możliwych:classic_cool:

Gość puszczalskie kobiety czemu
was tak duzo????????????