Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumienie

dyrektorke

Polecane posty

Gość zdumienie

Poweidzcie mi jak to jest, czy wy serio uwazacie ze to jest taka superlaska? Jestem ciekawa, prosze tu bez wylewania gorzkich zali, i bez glupawych insynuacji, po prostu jestem ciekawa

Gość blureej
bylo zdjecie tej laski tutaj. figura 7/10 ale twarz za to 1/10 jej jedynym atutem sa chyba nogi, dlatego własnie je tutaj tak namietnie pokazauje

Gość fffdfdg
Najlepsza jest pijany kjujicek - okazało się, że tos traszny paszczur :D

Gość zdumienie
to mnie troche dziwi, nie chodzi o to ze ma zla figure ale wszystkim ktorzy tu wstawiaja zdjecia dajecie do pieca, a to ze grube nogi, a to male cycki a przeciez ona nie jest zadna trzcinką, cycki sredniej wielkosci, proporcji wcale tez nie ma idealnych twarzy nie widzialam wiec sie nie wypowiadam, zreszta nie o to chodzi

Gość fffdfdg
Obsesję? hehe po prostu żal mi ciebie ;) ale wczoraj portkami trzęsłaś, hahahahah

Gość fffdfdg
zdumienie - ma krótkie nogi i płaską dupę, żadna rewelacja, a jak się ubiera (ekhmmm) to każdy wie :D

Gość fffdfdg
Życie mam dobre ;) W pracy mogę siedzieć sobie na Kafe :D

Gość zdumienie
ubranie to inna para kaloszy, jedynie jej buty mi sie podobaja, ale nie o ubranie chodzi!!!' zastanawiam sie czy te komentarze bardziej z sympatii, bo jako czarny nick ma "reputacje" a jako anonimowej lasce byscie wrzucali az milo

dla mnie wyglada ona po prostu smiesznie :D smieszna dziwna fryzura a ciuchy to nawet szkoda gadac, na przytupaje country sie nadaje 🖐️

Gość fffdfdg
Zdumienie - to jest dziewczyna jakich wiele, która nadrabia brak zainteresowanie w życiu realym żałosnym lansem na kafe :) Jest przynajmniej KILKANAŚCIE naprawdę ładnych i fajnych dziewczyn tutaj. Ona to zwykła wieśniaczka

Gość zdumienie
a ktore to te ladne? zreszta jak mozna ocenic urode nie widzac czyjejs twarzy, twarz to przynajmniej 70% sukcesu

zastanawiam sie czy te komentarze bardziej z sympatii, bo jako czarny nick ma "reputacje" a jako anonimowej lasce byscie wrzucali az milo } to mje rozyebauo na miliony kawałeczków :classic_cool: nie ma różnicy dziecko drogie czy ktoś ma czarny nick czy czerwony :classic_cool: po każdym zawsze ktoś ciśnie, a są tacy którzy widzą też dobre strony. uogólniasz jak skoorwysyn i mnie wkoorwiasz, nie dość że wstałam lewym półdoopkiem to jeszcze takie zyebane temate na kafełe od rana :O:classic_cool:🖐️

Gość zdumienie
idz zalozyc lepszy 🖐️

Gość zdumienie
to bylo do tej co pozdrawia tu srodkowym palcem ;)

Gość dyrke
dyrektorke to facet i kręci wami jak mu sie podoba heheh

Gość zdumienie
nawet jesli facet, to przeciez mogl wybrac zdjecia takiej dupy ze gacie z wrazenia spadaja, a wybral taka dziewuszke, i o tym jest temat! naprawde malo nas tu obchodzi czy to przypadkiem nie facet, chodzi o dziewczyne na zdjeciu

Nox Anielica dla mnie wyglada ona po prostu smiesznie smieszna dziwna fryzura a ciuchy to nawet szkoda gadac, na przytupaje country sie nadaje a skąd wiesz jak jest na przytupajach kantry??? :classic_cool:

pijany kjójićek ktoś tu ma na moim punkcie obsesję co do dyrki - fajna jest Grunt to się podlizać 😴

Zdesperowana Domowa Żona noxi to by pocisnela po miss wszechswiata Miss Universe nawet brzmi nieźle - nawet aplikację sobie złożę :classic_cool: 🖐️

pijany kjójićek dryrka zejdź na ziemię mowa o ciele, co do ubrań i gustu nie zmieniłam zdania a jakie było??? bo jakoś nie przywiązuję większej wagi 😴

ło ło ło no biorąc pod uwagę, że dyrektorke to facet to niezła z niego laska faktycznie jakoś tego rodzaju kłapanie dziobem dla samego kłapania mnie nie rusza 😴 sądy należy uzasadnić :classic_cool: 🖐️