Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumienie

dyrektorke

Polecane posty

ciasteczko polane czekoladą niestety- mieszkam 50 km do najblizszego duzego miasta... i niestety- codziennie ogladam rózowe trampki, czerwone pasemka, cekinowe paski do spodni i inne takie a uwielbiam patrzec na modne, stylowe kobiety niach, niach pozostaje mi tylko CI współczuć :classic_cool: 🖐️

dyrektorke Nie jestem zawistna :classic_cool: Jak to było hmm.. zrób małe prowokejszyn :P 🖐️ Później zrobimy małego fotoszopa - moje pazurki i Twoje nogi :D :D :classic_cool: :classic_cool: A ZDŻ może nam fejsa użyczy :)

ZDŻ Oooo uśmiech to Ty masz super.. powstanie kafeterianka idealna :classic_cool: Tylko tzytzki trzeba będzie jeszcze znaleźć - ja odpowiednich nie posiadam 😭

MałaBlondynka dyrektorke Nie jestem zawistna Jak to było hmm.. zrób małe prowokejszyn Później zrobimy małego fotoszopa - moje pazurki i Twoje nogi A ZDŻ może nam fejsa użyczy tak to chyba nie da rady spasować - ale jak pokażesz pazury to zobaczę co się da w tej kwestii zrobić :classic_cool: tzn. czy mam nogi pod tym samym kątem :D 🖐️

Szopenowa Dyrektore, ja nie mam w pończochach To sobie kup... wstyd, żeby kobieta nie wiedziała gdzie się kupuje rzeczy pierwszej potrzeby 😴

dyrektorke Amnezja? Pazury moje przecie już były w zeszłym tygodniu Szopenowa O mózg też wypadałoby zadbać Nie ma co się zamartwiać o tak nieistotne szczegóły :classic_cool: 🖐️ W końcu to ma być Kafeterianka :P

Zdesperowana Domowa Żona blondyna --> ???? hmm... ja sie moge dolaczyc z moimi ustami ociekajacymi czerwona pomadka ja nie wiem czy ktoś się na to złapie - tutaj skanują te fotki z takim zacięciem jakby to były zdjęcia salelitarne irackiej elektrowni atomowej :D 🖐️

"Nie ma co się zamartwiać o tak nieistotne szczegóły W końcu to ma być Kafeterianka " :D :D 🖐️ ZDŻ - nie wiem, nie znam, nie wypowiadam się w tej kwestii :classic_cool: Tak tylko zasugerowałam :D

Zdesperowana Domowa Żona kurcze, cyckow to ja tez nie mam.. jeszcze oczy i wlosy, kto sie pisze? ps. w sumie moge dawac swoje posladki Trzeba będzie casting zrobić :classic_cool:

"ja nie wiem czy ktoś się na to złapie - tutaj skanują te fotki z takim zacięciem jakby to były zdjęcia salelitarne irackiej elektrowni atomowej " Ale w Iraku nie ma elektrowni atomowej

Zdesperowana Domowa Żona oo wlasnie dyrek, my tu stworzymy idealnie wygladajaca kafeterianke, a ty dajesz mozg łotewer 😴

Szopenowa "ja nie wiem czy ktoś się na to złapie - tutaj skanują te fotki z takim zacięciem jakby to były zdjęcia salelitarne irackiej elektrowni atomowej " Ale w Iraku nie ma elektrowni atomowej Chcesz pochwały, że zatrybiłaś sarkazm??? :classic_cool: proszę bardzo JESTEŚ BOSKA (((❤️)))

Zdesperowana Domowa Żona "łotewer " ..jakby brakuje ci pewnych kobiecych atrybutow, bez obrazy żonsia ździwiłabyś się :P :P :P i to bardzo..... ;)

Gość Moje miasto moje życie
dyrektorke = głupia że aż żal,a próbuje być taka inteligentna. Niestety nie w tym życiu frędzlowata panieneczko :D P.S. Żeby nie było, to figurę na tym zdjęciu ma ładną,ale ubiór to rozumiem na bal przebierańców?